Hoofdstuk 52✔️

445 17 3
                                    

Als iedereen is aangekleed, en Perrie de slagroom van haar gezicht af heeft, gaan we op de bank zitten. 'Oké wie gaat wat doen?' Vraagt Perrie. 'Ik doe de keuken wel.' Zeg ik. 'Wij doen de tuin.' Zegt Liv die naar Sophia en haarzelf wijst. 'Dan doe ik de slaapkamers.' Zegt Perrie. 'Wel de hele keuken doen he, Lou, niet alleen het meel.' Grijnst Liv. 'Ja mevrouw.' Grinnik ik en ik loop richting de keuken. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Sophia en Liv achter elkaar aanrennen met sponzen in hun handen. Ik grinnik. 'Kleuters.' Mompel ik.

Ik schrik als ik opeens twee armen om me heen voel. 'Hoi Niall.' Zeg ik zonder om te kijken. 'Hey babe, hoe was je vakantie?' 'Heel gezellig!' Zeg ik terwijl ik me omdraai naar Niall. Niall begint me te zoenen. 'Hey Lou, doorwerken! Elkaar aflebberren doe je maar een andere keer.' Zegt Liv die de keuken binnen loopt. Ik trek terug en grijns. 'Nee, ik ben nog steeds aan het werk voordat je het gaat vragen. Ik moet het water verversen.' Grinnikt ze.

Niall trekt een sip gezicht. 'Als ik klaar ben gaan we verder.' Grinnik en ik geef hem een zachte tik op zijn neus. 'Je weet dat die piemels nog steeds op je gezicht staan.' Zegt Niall als ik me weer omdraai naar het aanrecht. 'Ja weet ik.' Mompel ik. 'Maar ik krijg die kut stift er niet af.' Zeg ik met een zielig gezicht. 'Ik help je straks wel, maar eerst doorwerken.' Lacht Niall.

Als ik de keuken schoon heb, en ook alle spullen uit de kastjes heb gehaald, loop ik naar Niall, Harry en Zayn toe die op de bank zitten. 'Waar zijn de andere 2 jongens?' Vraag ik. 'Bezig met hun meisjes.' Grinnikt Harry. Ik glimlach en ga op de schoot zitten van Niall. 'Dus, tijd om het af te maken.' Grijnst Niall en hij begint me te zoenen. 'IEUWL NIET HIER!' Gilt Harry op een overdreven hoge stem. 'Pech voor jou.' Zeg ik lachend en begin hem weer te zoenen. Hij vraagt om toestemming, en ik open mijn mond iets. Na een tijdje trek ik terug. 'Nog nooit heb ik zo erg van iemand gehouden.' Zegt Niall. Ik glimlach. 'Ik ook niet.' Zeg ik. 'Jongens, kunnen jullie even-' Ik kijk op en zie Perrie naar ons kijken, in de deuropening. 'Laat maar.' En ze loopt weer weg. Ik kijk Niall aan die begint te lachen.

We hebben het hele huis opgeruimd en alle koffers zijn ook al ingepakt. Het was een grote klus om alles weer netjes te maken, maar het is gelukt. We zitten inmiddels al in de Tourbus richting ons hotel. 'Niall!' Roep ik uit het niets. Niall kijkt me geschrokken aan. 'Wat is er? Ben je wat vergeten?' Vraagt hij. Ik schud hevig mijn hoofd en begin te stralen. 'Morgen ben je jarig!!!' Roep ik door de Tourbus waarna ik Harry en Zayn hoor roepen dat ik stil moet zijn, omdat ze proberen te slapen. 'Ohja!' Zegt Niall.

'Paul, wanneer moeten de meiden weer naar huis?' Vraagt hij aan Paul die achter het stuur zit. 'Overmorgen vliegen we over naar Duitsland. De meiden vliegen met ons mee naar Berlijn, en nemen dan het vliegtuig weer naar Londen.' Zegt Paul zonder op te kijken van de weg. 'Top, dan kan je nog bij mijn verjaardag zijn!' Zegt hij. Ik knik blij. 'Wat wil je hebben?' Vraag ik. 'Niks, ik heb jou al. Meer heb ik niet nodig.' Ik begin hard te hoesten, waardoor Niall me raar aankijkt. 'Sorry ik stikte even in deze overdosis cliché heid.' Grinnik ik. 'Wel lief hoor.' Ik druk een kusje op zijn lippen. Niall lacht.

'Maar wat moet ik voor je halen? Ik kan niet met lege handen komen.' 'Als je echt wat wilt kopen, je kan me altijd een plezier doen met PlayStation spelletjes of andere game spelletjes, of eten.' Grijnst Niall. Ik grinnik. 'Is goed.'

•~•

P.o.v Niall

Ik word wakker door allemaal geluid. Ik open mijn ogen en zie iedereen om me heen staan. Harry, Louis, Liam, Zayn, Louise, Liv, Perrie, Sophia, Lou van de make-up en Paul.

'Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Nialler,
happy birthday to youuuu!' Zingen ze in koor. De hele hotelkamer van mij en Louise is helemaal versiert met slingers en ballonnen. Ik hoor een harde knal, en kijk verschrikt om. Liam schiet een partypopper af, waarna er nog een paar volgen van Louise en Harry. Ik begin te glimlachen en bedank iedereen. Dan loopt iedereen de kamer uit, behalve Louise. 'Ga je maar aankleden. We gaan zo weg.' Zegt ze. Ik knik en stap mijn bed uit. Dan rent Louise op me af en slaat ze haar armen om mijn blote bovenlijf heen. Ik sla ook mijn armen om haar heen. 'Gefeliciteerd love.' Zegt ze en ze drukt haar lippen op de mijne. 'Dankje babe.' Glimlach ik. Ik loop naar de kast en pak een blauwe broek met gaten er in, met een wit T-shirt erboven met zo'n borst zakje er in.

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now