Hoofdstuk 15✔

1.1K 59 2
                                    

P.o.v Louise

We plaatsen allemaal wat op Social media. Al snel hebben we duizenden reacties van mensen die helpen. 'Ook al is Harry in Duitsland of China, we vinden hem wel door al onze fans.' Zegt Louis met een glimlach.

'Laten we ook een video maken en online zetten.' Stelt Liam voor. We gaan op de bank zitten, en Liam stelt de camera goed in.

'Hey, jullie hebben het vast al gehoord dat Harry weg is. We hebben op social media gevraagd of mensen ons willen helpen zoeken in je eigen land.' Begint Louis. 'Dus waar Harry ook is, we vinden hem wel met jullie hulp!' Voeg ik toe. 'Maar pas wel op, waar je ook heen gaat. Want we willen niet dat er iets gebeurd met jullie.' Zegt Zayn. 'Ik hoop dat iedereen die kan helpen gaat helpen en dat we zo Harry vinden.' Zegt Liam.

Liam zet de video online en al gauw zijn er weer reacties dat mensen gaan helpen. Ook op social media word helemaal gespamd. Wij gaan ook naar buiten, om verder te zoeken.

•~•

Ik zit samen met Louis en Niall op de bank tv te kijken. Zayn is naar de stad met perrie en Liam zit in de keuken. We waren allemaal moe geworden van het zoeken. De bel gaat. Ik wil opstaan maar Niall gaat al. 'Eh hallo? Wie bent u?' Hoor ik. Even later hoor ik Niall roepen: 'Louise! Kom is.' Ik loop naar de deur toe en dan zie ik mijn vader staan. Mijn ogen worden groot.

'Wat doe je hier?' Vraag ik verbaast. 'We hebben zo lang naar je gezocht. Ik heb je zo gemist.' zegt pap en hij trekt me in een knuffel. Ik duw hem van me af. 'Hoe wist je dat ik hier zat?' vraag ik. 'En waar is mama?'

Hij zucht. 'Ben je niet blij dat we je hebben gevonden? Je mag naar huis! Weg van die engerds.' zegt hij en hij probeert me mee te trekken. Maar ik trek mijn arm weer los, waardoor hij me raar aankijkt. 'Ik wil niet weg hier. Ik heb het prima met de jongens. Ga lekker terug naar Nederland.' zeg ik en ik wil de deur dichtdoen. Hij lacht luid. 'Dan hou ik Harry wel.'

Mijn ogen vallen bijna uit mijn hoofd. 'Je gaat me niet zeggen dat jij Harry hebt ontvoert.' mompel ik terwijl ik de deur weer open gooi. 'Toevallig wel ja.' grijnst hij.

'Waar is hij?' roep ik boos. 'Wat maakt jou dat uit, ga gewoon met mij mee naar huis.' zegt hij. 'Ik wil niet naar hiis. En al helemaal niet met jou mee. En ik heb het hier veel fijner.' Zeg ik. 'Maar ik ben je vader!' Roept hij. 'Niet meer!' Schreeuw ik terug.

'Waar is Harry?' Zegt Niall zacht, die nog steeds bij de deur staat. 'Dat zul je nooit te weten te komen.' Zegt hij. 'Tenzij..'

'Tenzij wat?' mompel ik. 'Tenzij je met mij mee gaat naar huis. Dan vertel ik waar hij is.' 'Nooit! Ik wil niet naar jou toe.' Zeg ik ondertussen al in tranen.

Louis en Liam komen ook naar de deur. 'Wie is dat?' Vraagt Liam. Ik negeer zijn vraag en richt me weer op "mijn vader". 'Weet je het al?' Zegt hij met een grijns op zijn gezicht. 'Stop met grijnzen.' zeg ik als enige. Hij kijkt me weer serieus aan en zegt: 'ik wil jou mee, dan laat ik Harry vrij.'

Ik slik. Ik kijk omhoog naar Niall. Ik zie dat hij probeert te vechten tegen zijn tranen. 'W-wil je g-geen geld?' Stottert Louis. 'Nee! Ik wil mijn dochter.' Zegt hij boos.

'Neem me maar mee.' Zeg ik zacht. 'Louise! Nee!' Zegt Niall die me bij mijn arm pakt. 'Ik moet wel, anders zien jullie Harry niet meer terug.' snik ik. 'Maar nu zien we jou niet meer terug.' Zegt Liam. 'Het komt wel goed, als ik weg ben gaat jullie leven gewoon door, als Harry weg is dan bestaat one direction niet meer.' Zeg ik zacht.

'Bla bla bla, genoeg gezeikt. Meekomen.' Zegt hij en hij trekt me naar buiten. 'Harry staat morgen weer voor de deur.' Roept hij nog en hij houd me aan mijn pols vast. Ik wil wel tegenstribbelen maar het heeft geen zin, want dan komt Harry niet vrij. Dus ik hou me stil. Ik zwaai nog kort naar de jongens, en dan zijn we de hoek om.

•~•

Haai! Huh? Waar is een haai? Oke te slechte grap. Maar weer een nieuw hoofdstuk! Harry komt terug! Maar Louise is nu weer weg... Wat een problemen allemaal... Binnenkort weer een nieuw hoofdstuk. Comment? Follow? like? Thnxx byee

{27-07-15}

Kidnapped by One DirectionOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz