Del 38

1.9K 49 7
                                    

*Felix perspektiv*

Det är en stel tystnad mellan oss när vi tillsammans går tillbaka till hotellet. Jag sneglar då och då på Moa, och jag vet att hon också sneglar på mig ibland. Jag skulle aldrig kysst henne. Men, hon var bara så fin när hon bara stod där och log mot mig efter min kram. Som om hon bad om en kyss av mig. Det kanske är något mellan oss. Kanske steget mer än bara vänner. Dock vet jag inte om hon skulle gå med på det, då jag faktiskt en gång i tiden mobbat henne. Jag kommer inte ihåg det, men antagligen har jag mobbat henne för att hon har en full pappa, som hon själv sa. Men man vet aldrig, jag tror faktiskt jag gillar henne. Och hon var bra på att kyssas oxå. Som om att det var något hon gjort ofta.

Jag ler lätt åt mina egna tankar. Eftersom jag är min lilla egna värld den sista biten som är kvar, så går färden rätt fort tillbaka till hotellet. Snart står vi i lobbyn, i väntan på att de andra killarna ska komma. Det dröjer inte länge innan vi alla står samlade nere i lobbyn. Ogge ställer sig bredvid Moa och lägger ena armen om hennes midja, och hon lutar huvudet mot hans axel. Jag känner en viss avundsjuka bubbla upp inom mig, men behåller den inom mig och andas bara tungt ut. Ogge tar sin keps som Moa haft på sig och sätter den på sig själv. Hon ger honom ett irriterat ansikte och han räcker retsamt ut tungan åt henne. Hon korsar armarna över bröstet och han skrattar.

-Nå, ni får ta er frukost och sen får ni hitta på vad ni vill, börjar Daff. Om ni vill öva tills imorgon får ni det, om ni bara vill chilla får ni det, om ni vill på någon utflykt får ni väl det! Jag och Katia ska iväg mer till centrum och handla mer grejor, så ni får er egen frihet till vad ni vill. Vi har redan ätit, så vi drar på en gång.

Vi alla nickar, utom Moa då som förvirrat kollar på oss. Daff och Katia drar iväg och vi går mot matsalen. Vi tar frukost och sätter oss vid ett bord. Jag sätter mig bredvid Omar, mittemot Moa och Ogge medan Oscar sätter sig på kortsidan av det lilla rektangulära bordet. Moa tar en tugga av sin macka och sväljer den biten hon tagit fort, innan hon öppnar munnen för att börja prata.

-Är Daff och Katia typ era föräldrar eller? Frågar hon med en rynka mellan ögonbrynen. Allas uppmärksamhet dra still Moa och alla kollar konstigt på henne.

-Vadå då? Frågar Ogge som skopar in en sked med flingor och mjölk.

-Jag menar, vad hände där innan eller? "Vi ska på stan så ni får gå och hitta på vad ni vill eller träna tills imorgon", kan de inte bara säga att de ska dra och sen göra det de ska? Vi vet ju redan vilka alternativ det finns, eller? Säger hon och höjer på ena ögonbrynet mot oss alla. Ogge rycker ointresserat på axlarna och Omar lika så.

-Nejmen de vill väl kanske säkra oss? Säger jag och blickarna vänds nu istället på mig.

-Aja, skit samma. Vad vill ni hitta på idag då? Frågar Oscar som sätter armbågarna på bordet och knäpper sina händer. Han stödjer huvudet mot de och kollar på alla runt bordet. Hans blick stannar lite längre på Moa, så Moa kollar på honom oxå. Ogge armbågar henne på sidan så hennes uppmärksamhet dras till honom istället.

-Moa bor ju här, hon vet väl vad man kan göra? Säger Ogge och ler brett mot Moa. Hon himlar med ögonen och vänder blicken tillbaka mot Oscar. Hon sneglar lite på mig, och jag känner hur en värma sprider sig genom min kropp.

-Det gör väl ändå jag med eller? Muttrar Omar surt och lägger armarna i kors över bröstet. Han sjunker ihop djupare ner i stolen och putar irriterat ut med underläppen.

-Liseberg kanske? Något museum eller något funkar också. Jag vet inte, det finns säkert massa man kan göra som inte ens jag vet om, Omar har säkert något förslag, säger Moa med ett ryck på axlarna och tar ännu en tugga av sin macka. Hon låter sin blick vandra över till Omar där hon ler stort mot honom. Jag låter blicken vila på henne. När jag ser att hon kollar tillbaka på mig, slår jag fort ner blicken på min frukost som jag knappt rört än.

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now