Del 5

2.5K 75 3
                                    

"Killar, vi sticker till studion nu! Sista gången innan turnén!" Säger Daff och drar på sig skorna. Killarna applåderar nöjt och ler, alla utom Felix. Han gör inte en min. Killarna reser sig upp.

"Felix, kom inte försent nu" flinar Ogge och Felix himlar med ögonen och reser sig upp. Jag känner mig kort när han går förbi och tittar ner på mig, och fnyser. När han vänt ryggen mot mig för att dra på skor och jacka sträcker jag snabbt ut tungan åt honom.

Vi går ner för den smala vägen som leder oss bort mot Daffs bil.

"Och hur har du tänkt att vi ska få plats där i?" Snäser jag och skrynklar ihop hela ansiktet.

"Nån får sitta i någons knä" sa Daff och hoppa in. Jag satte mig i mitten mellan Omar som satt i Oscars knä till vänster om mig och Felix till höger om mig. Felix bara stirrar ut genom fönstret. Som om han levde i en helt annan värld. Jag kollade mot Oscar och Omar som satt och prata med varandra. Jag log mot Omar som skratta mot det minsta Oscar sa.

"Vad är det som är så kul ens?" Skrattar jag.

Omar svarar inte, utan bara viker sig dubbel av skratt. Jag skrattar med och kollar frågande på honom. Oscar sitter helt oförstådd "under" Omar som knappt kan andas. Jag puttar till Omar och han trillar ner på bilgolvet och stannar där i sin lilla gömma.

"Och hur kom du ner dit?" Snäser Felix och Omar bara skrattar.

"HJÄLP MIG UPP!" Skrattar han och Oscar försöker dra upp honom. Men han sitter bokstavligt talat fast.

"Daff Omar sitter fast" skrattar Oscar och ler. Daff suckar och viker in på en parkeringsflik längst vägen. Oscar hoppar ut ur bilen och hjälper Omar upp. Men han kommer inte loss.

"Men hur lyckas du?!" Skrattar jag.

"Fråga inte mig!" Flinar Omar. Efter att Oscar har dragit i Omar ett tag, kommer han tillslut loss.

"Det var på tiden" mumla Ogge. "Hur lyckas ni ens?" Frågar han och skrattar, trots att han försöker hålla sig som om att det är hur töntigt dom helst.

"Moa Putta ju honom..." Mumlar Felix och vänder snabbt på huvudet när han ser att jag tittar på honom. Jag spände min blick och kolla bort från Felix.

Efter ett tag, stod vi i en hörsal och de skulle sjunga. Medan Oscar gick in och sjöng satt vi andra utanför och prata.

"Vilken är eran favvo låt då?" Frågar jag och killarna ler.

"Asså, när vi uppträder, är det nog lose our lungs, för då är det inte direkt något att dansa eller så, utan man går runt och sjunger med våra underbara foooers!" Ler Ogge.

"We get really nearly" lägger Felix till och flinar. Typ första gången jag såg hans läppar hamns ett snäpp högre än vanligt.

"Vi dansar inte direkt några bestämda danssteg, utan vi bara improviserar!" Säger Omar och ler.

"Men jag menar vilken ni tycker är bäst?"

Det blev tyst ett tag.

"That's a big question" mumlade Felix.

"Man kan inte välja" mumlade Omar.

"Alla!" Utbrast Ogge med ett stort leende på läpparna. Jag log smått tillbaka och pilla med mitt hår.

"Tjo" sa Oscar när han kom ut till oss igen.

"Tjo" sa Felix och reste sig för att gå in i studion. På vägen gick han förbi mig, och knuffa till mig så jag tappa balansen och föll mot Ogge. Och sträckte fort ut armarna för att fånga mig. Jag föll i Ogges armarna och kollade mot Felix som flinade och gick nonchalant vidare.

Jag kravla mig ur Ogges grepp och han släppte taget mot mig. Jag blängde åt Felix håll. Hatar är ett starkt ord, men han ska jämt vara så stöddig! Dock har jag knappt känt honom i två timmar, men han har redan gjort mitt lov surt. Jag gjorde ett pruttljud med munnen och Omar började skratta.

"Du skrattar verkligen åt allt" snäste jag och log. Omar svara inte, utan bara la sig dubbelvikt. Jag himlade med ögonen och kollade bort mot studion.

"Förlåt för Felix, han brukar inte vara sånn, han är en bra och fin person" sa Ogge och jag bara himla sarkastiskt med ögonen.

"Visst, ett snällt ord och jag tar tillbaka allt, men just nu är han en jobbig och irriterande idiot" mumlade jag.

Oscar drog handen genom håret.

"Gillar du Felix? Asså jag menar utseende?"

Jag behövde faktiskt tänka ett tag där. Han var snygg med sin keps, sexig, han hade abs. Det är snyggt, hett.

"Nej" sa jag lågt, för att inte visa nått.

"Vad har han ens gjort dig?" Frågade Ogge.

"Inget, det är nog det som är problemet..."

"Ooh, du vill alltså få kontakt?" Frågade Oscar och guppa töntigt med ena ögonbrynet och putte till mig. Jag drog mig ifrån och blängde på Oscar. "Haff på gång!" Skrattade Oscar.

Ogge la armarna om Oscar och log mot mig.

"Oscar är grym på att haffa guzz, han kan lära dig" flinar Ogge och jag lägger armarna i kors och kollar konstigt på de.

"Pfft! Aldrig! Han är den jobbigaste personen som någonsin uppstått i mitt liv!"

"Visst" mumlade Oscar och hånlog mot mig. Jag bara himla med ögonen. Det var inte direkt sant, tror att just nu Oscar är jobbigast, och några andra som jag stör mig på. Men Felix var definitivt en utav de!

-

Tyckte ni om del 5?😉 kanske inte världens bästa del, men den får duga för idag☺️

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now