Hoofdstuk 6✔️

2.4K 85 44
                                    

P.o.v Louise
'Ik weet het niet... Ik wou het niet, maar de anderen bedachten het.' Zegt Niall. Bij die woorden word ik weer vastgepakt. 'He laat me los!' Roep ik. Ik gil een paar keer. 'Doe is rustig, we doen je toch niks?' Vraagt Louis.

'He Louis! Jij ook al hier? Bevalt het, mij ontvoeren?' Vraag ik droog. Hij grinnikt. 'Dat is niet grappig!' En ik probeer los te komen. Ik word de trap afgesleurd en inmiddels heeft Louis me al over zijn schouder gegooid. 'Laat me looooos!' Schreeuw ik.

Maar dan bedenk ik me dat ik over de schouder van Louis Tomlinson lig. Ik begin te grijnzen.

Ik sla ondersteboven hangend mijn armen van achteren om zijn middel. 'Hey Louis.' mompel ik in zijn shirt. Hij grinnikt. 'We hebben echt een debieltje ontvoerd.' zegt Louis als hij in de woonkamer komt en me neer gooit op de bank.

Harry zit ook op de bank. Hij kijkt op van zijn mobiel. 'Hey.' Zegt hij. Mijn ogen worden groot en ik sla mijn armen overdreven om hem heen. 'Hey Harry.' Hij grinnikt even. Zayn komt binnen lopen. 'Hay!' Roept hij naar mij. 'Hey Zayn!' Roep ik terug.

Ik vind het wel leuk hier.

Harry kijkt weer op van zijn telefoon, en schenkt me een vreemde blik. 'Wacht, ik zei dat toch niet hardop?' Harry knikt nog steeds vaag. 'Nouja, opzich snap ik het wel. Ik bedoel, wij zijn het.' Zegt hij en hij gooit zijn lange haar naar achter. Ik staar naar zijn haar en wil een pluk pakken. Maar Harry is daar blijkbaar niet mee eens want hij mept me op mijn vingers. 'Don't.' Mompelt hij er bij.

Zayn gaat op de andere bank zitten en Louis gaat aan de andere kant van mij zitten. Niall komt ook net binnen maar die loopt gelijk naar de keuken. 'Wacht ff op mij, ff wat chips pakken.' Roept hij. 'Pak ook wat voor mij!' Roep ik.

'Kijk, wij hebben je dus ontvoerd.' Begint Louis. 'Hm ja, zover was ik ook al gekomen.' Antwoord ik. Niall grinnikt. Ik kijk naar Niall en gris zijn bak chips uit zijn handen. Hij kijkt me gekwetst aan. 'Tja, ik vroeg ook om chips maar ik kreeg het niet.' Zeg ik schouder ophalend.

'Waarom hebben jullie mij ontvoerd?' Vraag ik met volle mond. 'Dat wou ik net gaan uitleggen, dus als je even je mond dicht houd.' Zucht Louis. 'We deden truth or dare. En Zayn was aan de beurt.' Begint hij. Ik luister aandachtig.

*flashback*
P.o.v Zayn
'Zayn jij bent!' Roept Liam. 'Nou, dare.' Zeg ik. 'Ehm... Jongens kom, even overleg.' Zegt Liam en ze lopen weg.

'Nee gaat dat niet te ver?' Vraagt Harry. 'Nee joh, dat is grappig!' Zegt Louis. 'Ik weet het niet hoor. Mij lijkt het niet slim, straks krijgen we problemen!' Zegt Niall die een bak m&m's vast heeft en er uit eet. 'Vast niet.' Zegt Liam. 'Wie stemt voor?' Vraagt Liam. Louis steekt zijn hand op. Liam ook. Harry twijfelt even en steekt dan ook zijn hand op.

Niall doet niks. 'Kom op Niall!' Zegt Louis. 'Verpest het nou niet.' Zucht Liam. 'Nee! Ik doe niet mee.' Zegt Niall. 'Nou ja maak ook niet uit want het is 3 tegen 1.' Zegt Harry. Ze lopen weer naar mij toe.

Ik begin bang te worden. Harry ziet het. 'Man doe niet zo schijterig!' Zegt hij. 'Oke, jij moet... Een meisje ontvoeren en haar dan hier in het huis van Harry houden voor een tijdje.' Zegt Liam. 'Jah dahaag!' Roep ik. 'Nope, je moet het doen, het is dare.' Zegt Liam. 'Okay, maar jullie helpen!' Zeg ik. 'Ja tuurlijk we doen het samen!' Zegt Harry.

Niall staat nog steeds boos aan de andere kant van de kamer zijn eten naar binnen te werken. 'Niall kom doe je mee?' Vraag ik. 'Nwee!' Roept hij met volle mond. 'Niall...' Zuchten we. 'Okay...' Zucht hij.
*einde flashback*

P.o.v Louise

Ik blijf even stil, en denk na. 'Niall eet wel altijd eh.' Is mijn enige reactie. Niall begint weer te lachen. 'Maar dus daarom zit ik hier? Om een spel?' De jongens knikken. 'Hoe heet je?' Vraagt Zayn. 'Uuhh..' Ze staren me alle 5 aan. 'Ik word bang weet je?' Mompel ik. 'Zeg nou maar je naam.' Dringt Liam aan. 'Louise.'

'Mooie naam!' Zegt Harry. 'Harry zoek ergens anders je meisje!' Zegt Liam lacherig. Harry word langzaam rood. 'Hoe oud ben je?' Vraagt Niall terwijl hij me aankijkt met zijn heldere blauwe ogen. 'Ik?' Vraag ik. Het komt er dommer uit dan gedacht. 'Ja jij.' Zegt Niall. '15 jaar.' Zeg ik.

'Waar is je mobiel?' Vraagt Liam. 'Ehm, niet hier.' Zeg ik terwijl ik helemaal in elkaar kruip. Liam komt op me af. 'Niet hier!' Roep ik. 'Ik heb zo'n gevoel van wel.' Zegt Liam grinnikend. 'Geef je mobiel.' Zegt Zayn. 'Je krijgt hem echt nog wel een keer terug.' Ik knik en pak snel mijn mobiel uit mijn broekzak.

'H-hier... Doe er mee wat jullie willen.' Zeg ik zacht. 'Hey niet bang zijn, we vermoorden je niet ofzo. En je telefoon blijft ook leven.' Zegt Liam. 'Het enige is dat Niall waarschijnlijk vet vaak op je telefoon zit om spelletjes te spelen.' Niall's mond valt open. 'Niet waar!' Roept hij. Iedereen grinnikt.

'Maar guys, ik weet niet waar ik moet gaan slapen. Maar het is al donker.' Zeg ik. Ze kijken allemaal naar buiten. 'Kut.' Mompelt Harry. 'Hey scheld met je eigen geslachtsdeel!' Zeg ik. 'Piemel?' Zegt Harry vragend. Ik grinnik. 'Laat maar.'

'Maar uh we hebben helemaal geen slaapkamer of bed over.' Zegt Harry daarna. 'Dan slaap ik op de bank.' Zeg ik schouderophalend.

'Je mag ook wel op mijn kamer! Ik heb een twee persoons bed.' Zegt Niall. 'Uhh.' Mompel ik. 'Ik kan ook als je wilt een matras op de grond leggen. Ik heb er namelijk twee los op mijn bed liggen.' Zegt Niall als hij mijn blik ziet. Ik knik.

'Ja weet je, jullie zijn wel de beste jongens op de wereld.' 'En de lekkerste.' mompel ik er achter aan. 'Maar ik ken jullie daarom nog niet gelijk.' Probeer ik uit te leggen. Als ik ze allemaal vaag naar me zie kijken zeg ik: 'ja nee, laat ook maar. Gaan we slapen?'

Ik heb echt pittig veel veranderd aan dit hoofdstuk. Maar zegmaar eerst zat er nog best veel geweld enzo in. Maar ik wil niet zo de jongens omschrijven in mijn boek. Dat vind ik gewoon zielig ofzo. Dus vandaar wat vrolijker en minder agressief lol.

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu