Het Slot✔️

477 19 1
                                    

{5 jaar later...}

Louise is nu 21 jaar, en ze is begonnen met YouTube zoals ze al dacht. Ze is niet meer naar school gegaan, sinds de dag dat ze is ontvoerd. Haar moeder ziet ze best weinig, maar ze heeft nog wel contact met haar. Niall is 27 jaar en is nog steeds een bandlid van one direction. Ondertussen heeft de band een pauze genomen van een aantal jaar, maar gelukkig zijn ze sinds dit jaar weer terug. Zayn is helaas wel uit de band gestapt. De jongens hebben een hele goede band samen en zijn van plan om snel nieuwe muziek uit te brengen. Niall en Louise zijn nog steeds samen, en Louise is in verwachting van hun eerste kindje! Al 3 maanden nu.

Helaas zijn Zayn en Perrie niet meer samen. Perrie vond het heel vervelend dat ze elkaar door de tours bijna niet meer zagen. Want Perrie zit ook in een band en gaat ook op Tour, waardoor ze elkaar bijna niet meer zagen. Ze hebben nog wel contact samen. Maar geen verkering meer.

Louis en Liv zijn ook nog samen, en hebben het heel goed met z'n tweetjes. Liv is nog niet zwanger en ze hebben ook nog geen kinderen. Louis is vooral druk bezig met de band en Liv is bezig met haar studie. Ze studeert voor dierenarts, en is bijna klaar.

Liam en Sophia zijn ook nog steeds gelukkig. Ze hebben al 2 maanden een kindje, Leon, een jongetje dus. Liam is ook bezig met de band, en Sophia, je gelooft het of niet, is de stylist van one direction! Samen met Lou, die er ook nog steeds bij is.

Harry heeft inmiddels al een vriendin, Nina. Ze zijn nu 4 maanden samen en hebben het heel leuk samen. Harry is vooral druk bezig met de band maar werkt in zijn vrije tijd in de bakker bij hem in de buurt. (Als je fan bent weet je wat ik bedoel :p)

•~•

P.o.v Louise

We zitten in de auto naar het ziekenhuis toe. 'Ik denk dat het een meisje word.' Zeg ik en kijk Niall aan. 'Nee, het word een jongetje.' Zegt Niall. 'Meisje, sowieso!' 'Jongetje!' 'Oke jij denkt een jongetje ik denk een meisje. Zullen we doen wie het goed heeft mag de naam verzinnen?' Niall knikt. 'Is goed, dan heet hij dus Luke.' Ik grinnik. 'Leuke naam, maar als ik gelijk heb word het Anna.' Niall lacht en legt zijn hand op mijn been. 'Ik heb er echt zin in, ons eigen gezinnetje!' Zeg ik blij. 'Ik ook babe. Familie Horan.' Glimlacht hij.

Ik lig op een ziekenhuisbed in het ziekenhuis. Mijn buik begint al aardig te groeien. We hebben vandaag een afspraak voor de echo. We hebben ervoor gekozen om het geslacht geheim te houden tot een á twee maand voordat de baby wordt geboren. De dokter smeert dat koude spul over mijn buik heen en gaat er dan met dat apparaat over. Naast het bed zit Niall op een stoel. Hij heeft mijn hand vast. Ik kijk naar hem en glimlach. Hij glimlacht terug. 'Jullie weten zeker dat jullie niet het geslacht willen weten?' Vraagt de dokter, beide schudden we nee. De dokter glimlacht. 'Dan houd ik het voor me. Ik geef u wel een envelop mee met deze echo's, en ook een brief met het geslacht. Deze kan u dan aan familie of vrienden geven als zij het al wel mogen weten.' Vertelt de dokter. Blij knikken we.

'Zin in Mac?' Vraagt Niall als we buiten staan. Ik knik hevig. 'Altijd.' Grinnik ik. We stappen in de auto en rijden naar de Mac. We lopen naar binnen en bestellen wat en gaan aan een tafeltje zitten. 'Ik had echt niet verwacht dat mijn leven er zo uit zou gaan zien, 6 jaar geleden.' Zucht ik. 'Als jullie me niet hadden ontvoerd, zat ik nu hier niet samen met dé Niall Horan, in de Mc Donalds, terwijl ik zwanger ben van hem.' Grinnik ik. Niall lacht. 'Ik ben eigenlijk wel blij dat we jou tegen kwamen, en jou dus ontvoerde. Het ontvoeren was niet leuk, maar dit is wel leuk.' Zegt Niall.

'Wanneer hebben jullie weer een Tour?' Vraag ik. Niall denkt even na en zegt dan: 'Over 2 maanden als goed is. Maar ik ben wel weer optijd terug voor de bevalling hoor.' Zegt hij. Ik knik. 'Hebben we afspraken voor vandaag?' Niall schud nee. 'Ik niet in ieder geval.' 'Ik ook niet, het is nu 12 uur. Zullen we anders langs Louis en Liv gaan?' Vraag ik. 'Ja leuk!' Zegt Niall. 'Wanneer wil je het gaan vertellen aan ze, dat je zwanger bent?' 'Misschien is nu wel het juiste moment.' Glimlach ik. 'Is goed babe.' Zegt hij en geeft me een kus.

Kidnapped by One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora