Hoofdstuk 43✔️

470 25 2
                                    

P.o.v Louise

'Shit!! Shit shit shit!' Roept Niall opeens en hij klimt het zwembad uit. 'Louis, de tour!' 'SHIT!' Roept Louis. Ik kijk Liv aan. 'Sorry, dit komt door mij.' verontschuldigt ze zich. 'Nee het komt niet door jou. Kom.' Zegt Louis en hij helpt Liv het zwembad uit. Ik klim er ook uit en we rennen naar de deur waar Bertha nog steeds staat.

'Wat is er?' Vraagt ze. 'We zijn onze Tour vergeten!' Zegt Louis gestresst. Bertha kijkt hem raar aan. 'De wat ben je vergeten?' Ik grinnik. 'Oma, ze zijn wereldberoemd. Ze hebben optredens over heel de wereld, en dat heet dan een Tour.' Legt Liv uit. 'Oh, zeg dat dan!' Zegt ze.

We rennen, in onze natte kleding, door de voordeur naar de auto. 'Hoelaat is het?' Vraagt Niall in paniek. Ik kijk op mijn mobiel. 'Shit, ook dat nog. Mijn mobiel zat nog in mijn broekzak toen ik het zwembad in sprong.' Zuchtend kijk ik naar mijn mobiel die helemaal dood is. 'Mijne ook, maar die is waterdicht.' Zegt Liv. Ze kijkt op haar telefoon. 'Oh guys, waar stressen we om? Het is pas 3 uur in de nacht.' Grinnikt ze. 'Misschien omdat we nog moeten slapen, tas inpakken, afscheid nemen, bla bla bla.' Noemt Niall op op een "duh" toon. 'Ohja, goed punt.' Zegt Liv. We stappen met onze natte kleding in de auto. Snel bedank ik Bertha nog, en pak de handdoeken over die ze aan ons heeft gegeven.

We komen aan bij Louis' huis en Louis en Liv stappen uit. 'Tot straks! En slaaplekker.' Zeg ik. Liv grinnikt. 'Jullie ook slaaplekker.' Zegt Louis, en dan rijd Niall weg. Als we bij ons huis aan komen rennen we naar binnen. We gaan gelijk naar bed. Als ik mijn pyjama aan heb kruip ik naast Niall in bed. Niall ligt met een joggingbroek aan, zonder shirt. Ik kijk naar zijn kleine sixpack. 'Do you like what you see?' Vraagt Niall grijnzend. Ik grinnik en knik dan. Ik druk een kus op zijn lippen. 'Sleepwell beauty.' 'Sleepwell love.' Zeg ik en ik sluit mijn ogen.

•~•

'Louisee, Louiseeee!' Ik open mijn ogen en zie dat Niall boven me hangt. 'Ook hoi.' Mompel ik. 'Je moet er uit.' Zegt hij en hij geeft me een kus. 'Ik wil niet.' Zucht ik en ik trek de deken weer over mijn hoofd. Niall trekt de deken van me af. 'Je moet.' Zegt hij lachend. 'Ugh, ik haat vroeg opstaan.' Hij stapt van het bed af. 'Hoelaat is het?' Vraag ik. 'Zeven uur.' Antwoord hij. 'Wat? Ik heb maar 3,5 uurtjes geslapen!' Zeg ik terwijl ik me bed uitrol. Niall begint te lachen. 'Grappig?' Vraag ik chagrijnig. 'Sorry babe.' Zegt hij dan en hij geeft me een kus. Ik mompel wat en loop naar de badkamer. 'Je bent echt geen ochtendmens hè?' Vraagt Niall. Ik draai me om. 'Nee. Word ik ook nooit.'

Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik word een beetje wakker door het water. Even later stap ik er weer onder vandaan en loop naar mijn kast. Ik pak er een kort wit broekje aan met een rood shirtje er boven. Ik bind mijn haar in een rommelige knot en slenter naar beneden. Niall staat in de keuken tosti's te maken. 'Dat is mijn ding.' Zeg ik nep boos. 'Nu ook de mijne.' Grijnst Niall.

Het is bijna 12 uur en Niall heeft zijn koffer al in de gang gezet. 'Is het goed dat ik mee ga naar het vliegveld?' Vraag ik. 'Maar hoe kom je dan terug? Wij gaan met de auto van Paul.' 'Met de trein ofzo.' Antwoord ik. Niall knikt. 'Ik ga je zo missen.' Zucht hij. 'Ik jou ook, maar we gaan heel vaak Skypen.' Hij glimlacht en drukt een zacht kusje op mijn lippen. Dan gaat de bel. 'Dat is Paul, denk ik.' Zegt Niall en hij loopt naar de deur. 'Hey, kom je?' Zegt hij. 'We zijn een beetje aan de late kant. 'Ik kom. Mag Louise mee? Ze wil ons uitzwaaien.' 'Ja ik vind het best, maar we hebben geen plek meer in de auto.' Antwoord hij. Niall kijkt me kort aan, en grijnst dan zachtjes. Als hij in de auto is gestapt, klopt hij op zijn schoot als teken dat ik daar moet gaan zitten. Ik lach kort, en neem plaats.

We komen aan op het vliegveld en we stappen allemaal uit. Niall pakt mijn hand en samen lopen we naar binnen. Ik zie dat Louis naar ons kijkt met een big smile. 'Wat?' Vraag ik lachend. 'Jullie zijn zo lief samen.' piept hij dan. Ik voel dat ik moet blozen. Niall grinnikt. 'Jij en Liv ook hoor.' Lacht hij. Maar dan veranderd Louis gezicht van blij naar verdrietig. 'Ik mis haar nu al.' Mompelt hij.

Niall draait zich om. 'We moeten nu echt afscheid nemen.' Zucht hij. Ik voel de tranen alweer opkomen. 'Ja.' Mompel ik. Niall ziet dat ik moet huilen. 'Niet huilen babe, ik kom snel weer terug.' Hij veegt de tranen onder mijn ogen vandaan. Ik glimlach zwakjes. Daarna voel ik zijn zachte lippen op de mijne. Zo staan we nog even en dan laat ik los. Ik geef hem nog een knuffel en kus en dan loopt hij weg. 'Hou van jou!' Roep ik nog. 'Hou ook van jou! Byee!' Hoor ik Niall schreeuwen. Ik zucht. Ik loop weer naar buiten en hou een taxi aan. 'Naar het treinstation graag.' Mompel ik als ik zit. 'Is goed.' zegt de chauffeur vriendelijk.

'Weet je dat het heel vaak voorkomt dat ik verdrietige mensen in mijn auto heb zitten als ik bij de luchthaven sta?' Zegt de chauffeur opeens. Ik glimlach. 'Tja, dat is ook wel logisch.' Zeg ik zacht. 'Wie heeft u uitgezwaaid als ik vragen mag?' Vraagt hij. 'Mijn vriendje.' Zeg ik. 'Dat is heel moeilijk. Heb ik ook gehad. Vooral toen ik net zo oud was als u.' Lacht hij. Ik zeg niks meer, en staar naar buiten. Ik erger me eigenlijk dood aan die man, want ik kan er niet tegen als iemand u tegen mij zegt. Alsof ik al 60 ben ofzo.

•~•

Ik kom op het station aan en betaal de chauffeur. Ik kijk op de borden en zie dat er voorlopig nog geen trein gaat. 'Kut zooi, mag ik nog 2 uur wachten.' Mompel ik in mezelf. 'Ik bel Liv wel voor de vermaak.'

•~•

Heei, nieuw hoofdstuk! Hoe vinden jullie het? En ja als ik deze plaats heb ik al 1 schooldag er op zitten dus ik plaats wat minder. Ik heb dit hs zondag geschreven, maar ik kon niet meer vooruit schrijven. Dinsdag maak ik er nog een, hopend dat ik tijd heb, maar woensdag ben ik om iets van 12 uur vrij dus dan kan ik wel veel schrijven. Vote comment of follow? Byeee xx (sorry dat ik zo veel zeik over school enzo, maar dan weten jullie waarom ik minder plaats :p)

{24-08-15}

Wat cute, mijn eerste school dag.

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now