Hoofdstuk 45✔️

409 22 1
                                    

P.o.v Niall

Ik leun met mijn hoofd tegen de bus aan. 'Waarom ben ik dan ook zo dom geweest?' Denk ik hardop. 'Wat is er?' Hoor ik achter me. Ik kijk om en zie Liam staan. Ik zucht. 'Louise... Ze is boos op me.' Mompel ik. 'Wat! Waarom?' 'Ik was aan het appen met mijn ex, en Louise ging op mijn mobiel en toen zag ze dat, toen werd ze boos en is ze weg gelopen.' Leg ik uit. Liam kijkt me geschrokken aan.

'Waar is ze nu dan?' Vraagt hij. 'Weet ik niet.' 'Maar waarom was je met je ex aan het appen?' Vraagt Liam. 'Gewoon, Yana maakte het uit, maar wilde nog wel gewoon vrienden blijven. En daarom appen we nog.' Mompel ik bijna onhoorbaar. Ik voel dat ik moet huilen maar hou het tegen. 'Kut voor je ouwe.' Zegt hij. Ik kijk hem chagrijnig aan. 'Dankje, maar ik heb er niet zo heel veel aan als je dat zegt.' Zeg ik geïrriteerd. 'Ik ga Louise zoeken.'

Ik loop de kant op waar ze heen ging. 'Wacht Niall, bel haar anders eerst.' Zegt Liam nog. 'Alsof ze gaat opnemen.' Mompel ik maar beslis toch dat ik haar ga bellen. Maar zoals ik al dacht, neemt ze niet op. Ik bel nog een paar keer en doe dan mijn mobiel weer aan de kant. 'Hier, bel maar met mijn mobiel.' Zegt Liam en geeft zijn mobiel.

Ik bel haar nog eens en dan neemt ze wel op. 'Wat is er Liam.' Hoor ik haar zeggen met een gebroken stem. Ik slik. 'Ik ben het, Niall.' Zeg ik. Ik hoor een diepe zucht aan de andere kant van de lijn. 'Wacht, niet ophangen! Laat het me uitleggen!' Zeg ik. 'Ja vast weer een heel mooi verhaaltje. Niall ik geloof je niet meer, ga maar lekker naar die Yana ofzo, het boeit me niet meer. Doei Niall.' 'LOUISE! Luister naar me!' Roep ik. 'Niall facking Horan, het boeit me niet. Je verhaal boeit me echt geen ene zak.' Zegt ze boos en dan hangt ze op. Ik geef de mobiel weer aan Liam, dan zak ik in elkaar en begin te huilen. 'Niall, gaat alles wel goed?' Ik schud nee. 'Ze zei dat het haar niks meer boeit.' Zucht ik. Ik sta weer recht op en veeg de tranen uit mijn gezicht. 'Ik ga naar Louise. Ze wil me niet spreken maar als ik naar haar toe ga moet ze wel naar me luisteren.' Ik ren de kant op waar ze ook heen rende. 'Maar Nialler, de Tour dan?' 'Zeg maar dat ik voor die tijd weer terug ben.' Roep ik en ren door.

Na een tijdje gerend te hebben bedenk ik me dat het geen zin heeft om door te rennen, omdat ze alle kanten op kan zijn gegaan. 'Wacht, we zitten in Italië. Waar kan ze heen?' Denk ik in mezelf. 'Ik bel Liv wel, misschien weet zij wat.' Ik typ haar nummer in en bel haar.

'Waddup?' Hoor ik Liv zeggen. 'Hey Liv, heb jij enig idee waar Louise is?' 'Nee, geen idee. Is ze niet bij jou?' Ik zucht. 'Nee. We hebben ruzie.' Mompel ik. Het is even stil. 'Ruzie? Jullie? Wat voor verschrikkelijks heb je haar wel niet aangedaan?' Ik doe me best om niet weer in huilen uit te barsten. 'Kan ik dat later uitleggen?' Ze gaat er mee akkoord. 'Ik weet wel dat Louise een vriendin hier heeft wonen die ze kent via internet.' Zegt ze dan. 'Waar woont die vriendin?' Ze noemt het adres op, en ik wil ophangen, als ik haar weer hoor praten. 'Pas wel op, die vriendin is een behoorlijk grote directioner.'

•~•.

Ik houd een auto aan in de binnenstad. Taxi's komen hier niet veel. 'Mag ik misschien mee rijden?' Vraag ik. De vrouw achter het stuur kijkt me aan en knikt dan. 'Waar moet je heen?' Vraagt ze terwijl ze haar tas van de bijrijdersstoel haalt. Ik geef haar het adres en stap in. 'Oh my carrots, ben jij Niall?' Hoor ik opeens. Ik kijk achterom en zie een meisje op de achterbank zitten met oordopjes in. 'Euh ja.' Mompel ik. Toen ze "Oh my carrots" zei moest ik gelijk denken aan Louise. Ze begint te gillen en maakt foto's van me. 'Kan je stoppen met gillen?' Vraag ik vriendelijk. Ze blijft maar door gillen. Ik zucht. 'Dit gaat nog een lange vermoeiende rit worden.' Denk ik.

We zijn net buiten de stad, maar ik ben uitgestapt. Ik was er nog niet, maar werd gek van dat rare wijf op de achterbank dat nog steeds aan het gillen was. Ik snap niet hoe meiden dat vol houden. Ik heb gezegd dat ik hier ook wat belangrijks moest doen. Ondertussen houd ik een taxi aan en geef hem het adres. Even later ben ik er en stap weer uit de taxi. Met alle moed in me bel ik aan bij het juiste huis. Een meisje met donker bruin haar en bruine ogen kijkt me aan en dan valt haar mond open. 'Aaaaaaah!' Gilt ze en ze rent weer naar binnen. Ik frons.

Ze komt terug de hal in, en haar mond staat nog steeds open. Ik heb het fut niet om te lachen dus kijk nog steeds een beetje verdrietig. 'Niall?' Vraagt ze. 'Yeah, is Louise hier?' 'Oh dus je komt gewoon dood normaal voor me deur staan, ik ben super fan, maar je komt voor Louise?' Zegt ze. Ik haal me schouders op. 'Wil je een knuffel?' Vraag ik dan maar en pers een glimlach op mijn gezicht. Ze knikt en geeft me een knuffel. Ik trek terug en kijk haar aan. 'Wat is je naam?' Vraag ik. 'Chenella.' Glimlacht ze. Ik knik.

'Maar is je vriendin Louise hier?' 'Ja maar ze kwam in tranen hier, en hoezo weet jij dat ze hier is? En waarom ga je naar haar toe? En hoe kennen jullie elkaar?' Ratelt ze achter elkaar. Ik zucht. 'Ze is mijn vriendin, en ik heb aan een andere vriendin van Louise gevraagd waar ze was en ze wist het. Maar we hebben ruzie dus ik wil het uitpraten.' Leg ik uit. 'Wacht, JE BENT DE VRIEND VAN LOUISE?' Roept ze. Kort knik ik. 'Mag ik naar haar toe?' Ze knikt en laat me er door.

Ik loop naar boven, want Chenella zei dat ze daar was. Als ik boven ben hoor ik klanken van een gitaar. Ik loop naar de deur toe waar het vandaan komt. Het is Louise die zachtjes mee zingt. Ze speelt Little Things. Ik blijf even luisteren. Als mijn stukje is stopt ze even met zingen. Ik bedenk me geen moment en begin mijn solo stukje te zingen. Ze houd even op met gitaar spelen maar gaat dan door.

Hallotjes hoe gaat het met jullie?
Weer een nieuw hoofdstukje, ik hoop dat hij een beetje leuk is. Geen XXL hoofdstuk ofs maar anders word dat normaal en als ik dan ooit een XXL hoofdstuk wil maken omdat ik de 2000 views heb gehaald moet ik wel heeeeeel veel schrijven, dus jah. Vote comment of follow?

Byeex sorry als er trouwens spelfouten of wat dan ook in staan maar ik had geen zin meer om het na te lezen.

{28-08-15}

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now