Del 43

1.2K 45 5
                                    

*Moas perspektiv*

Jag sitter helt ensam på mitt rum, och försöker bara få in allt som egentligen har hänt, under de senaste dagarna under turnén.

Först, så åker vi till Malmö. Påvägen, får vi punka på bilen. Jag går vilse, och skäms ännu över det. Efter ett tag hittar Felix mig, och sen går allt så fort. Tillslut hamnar jag mitt i ingenstans och sen är vi plötsligt i Malmö. Där träffar jag Jonathan, och nu vet jag inte vart han är. Under tiden i Malmö, så kysser Ogge mig. Det var kyss nummer ett..

Sen, så åker vi till Göteborg. Då kysser först Felix mig, och sen Oscar mig. Det var kyss två och tre. Efter det ska jag och Felix hem till min pappa, men möter istället Philip och Johan. Philip snackar med mig ett tag, men blir sedan min kyss nummer fyra, trots att jag trodde det skulle vara Omar. Men liksom, vad kommer hända här näst? Och vem av alla gillar jag egentligen mer än vän?

Philip kan vi utesluta på en gång, då han är fortfarande mobbare nummer ett. Isånnafall, skulle jag även kunna utesluta Felix också, då han egentligen är värre än Philip.. Men samtidigt, gillar jag Felix.. För ena stunden är han såååå snäll och rolig, romantisk och omtänksam, men sen så taskig och känslokall man bara kan bli..

-Åh, varför ska allt vara så förvirrande? Mumlar jag högt för mig själv. Jag lägger mig på mage över sängen och gräver ner ansiktet i min kudde. Jag snyftar till och känner hur kroppen börjar skaka. Varför gråter jag egentligen? Jag är inte värd att gråta..

Jag känner hur det där monstret som tidigare funnits inom mig, långsamt börjar gnaga på mig inifrån. Det hugger till i magen och jag lägger mig på sidan så jag kan dra upp knäna mot mitt bröst. Jag vilar pannan mot mina knän och känner hur huvudet börjar bulta hårt. Jag drar in ett djupt andetag, och andas tungt ut. Jag upprepar samma sak några få gånger, innan dörren slås upp och jag vänder mig hastigt mot dörren istället. Det bränner till i nacken, då jag vrider huvudet för fort, vilket får mig att automatiskt att hårt knipa ihop ögonen.

-Moa, vad har hänt? Frågar den bekanta rösten. Jag öppnar försiktigt ögonen och ser mot personen som står i dörröppningen. Jag sväljer hårt, men svarar inte på frågan. Dörren stängs försiktigt igen, och skorna ställs intill väggen. Jag följer med blicken när han går över golvet mot mig och sätter sig bredvid i sängen. Jag känner hur en hand läggs över min rygg, och långsamt börjar stryka den. Så som den natten, då jag vaknade och han kröp ner bredvid mig. Han fick mig att känna mig trygg.

Just "den natten", var just inatt. Det känns som om att det gått så lång tid sen det hände, men det var typ bara några timmar sedan..

Jag sätter mig ordentligt upp och harklar till mig lite. Jag vänder upp blicken och kollar på mig själv i spegeln som sitter på väggen mitt emot mig. Jag känner hur kroppen blir stel och hur tårarna trycker på under ögonlocken. Mina ögon är rödkantade och svullna. Min mascara är utspridd över mina fuktiga kinder, och jag ser allmänt hemsk ut. Jag ser ner i mina knän, och tar sedan tag i min tröjkant. Jag drar av mig tröjan, och kollar på mig själv i spegeln - utan tröja. Jag känner hur kroppen ännu en gång börjar skaka och jag ser tillslut in i Ogges ögon. Hans glittrande ögon blir matta när jag ser in i de. Det är som om att de avspeglar mina.

-Moa, jag frågar dig en gång till, vad har hänt? Frågar han och ser allvarligt in i mina ögon. Jag bara skakar på huvudet och slår ner blicken i mina knän.

Då brister det.

Tårarna rinner ner för mina kinder och kroppen skakar. Underläppen darrar så jag suger in den och biter den hårt för att den ska sluta. Jag slänger ansiktet mot hans bröst och han reagerar snabbt med att lägga sin hand på mitt bakhuvud. Han smeker snabbt mitt hår och lutar sina läppar mot min hårbotten.

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now