Dankwoord ✔️

350 10 2
                                    

Heyhoi, ik wil jullie allemaal echt super erg bedanken voor het lezen van mijn boek! Ik heb inmiddels al 2,61 K views op mijn boek! Whooo! (Dit was in 2015, en ik heb ondertussen al 29K views, I'm so proud.)

Bedankt voor al het stemmen en lezen en reageren op mijn boek. Aan het begin is het boek echt slecht maar later word het wel beter, vind ik. Mijn hoofdstukken werden ook steeds langer en ik lette ook meer op de spellings fouten.

Ik heb dit boek 3 jaar later herschreven, en ik ben er achter gekomen dat mijn schrijfstijl enorm is veranderd in die jaren. Ik hoop dat het in de toekomst nog verder evalueert, want wattpad blijft intens leuk (en verslavend, oops).

Ik wil alle lieve mensen bedanken, die ooit een keer heeft gestemd, gereageerd of gewoon gelezen. Jullie zijn geweldig :) Oke ik heb nu wel vaak genoeg dankjewel gezegd, dus ik ga het dankwoord ook maar even afsluiten.

Ik wou eerst een deel 2 gaan beginnen, maar ik was ook al begonnen aan een ander boek, en ik heb echt te weinig tijd voor 2 boeken. Ik heb al nauwelijks tijd voor 1 boek, dus ja. Misschien komt hij wel, of als ik meer tijd heb, of als dat boek is afgelopen. Maar dat vertel ik dan wel in dit boek of in het andere.

Voor de aller aller aller laatste keer:
Vote comment of follow?

Byeeee xx

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now