Hoofdstuk 24✔

960 48 8
                                    

P.o.v Louise
De film is eindelijk afgelopen. Ik heb zowat heel Niall's hand fijngeknepen.

Ik bedenk me nu pas dat ik nog helemaal geen slaapplek heb. En om nu nog naar Harry toe te gaan heb ik ook geen zin in.

'Jongens, waar kan ik slapen?' Vraag ik dus maar. 'Je mag wel hier slapen.' Zegt Louis. 'Ja dan blijven wij ook! Sleep party!' Roept Niall die omhoog springt waardoor ik met mijn hoofd op de bank knal, omdat ik tegen hem aan lag. 'Sorry.' Zegt hij en hij aait me over me hoofd. 'Is al goed.' Zeg ik grinnikend en ik geef hem een kusje op zijn wang. 'Nog niet op de mond?' Vraagt Louis grijnzend. Ik kijk hem vaag aan en Niall lacht kort.

'Dan moeten we even luchtbedden oppompen.' Zegt Liam. Louis en Liam pakken alle luchtbedden van boven en pleuren ze neer in de woonkamer. 'Ik heb een elektrische pomp dus dat komt wel goed.' Zegt Louis terwijl hij de stekker in het stopcontact propt.

We zetten alles klaar en Niall loopt naar de keuken. 'NEEE!!!! Ik ga dood!' Roept Niall vanuit de keuken. Ik pak mijn krukken van de grond, en hink naar de keuken toe.

Niall kijkt me aan met een sip gezicht. 'Wat is er?' Vraag ik bezorgd. 'We hebben geen chips meer.' Zegt hij zielig. Ik moet lachen. 'Ik dacht dat er serieus iets was.' 'Dit is heel serieus!' Zegt hij. Louis rent ook de keuken in. 'Wie moet ik reanimeren?' Vraagt hij. 'Nialls chips.' Zeg ik nog steeds lachend. Louis kijkt me raar aan. 'We hebben geen chips meer in huis.' Leg ik uit. Hij facepalmt zichzelf en zegt dan: 'Je kan ook nieuwe gaan halen he.' Niall veert op en wil me mee trekken. 'Kom, we gaan naar de supermarkt.' Zegt hij blij. 'Ten eerste, die is nu niet meer open. En ten tweede, ik kan niet lopen.' Zeg ik, en Niall kijkt weer sip. 'Maar we hebben vast nog wel ander lekker eten, toch?' Vraag ik dan. Hij haalt zijn schouders op. Ik kijk naar Louis, en hij loopt de keuken verder in. Hij opent wat kastjes, en uiteindelijk hebben we nog best veel eten verzameld.

Het is al nacht, en we hebben nog 2 films gekeken. Ik wil gaan slapen maar dan krijg ik een kussen tegen mijn hoofd. Ik kijk rond en mijn blik valt op Louis die aan het lachen is.

Ik pak het kussen en smijt die volop tegen hem aan. Hij verwachtte het niet dus valt hij om. Nu is het mijn beurt om te lachen. Al snel staat hij op en wil het kussen naar mij gooien maar ik duik weg en het kussen komt tegen Niall aan. Niall kijkt ons aan en doet dan ook mee. Even later doet iedereen mee. Alleen moet ik alles vanaf de bank doen, wat nogal hinderlijk is. Even later start Harry nog een film. Maar als we nog geen 10 minuten verder zijn vallen mijn ogen langzaam dicht.

P.o.v Niall
Harry start nog een andere film. Ik lig naast Louise helemaal aan de zijkant. Naast Louise ligt Liam, daarnaast Louis, dan Harry en dan Zayn. Als we een half uur hebben gekeken zie ik dat Louise in slaap is gevallen. Ik begin ook moe te worden en kort daarna val ik ook inslaap.

•~•

Ik word wakker gemaakt door Louis en Liam die awh geluidjes maken. Ik kijk ze raar aan. Ze moeten lachen door mijn blik, en Louis laat een foto zien waar op ik tegen Louise aan lig. We slapen allebei. Best lief eigenlijk. Louise word ook wakker van ons gepraat. 'Morning!' Zeg ik vrolijk en geef haar een kus op haar mond.

Oh shit, op haar mond? Ze glimlacht, hopelijk vind ze het niet erg.

Zayn slaapt nog, net zoals Harry. 'De twee slaapkoppen slapen nog hoor.' Lacht Liam. 'Ik weet wel hoe we ze wakker kunnen maken.' Zegt Louis met een grijns op zijn gezicht. Hij vertelt het plan en ik loop naar boven om de gitaar te pakken die in Louis z'n kamer ligt. Ik loop weer naar beneden en we gaan tussen Harry en Zayn zitten. Ik begin rustig te spelen op mijn gitaar en de jongens beginnen rustig te zingen.

'It's time to get up in the morning.' Zing ik zacht. 'In the morning, in the morning!' Zingen Louis en Liam. 'Got McDonalds breakfast for you...' 'Just for you!' 'Or any other brand...'

Zo zingen ze nog wat verder en dan zingen ze hyper terwijl ze de deken van hun af trekken en op het luchtbed van Harry en Zayn springen: 'So it's time to get up!!! Get uppp! Get uuuupp!' Harry word wakker en kijkt ons chagrijnig aan. Zayn slaapt nog steeds. Louis loopt naar de keuken en komt terug met een wortel. Hij gaat naast Zayn liggen en eet hem op vlak naast zijn oor. 'Shut up.' Hoor je Zayn mompelen. Louis moet lachen en eet vrolijk door. Zayn zwaait met zijn hand de wortel uit Louis zijn handen. Louis kijkt gekwetst naar Zayn en dan springt hij op en gaat springen op het luchtbed van Zayn.

Na een tijdje lukt het eindelijk en staat Zayn op. Harry is ondertussen ook al zijn bed uit gegaan. 'Ontbijt! Roept Liam door het huis heen. We verzamelen allemaal bij de eettafel. Liam probeert de mand met broodjes ergens tussen te proppen, maar overal ligt nog confetti, ballonnen, en restjes eten van gister. Ik schuif het in een keer van tafel af. 'Komt later wel.' Mompel ik dan.

'Niall?' Ik draai me om en zie daar een huilende Louise in de deur opening staan. 'Hey babe, wat is er?' Vraag ik terwijl ik haar een knuffel geef. Ze huilt uit op me schouder. 'Paparazzi is er achter gekomen dat wij verkering hebben.' Zegt ze. 'Maar dat is toch niet zo erg? 'Nee maar nu krijg ik allemaal haat van fans op mijn twitter...' Zegt ze bijna onhoorbaar. 'Weet je, die haat moet je gewoon negeren. Ze lullen maar een eind weg, je bent en blijft mijn vriendin.' Zeg ik. Ze kijkt me aan en glimlacht. Dan zoent ze me.

Joww weer een nieuw deel. Hoe vinden jullie het? Beetje saai hoofdstukje maar ik ben blij dat ik in ieder geval een hoofdstuk klaar heb, want ik heb bijna geen inspiratie meer...
Als iemand nog ideeën heeft laat ze ALSJEBLIEFT achter!!!
Morgen weer een nieuw hoofdstuk.
Ik doe trouwens nu gewoon 1 per dag omdat ik anders in tijdnood kom. Sorry!
Groetjes van mij! Bye

{02-08-15}

Don't need any ideas anymore :)

Kidnapped by One DirectionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang