Hoofdstuk 42✔️

476 29 3
                                    

P.o.v Louise

Ik probeer Liv te troosten maar ze blijft maar huilen. 'Ik wil Louis niet kwijt...' Snikt ze. 'Maar waarom maak je het dan niet gewoon goed?' Vraagt de oma van Liv. 'Ik ben boos op hem.' Zegt Liv. Ze gaat rechtop zitten. 'Waar is hij nu eigenlijk?' 'Dus je bent boos op hem, maar nog wel bezorgd?' Grinnik ik. 'Dat is niet grappig.' Mompelt ze. 'Ik bel Niall wel even.' Ik pak mijn telefoon en toets zijn nummer in.

'Hey babe. Hoe gaat het met Liv?' hoor ik na een tijdje. 'Ze heeft het moeilijk, maar ze is al rustiger.' antwoord ik. 'Mooi.' 'Niall, weet jij waar Louis nu is?'

Voordat ik antwoord krijg wordt mijn telefoon uit mijn handen gegrist. Liv houd hem tegen haar oor. 'Hey Niall, Liv hier.' zegt ze. 'Ja nee gaat wel. Waar is Louis?' 'Nee dankje, ik hoef hem niet te spreken. Zeg maar tegen hem dat ik hem mis en dat hij dom is.' zegt ze dan. 'Nee dat is niet om het goed te maken. Zeg het nou maar gewoon.' en ze hangt op.

Ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Ja het komt wel goed.' zegt Liv dan. Ik glimlach. 'Willen jullie nog een koekje?' Vraagt de oma van Liv na een korte stilte. We lachen. 'Ja bedankt.' We pakken allebei een koekje en eten hem op. 'U bent echt goed in koekjes bakken!' Zeg ik met mijn mond vol. Ze lacht. 'Meid, kon ik ze maar zelf bakken. Ze zijn gewoon uit de winkel hoor.' 'Oh sorry.' Lach ik.

P.o.v Niall

'Liv zei net tegen me dat ze Louis mist.' Denk ik. 'Hoezo zou ze hem missen na wat hij heeft gedaan? Als ze het wilt goed maken is dat wel snel.'

Ik schrik op uit mijn gedachte van Louis die tegen me aan het praten is. 'Wie was dat?' Vraagt hij. 'Oh, euhm, Louise.' Zeg ik. 'Louise?' 'Ja, en Liv.' 'Oh... Wat, wat zei ze?' vraagt Louis zacht. 'Ik moest van haar vertellen dat ze je mist.' Zeg ik waarna Louis me raar aan kijkt. 'Ze mist me?' 'Jah, ze wou je niet spreken maar ik moest dit van haar zeggen. En je bent dom, volgens haar.'

'Mag ik je telefoon?' Vraagt hij. 'Waarom de mijne?' 'Omdat ze met mijn nummer nooit zou opnemen domme.' 'Ohja, hier.' Zeg ik en ik geef hem mijn telefoon.

P.o.v Louis

Ik pak de telefoon aan van Niall en bel Louise. 'Hey wat is er?' 'Hoi, ik ben het. Mag ik liv spreken?' vraag ik.
Het is even stil aan de andere kant. 'Sorry ze wil je niet spreken.' hoor ik na een tijdje. 'Oh.'

Ik hang op en ren naar de hal. 'Ik ga naar Liv en Louise.' roep ik. 'Mag ik mee?' Vraagt Niall. Ik knik en Niall doet ook zijn schoenen aan. We stappen in de auto en rijden naar de oma van Liv. 'Wat moet ik zo tegen haar zeggen?' Vraag ik nerveus. 'Weet ik veel, dat het je spijt ofzo.' 'Maar, hoe precies?' 'Sorry bro, daar kan ik je niet bij helpen. Het is je eigen fout geweest.' Zegt hij. Ik zucht

67282

Ik druk op de deurbel. De zenuwen gieren door mijn lichaam. Niall ziet het. 'Relax bro, alles komt goed.' Zegt hij. Snel geeft hij een schouderklopje. Dan gaat de deur open. 'Het word hier steeds drukker.' Zegt een oude dame, waarschijnlijk de oma van Liv. 'Louis.' Zeg ik en ik steek onzeker mijn hand naar haar uit. 'Bertha.' Zegt ze vriendelijk. Niall stelt zich ook voor en we lopen naar binnen.

Als ik Liv op de bank zie zitten gaat er een bom van vlinders door mijn buik. Ze is met Louise aan het kletsen. Als Louise me ziet staan, houd ze op met praten en wijst naar me. Liv draait zich om en als ze me ziet draait ze haar hoofd weer weg.

'Wat doe je hier?' Vraagt ze zacht. 'Sorry zeggen.' Zeg ik. Niall stoot me aan. Hij seint wat naar me. 'Ik wou gewoon zeggen dat ik dit niet had moeten doen, ik was dronken en voordat ik het wist zoende ik met dat wijf. Het is echt heel dom van me geweest, want ik hou van jou en niet van die chick.' Ze kijkt me aan. 'Meen je dit? Spijt het je echt?' Vraagt ze. 'Ja, ik ben serieus. Wat moet ik doen zodat je me gelooft?' Vraag ik.

P.o.v Liv

Louise stoot me aan. 'Je wilt het toch ook goed maken?' Fluistert ze. Ik knik langzaam. 'Nou, ik weet wel wat leuks wat hij moet doen.' Fluistert ze met een grijns. 'Vertel.' 'Hij moet in het zwembad springen.' Ik begin breed the grijnzen.

'Louis, ik geloof je als je voor mij in het zwembad springt.' Zeg ik dan. 'Wat heeft dat met elkaar te maken?' Vraagt hij verbaast. Ik haal me schouders op. 'Okay dan.' Zegt hij. 'Omdat ik zoveel van je hou.' ik glimlach.

Ik loop samen met Louise achter Louis en Niall naar buiten. Mijn oma gaat voor het raam staan. Louis neemt een aanloopje en springt zo met een bommetje het zwembad in. 'Geloof je me nu?' Vraagt hij als hij boven komt. 'Ja.' Zeg ik lachend en ik spring ook het zwembad in. Als ik boven kom zoen ik Louis. 'Beloof je dat je nooit meer met een ander meisje gaat zoenen?' Vraag ik. 'Beloofd.' Zegt hij. Niall en Louise staan lachend aan de kant.

P.o.v Louise

Ik sta lachend aan de kant naast Niall. Ik voel opeens zijn hand de mijne pakken. Ik pak zijn hand vast en kijk hem aan. Zonder iets te zeggen begint hij me te zoenen. Hij likt over mijn onderlip en ik geef hem toestemming. Na een tijdje trek ik terug. 'Ik hou van je.' Fluister ik. 'Ik ook van jou.' Zegt hij. Dan springt hij het zwembad in en omdat ik hem vast had sleurt hij me mee. Lachend kom ik boven.

Goedemiddag, avond of morgen of wat dan ook. Weet je dat het best wel moeilijk is om elke keer iets anders te zeggen aan het begin? Whatever. Hier is ie dan, het nieuwe deel! Hoe vinden jullie het? Het is een beetje kort maar ik moet er nog een paar schrijven vandaag omdat ik morgen weer naar school moet... Ugh :(

Trouwens ik zat ergens aan te denken, totaal random. Ik erger me eigenlijk heel erg aan de mensen die moeilijk doen over wat ze op hun brood gaan doen. Ik ben daar heel simpel in. Ik kan zo me hele leven lang elke dag chocopasta of hagelslag eten, boeit me helemaal niks. Ik vind het nog steeds heerlijk. Maar de meesten willen elke dag wat anders. Gister kaas en salami, vandaag weer dit of toch maar dat? Ik hou ook helemaal niet van vlees op me brood, maar nu moet ik het eten omdat ik naar de middelbare ga...

Niemand boeit dit. Byee!!
{23-08-15}

(HAHA okay dit is hilarisch. Ik zit nu in de 3e, en ik neem nog steeds 70% van de dagen chocoladepasta of hagelslag mee naar school lmao. Ik eet nog steeds geen vlees op brood)

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu