Hoofdstuk 33✔️

624 35 6
                                    

P.o.v Louise
Ik zie van alle kanten camera's op ons afkomen als we de club uitlopen. Ik zucht. 'Oh kom op!' Zegt Niall zacht. Je kan duidelijk horen dat hij er geen zin in heeft. Hij pakt mijn hand stevig vast, en baant zich een weg door de mensenmassa.

Het is 3 uur en we zijn eindelijk bij Niall's huis. Ik stap de auto uit, en zie dat aan de overkant van de straat een heel huis is versiert. 'Niall! Ik ben bijna jarig!' Zeg ik dan opeens. Niall kijkt op.

'Wanneer precies?' een ongemakkelijk lachje verlaat zijn mond. 'Sorry.. Mijn brein werkt niet zo goed op dit moment.' Ik grinnik. 'Over 4 dagen.' Niall staat opeens stil. 'Maar dan zijn we er niet...' Zegt hij zacht en hij draait zich om naar mij. Ik slik. Mijn verjaardag zonder mijn vriendje? Hij ziet mijn blik. 'Het komt goed Lou.' Zegt hij dan. Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd, en loopt dan de trap op. Ik loop hem achterna.

Ik loop naar me kast om een pyjama te pakken. Ik doorzoek mijn kast maar vind geen een pyjama. 'Waar zijn al mijn pyjama's gebleven?' Vraag ik aan Niall die al in bed ligt.

Geen idee hoe die jongen dat zo snel doet.

'Geen idee.' Zegt hij. 'Ze zitten waarschijnlijk allemaal in de was, maar we wassen bijna nooit, omdat we dat allebei dat niet kunnen en willen.' Grinnikt Niall. 'Mag ik een shirt van jou aan?' Vraag ik. Niall knikt, staat op uit zijn bed en pakt een wit T-shirt uit zijn kast en gooit hem naar mij. 'Doe die maar aan.' Zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Hij is waarschijnlijk veel te groot. Ik loop naar de badkamer en kleed me om. Als ik terug kom barst Niall in lachen uit. 'Hij is veel te groot.' Lacht hij. 'Daar was ik ook al achter.' Zucht ik.

Ik kruip naast Niall in bed, omdat ik geen zin heb om op mijn eigen kamer te liggen. Ik heb ook gewoon al mijn kleding in de kast van Niall gepropt. 'Ik ga je zo missen.' Zeg ik zacht. 'Ik jou ook sweetheart.' Zegt hij terwijl hij met zijn hand door mijn haar gaat. 'Sleepwell.' Zeg ik. 'Sleepwell.' Zegt Niall en ik sluit mijn ogen.

~~

Ik word wakker, en zie dat Niall nog slaapt. Ik glimlach en sta op. Hij ligt er zo lief bij. Toch moet hij wakker, dus ik neem een aanloop en spring boven op Niall. 'Lou!' Zucht hij. 'Je moet er uit!' Zeg ik. 'Maar ik wil niet.' Zegt Niall. Ik wil eigenlijk ook niet dat hij weg gaat maar het moet.

'Hoe laat vertrekt jullie vlucht eigenlijk?' Vraag ik. 'Half 12.' Mompelt hij wanneer hij de deken weer over zijn hoofd trekt. 'Dan moet je er uit!' Zeg ik en ik trek de deken van hem af. Niall kreunt en rolt zijn bed uit waardoor hij op de grond smakt. 'Oke dat was niet zo slim.' Zegt hij waardoor ik in de lach schiet. Hij staat op en loopt naar beneden. Ik loop achter hem aan.

Ik maak tosti's, alweer, en we gaan aan tafel zitten. 'We moeten om 10 uur bij Harry zijn. Dan moeten we een kwartier rijden naar het vliegveld en dan om half 12 vertrekt onze vlucht.' Zegt Niall terwijl hij in een keer een tosti naar binnen probeert te proppen. 'Niall dat wil niet.' Zeg ik lachend. Hij hapt een groot stuk van zijn tosti af en eet het op. 'En is goed, maar dan moeten we bijna weg.' Zeg ik en kijk naar de klok. Het is half 10. Ik eet mijn tosti op en drink mijn beker leeg.

Vandaag doe ik een zwarte broek aan met daarboven een grijs shirt met bloemetjes aan de bovenkant. Ik loop naar beneden en Niall zit al te wachten op de bank. 'Hoe kleed jij je toch altijd zo snel om?' Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op en loopt naar me toe. Ik doe nog snel een knot in mijn haar en loop naar de hal toe. 'Lou wacht even.' Zegt hij. Ik sta stil en draai me om. Niall loopt naar me toe en zoent me. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en zoen terug.

We lopen naar Nialls auto en stappen in. We komen om precies de afgesproken tijd aan bij Harry. De rest staat er ook al dus we kunnen gelijk door. Als we bij het vliegveld zijn checken de jongens in en al die andere dingen.

'Privéjet Potato vertrekt over 15 minuten.' Klinkt het. Het wordt nog een keer herhaald. 'Dat is onze.' Grinnikt Niall. 'Heb jij die naam serieus bedacht?' Vraag ik. 'Jupp!' Zegt hij trots. Ik schiet in de lach. We lopen met z'n allen naar de gate en dan moet ik afscheid nemen van Niall.

Niall tilt me op en kust me. Ik sla mijn armen om zijn nek en mijn benen rond zijn middel. Zo staan we even en dan laat Niall los. Als ik ook afscheid heb genomen van de rest moeten ze echt gaan.

Perrie, Sophia, Liv en ik zwaaien ze uit en als ze de hoek om zijn beginnen Liv en ik tegelijk met huilen. Perrie en Sophia zijn het blijkbaar al gewend, want ze huilen niet. 'Stil maar meiden, we zien ze snel weer.' Zegt Perrie die ons in een knuffel trekt. Als we zijn uitgehuild lopen we naar de auto van de jongens en stappen in. Aangezien het 2 auto's zijn, ga ik bij Perrie, en Sophia en Liv gaan samen in de andere auto. Perrie rijd, omdat ik nog geen rijbewijs heb. Dat is ook best logisch, ik ben 15.

We rijden naar het huis van Niall waar Perrie me afzet. 'Sorry girl, ik moet gelijk door naar de studio's.' Zegt Perrie. Oja tuurlijk, Perrie heeft ook haar eigen band, Little Mix. Ik knik en geef haaf een knuffel, en ze rijd weg.

Haai nieuw hoofdstuk. Wauw dat zeg ik echt onder elk hoofdstuk volgensmij. Altijd haai of hooi of Heei. Haha oke whatever. Like comment of follow? (Dat zeg ik ook altijd... Ik ben zo voorspelbaar :p) Goodbye! Dat hoorde ik net in rock me, die ik nu luister, Goodbye, haha. OKE NU ECHT DOEI! :p

(09-08-15)

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now