Hoofdstuk 48✔

463 22 3
                                    

P.o.v Louise

We lopen het zwembad weer uit, richting de bus. Het was super gezellig, en we hebben geen last meer gehad van fans.

'Guys, kunnen jullie Perrie en mij afzetten bij dit adres? Daar woont familie van mij.' Vraagt Zayn als we de Tourbus instappen. Niall knikt en stapt achter het stuur. Ik ga op de bijrijdersstoel zitten. De rest gaat achterin zitten. 'Het was echt gezellig.' Glimlach ik. 'Ja, dit moeten we vaker doen!' Zegt Louis. Ik grinnik. 'Zodat je weer kan zoenen met Liv zeker?' Grijns ik. 'Ik hou gewoon van haar oke.' Zegt Louis nep-beledigd.

Flashback

Liv en Louis hebben gezegd dat ze event naar het andere bad gingen, maar ze zijn nog steeds niet terug. We klimmen het zwembad uit en lopen naar het andere bad. Daar zijn ze niet. In het pierenbadje ook niet. We lopen richting het bubbelbad en zien ze zoenend tegen elkaar aan zitten. 'Gezellig?' Vraagt Harry lachend. Ze kijken verschrikt op en Liv krijgt een rood hoofd. 'Ga gerust verder hoor, wij gaan weer.' Zegt Niall en hij loopt weg. Ik grinnik en loop achter hem aan. Als ik omdraai zie ik ze weer zoenen. 'Ze luisteren naar je Nialler.' Lach ik. Niall draait om en begint hard te lachen, waardoor Liv en Louis weer stoppen en opkijken. Ik geef Niall een speelse stomp, waardoor hij me aankijkt. 'Verpest hun momentje nou niet.' Zeg ik.

•~•

We rijden naar het huis van de oom en tante van Zayn. Als we er zijn stappen ze beiden uit. 'Komen jullie anders even mee?' Vraagt Perrie die een knipoog naar mij geeft. 'Ja is goed.' Glimlach ik. Ik snap niet precies wat de boodschap is van die knipoog, maar daar kom ik straks nog wel achter denk ik.

Iedereen stapt de bus uit en we bellen aan. Een vrouw rond de 50 doet de deur open en als ze Zayn ziet geeft ze hem een knuffel. 'Hallo tante Flora. We dachten laten we een keer langs komen.' 'Is helemaal goed! Lang niet gezien!' Zegt ze blij.

'En wie zijn jullie?' Vraagt ze vriendelijk. 'Dat zijn Niall, Louis, Liam en Harry, mijn bandleden. Dat wist je al. En zij heet Liv, en ze is het vriendinnetje van Louis. En zij heet Louise, het vriendinnetje van Niall.' Zegt zayn. 'En Perrie kende je natuurlijk al.' Ze knikt. 'One direction was het toch?' De jongens knikken.

'Kom binnen!' Zegt ze en ze stapt opzij. We lopen langs haar heen en gaan op de bank zitten. 'Hey Zayn!' Zegt een man, de oom van Zayn dus. Ze begroeten elkaar, en de oom geeft ons ook allemaal een hand. Als iedereen zit begint Perrie te praten. 'Meiden, ik had een idee.' Begint ze.

•~•

P.o.v Perrie (in het zwembad)

'Perrie, wil je even komen?' Vraagt Zayn. Ik klim het bubbelbad uit en loop met Zayn mee. 'Ik had een idee voor jou en de andere meiden.' Zegt hij. 'Vertel.' 'Je weet toch wel, dat vakantiehuisje hier in Italië?' Ik knik. 'Wat dacht je er van dat jij samen met Liv, Sophia en Louise daar gaan slapen voor een paar nachten.' Glimlacht hij. 'Er staan namelijk lange dagen voor de boeg bij ons, dus komen we laat terug. Maar zo hebben jullie het ook gezellig!' Zegt hij. Ik begin te stralen. 'Ja dat lijkt me geweldig!' Zeg ik blij en ik geef hem een knuffel.

'Wanneer precies?' Vraag ik. 'Donderdag tot zondag.' Zegt hij. '3 nachten dus.' Zayn knikt. 'Jaa dat is super! Dankje, love you.' Zeg ik en ik geef hem een kus.

P.o.v Louise

Perrie heeft het hele plan verteld, en kijkt nu verwachtingsvol naar ons. 'Jaa! Sleepover in Italië!' Roept Liv. 'Ja dan kopen we allemaal eten en gaan we een vreetparty houden!' Zegt Liv weer. 'En we gaan dan zwemmen en films kijken!' Roep ik. 'Ik denk dat ze het leuk vinden.' Grinnikt Zayn er tussendoor.

•~•

Vandaag gaan we voor een paar daagjes naar het vakantiehuisje. Ik heb er echt heel veel zin in! Ik pak mijn koffer en gooi eerst alle zooi er uit en dan stop ik alles er weer netjes in. 'Wacht, Sophia is hier helemaal niet.' Zeg ik opeens. 'Ohja, shit zooi!' Zegt Liv. 'Bel haar maar, ik laat er wel overvliegen.' Zegt Liam met een glimlach. Ik pak mijn mobiel en typ het nummer van Sophia in. Na een tijdje hoor ik iets.

'Hoi! Dit is de voicemail van Sophia, als je iets belangrijks tegen mijn mooie meisje te zeggen hebt spreek het in na de piep.' Het was de stem van Liam. Ik druk op het rode hoorntje. 'Mooi antwoordapparaat he.' Zegt Liam grijnzend. Ik grinnik. 'Maar ze neemt niet op.' Zucht ik. 'Wat raar, ze heeft altijd haar mobiel aan staan. En vandaag had ze niks te doen, we hebben vanochtend nog geappt.' Zegt hij. We bellen nog een paar keer, maar tevergeefs.

'We bellen zo nog wel een keer.' Zeg ik dan. 'Nee er is wat aan de hand, ik ga nu naar Engeland toe.' Zegt Liam. 'Wacht Liam, je bent bezig met de Tour.' Zeg ik. 'Mijn meisje is belangrijker, ik voel dat er wat mis is.' Zegt hij en hij loopt de Tourbus uit. Ik glimlach kort, en leg mijn hand op mijn hart. 'Wat een lieverd is het ook.' mompel ik. Dan schrik ik weer op uit mijn gedachtes.

'Liam stop! Ik wil mee.' Zeg ik al rennend uit de tourbus. Liam stopt en kijkt me aan. Hij denkt even na, maar knikt dan en loopt weer door. 'Ik bel Niall even dat we naar Engeland gaan. Hij is volgensmij in de arena.' Ik pak mijn mobiel en bel Niall.

'Hey cutie, waar ben je?' 'Hoi Niall, Liam en ik zijn op weg naar het vliegveld. We gaan naar Engeland.' 'Wacht, wat? Waarom?' Hoor ik hem verbaasd roepen. 'Sophia neemt haar telefoon niet op en Liam is ongerust omdat ze altijd haar mobiel aan heeft staan.'

We zijn inmiddels al in een taxi gestapt. 'Maar de Tour dan?' 'Sorry dit is even heel belangrijk, het volgende optreden is pas over 4 dagen toch?' Vraag ik aan Liam. Hij knikt. 'Ja dat klopt, maar het oefenen dan?' Vraagt Niall. 'Niall het komt wel goed. Ik moet ophangen, ik bel je wel weer als we zijn geland.' Ik hoor een zucht aan de andere kant van de lijn. 'Doe voorzichtig. Ik hou van je!' 'Ja doe ik, ik hou ook van jou.' En ik doe mijn mobiel weer weg.

•~•

'Kom.' Zegt Liam en we lopen samen het vliegveld uit. Liam houd weer een taxi aan. We bellen even later aan bij Sophia, en kort daarna gaat de deur open.

Een man, ik denk de vader van Sophia, doet de deur open. Hij kijkt niet al te blij. 'Is Sophia hier?' Vraagt Liam. Hij knikt en wijst naar de trap. 'Wat is er aan de hand?' Vraag ik voorzichtig. Hij zegt niks en loopt weer weg. Liam doet de deur dicht en rent naar boven naar de kamer van Sophia. Ik ren hem achterna.

Als we de deur open doen zien we dat Sophia opgerold op haar bed ligt te huilen. Liam loopt snel naar haar toe en begint haar te troosten. Ze kijkt op en legt haar hoofd dan weer neer. Ze gaat langzaam rechtop zitten en leunt tegen Liam aan. Haar make-up is helemaal uitgelopen en ze ziet er moe uit.

'Babe, wat is er aan de hand?' Ze begint alleen maar harder te huilen. 'M-mama...' Stottert ze. Ik ga aan de andere kant naast haar zitten en sla een arm om haar heen. 'Wat is er met mama?' Vraagt hij geschrokken. 'Z-ze is d-dood...' Huilt ze. Liam schrikt. 'Wat?' 'Ze kreeg een h-hartaanval en ze o-overleefde het n-niet.' Liam trekt haar in een knuffel en ze huilt uit op haar schouder.

P.o.v Liam

Ik moet me inhouden om ook niet te gaan huilen. Louise kijkt me aan. 'Liam, je mag ook best huilen hoor.' Zegt ze zacht. Ik voel de eerste traan over mijn wang rollen. Hij valt op de schouder van Sophia waardoor ze me aankijkt. 'Huil je nou?' Ik antwoord niet en sla mijn ogen neer. Ze tilt mijn hoofd omhoog en geeft me een kus. 'Maar horen jullie niet in Italië te zitten?' Vraagt ze. 'Ja, maar je nam je telefoon niet op, wat je normaal wel doet. En ik voelde dat er wat mis was.' Zucht ik. 'Dus we hebben het eerste vliegtuig naar Londen genomen, om uit te zoeken wat er aan de hand was.' Sophia glimlacht zachtjes. 'Dankjewel guys, ik had dit echt nodig.'

•~•

Hee mensen! Sorry dat ik zo lang niks heb geplaatst, maar ik was op brugklas kamp. En gister kwam ik terug maar ik had niet genoeg tijd om er een te schrijven.

Maar hier hebben jullie een nieuw deel! Geen XXL hoofdstuk, sorry, maar ik kon eventjes niks meer bedenken. Ja ik heb nog wel een leuk idee, maar ik kom het niet goed laten overlopen zegmaar met dit stukje.

Vote comment of follow?

Byeee xxx

{05-09-15}

Voor de mensen die deze datum trouwens onderaan elk hoofdstuk nog niet snappen, dat is de datum van dat ik het "originele" deel online heb gezet. Tis dus inderdaad 2,5 jaar later dat ik dit herschrijf.

Kidnapped by One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora