Hoofdstuk 7✔️

2.1K 81 30
                                    

Als ik wakker word lig ik op mijn buik. Ik wil me omdraaien, maar het gaat niet. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en kijk over mijn schouders. Het eerste wat ik zie zijn blonde plukken haar.

Wat? Ik heb bruin haar toch?

Dan merk ik dat het niall is die op me ligt. Ik schrik zo hard dat ik super snel omdraai. Niall knalt op de grond en schrikt wakker. 'Wat gebeurd er?' zegt hij gelijk. Ik grinnik. 'Je lag boven op me en ik schrok zo erg dat ik me omdraaide en daarom rolde jij op de grond.' zeg ik in een adem. Niall knippert een paar keer en wrijft de slaap uit zijn ogen. 'Uh okay. Sorry.' lacht hij.

Er word op de deur geklopt, en daarna gaat de deur open. 'Roomservice.' zegt Louis, terwijl hij een dienblad in zijn handen heeft met ontbijt er op. 'Oeh ontbijt op bed, ik vind het niet zo erg hier.' lach ik. Louis zet het neer op het bed van Niall, en loopt weer naar de deur.

'Over een uurtje moet je klaar zijn Niall, dan moeten we naar de studio.' zegt hij. 'Mag ik mee?' vraag ik. Louis schud nee. 'Dan komt Paul er achter dat we een meisje hebben ontvoerd.' zegt louis een beetje ongemakkelijk. Ik knik begrijpelijk.

Na het ontbijt, is niall zich gaan omkleden. Ik kijk naar mijn kleding. 'Niall?' Hij kijkt om de deur van de badkamer heen. 'Ja?' 'Ik zit nog steeds in dezelfde kleding als gister.' zeg ik. Hij kijkt even bedenkelijk, maar snapt me dan en loopt naar zijn kast toe. Mijn ogen worden groot als ik zie dat Niall alleen een onderbroek aan heeft.

Hij gooit een gele pikachu onesie naar me. Als hij me ziet kijken, zegt hij: 'Oh shit.' Hij loopt snel weer naar de badkamer en doet de deur dicht. Ik grinnik zacht.

Ik loop de trap af in de onesie van niall, en struikel telkens bijna over de veel te lange pijpen. Harry ziet me lopen en doet zijn best om zijn lach in te houden. 'Shut up harry.' grinnik ik.

De jongens zijn net weggegaan naar de studio. Ze hebben de tv voor me aangezet, maar meer mag ik niet doen. Ze vertrouwen me niet.

Maar ik ben altijd super voorzichtig..

Ik verveel me, dus ga rondlopen in het super grote huis. Zou ik mijn telefoon kunnen vinden? Ik ga wat laatjes en alles af, maar vind niks. Of zouden ze hem hebben mee genomen?

Ik zucht en geef mijn opsporings missie op, en plof weer op de bank. Ik kijk op de klok en zie dat het half 2 is.

Dus in Nederland half 1.

Vannacht werd ik 5 duizend keer wakker, omdat niall naast me lag. En ik kan echt niet met andere mensen in één kamer slapen. Vanochtend werd ik ook nog eens vroeg wakker van niall die op me lag.

Ik pak een deken van de stapel naast de bank en leg die over me heen. Er is een film op, maar op een of ander manier is het Spaans ofzo. Dus ik versta er niks van. Mijn hoofd rust op de leuning, en langzaam vallen mijn ogen dicht.

P.o.v Harry

Paul rijd mijn straat in, en als we voor mijn huis staan stappen we uit. Ik pak de sleutel van de voordeur uit mijn zak en loop naar de deur toe. Binnen schop ik mijn schoenen uit, en ondertussen lopen de andere jongens ook binnen.

Het is eigenlijk mijn huis, maar ik had toch veel te veel kamers over, dus de andere jongens wonen hier eigenlijk ook gewoon.

Als ik de woonkamer in loop zie ik Louise op de bank. Ze slaapt. Ik stoot Liam aan en wijs naar Louise. 'Aawwhh.' Zegt Liam. 'Wakker maken of laten slapen?' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Laat haar maar slapen, ze is denk ik moe. We maken haar wel wakker als we gaan eten.' Zegt Louis die ook de woonkamer binnen loopt.

Ik kijk op de klok en zie dat het 5 uur is. 'Wie kookt er?' Vraag ik. 'Louis!! Ik heb het gister al gedaan.' Roept Niall. Liam mept hem. 'Doe is stil, Louise slaapt.' 'Sliep bedoel je.' Zeg ik als ik zie dat ze langzaam wakker word. 'Nou ja,' zegt Niall schouderophalend. 'We hoeven haar in ieder geval niet meer wakker te maken.' Ik grinnik en schud mijn hoofd.

•~•

Boooooonjourrrrrr tout le monde, ofzoiets. Idk mijn Frans is slecht, en het is vakantie joe. Bijna 2017 btw!! Alvast gelukkig nieuwjaar allemaal. :)

En hoe was jullie kerst? Let me know xx

Kidnapped by One DirectionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang