Hoofdstuk 44✔

528 24 9
                                    

Twee weken later...

Ik word wakker door mijn mobiel die afgaat. Ik open vermoeid mijn ogen en pak mijn mobiel van het nachtkastje. Als ik zie dat het Niall is ben ik direct wakker. 'Hey Niall.' zeg ik. 'Hey Lou, sliep je nog?' vraagt Niall verbaast. 'Ja hoezo?' Niall zucht. 'Al op de klok gekeken?' Ik hou mijn mobiel van mijn oor af en kijk naar de tijd. 'Oh, whoops.' zeg ik grinnikend. Het is al half 2. Niall lacht. 'Ik heb goed nieuws!' zegt hij opeens. 'Vertel!' 'Ik heb geregeld dat je vanavond nog kan overvliegen samen met Liv naar Italië, daar zijn we nu, en je mag dan naar het concert!' 'Yes!' Roep ik blij. 'Je vlucht vertrekt om 5 uur. En je blijft, als je wilt, 1 week.' zegt hij enthousiast. 'Oh, dankje dankje dankjewel!' zeg ik. 'No problem babe.' zegt Niall lief. 'Love you byee.' 'Byee.'

Ik hang op en bel gelijk Liv. 'Liv Liv Liv!!!' zeg ik blij als ze opneemt. 'Wat is er?' vraagt ze gestresst. 'Pak je koffers in, we gaan samen naar de jongens in Italië!' 'OMG YAY!' schreeuwt ze door de telefoon. 'Ik kom je om half 4 ophalen ja?' 'Is goed byee!' 'Byee.'

Het is half 4 en ik prop nog snel een boterham naar binnen en neem er nog een mee. Ik ren naar de auto toe, maar bedenk me dan dat ik nog helemaal niet kan rijden. Niall heeft me een paar keer wat dingen uit gelegd maar dat is het dan ook wel. Ik bel Niall wel. 'Hey Nialler, ik bedenk me net dat ik niet naar het vliegveld kan rijden, en Liv ook niet.' 'Hoezo niet?' 'Rijbewijs...' zucht ik. 'Ohja, euhh vraag Perrie maar mee, die mag al rijden!' zegt Niall. 'Is goed.' Ik hang op en bel Perrie.

•~•

'Dus ik moest mee omdat jullie niet auto kunnen rijden.' lacht Perrie als we bij haar in de auto zitten. 'Er moest niks, maar ja zo kan je het wel bekijken.' grinnik ik. 'Wil je Zayn niet zien dan?'

(A/N ik besef me nu pas dat het dus al uit is tussen Perrie en Zayn. Ik wist het al, maar ik was het door mijn verhaal vergeten. Ik vind het echt jammer want ze waren super cute samen, *cries*.)

'Tuurlijk wil ik zayn zien. Wat denk jij dan? Ik kan nog geen dag zonder hem.' Ik grinnik. 'Hoelang blijven we eigenlijk?' Vraagt Liv. '1 week als goed is. Daarna gaan de jongens naar Polen, en wij weer terug naar Engeland.' Zeg ik. Liv knikt.

•~•

Als ik mijn koffer zie pak ik hem van de band af en til hem op, maar pleur hem gelijk weer neer. 'Is hij zo licht?' Vraagt Perrie sarcastisch. Ik kijk haar aan. 'Misschien heb je te veel spullen mee?' Zegt Liv. 'Gewoon een gokje hoor.' 'Valt wel mee.' zeg ik schouderophalend.

We lopen met z'n 3en naar de aankomsthal en daar zie ik Niall staan. Ik drop mijn koffer, en ren op hem af. Als hij zich omdraait en mij ziet rent hij ook op mij af. Hij pakt me vast en draait me in het rond. Dan druk ik mijn lippen op de zijne. 'Dit heb ik zo gemist.' Zegt Niall. 'Ik ook.' glimlach ik.

Als ik om draai zie ik dat Liv naar me toe komt met mijn koffer ook vast. Ze flikkert bijna om dus ik ren snel naar haar toe. Ik pak mijn koffer en nadat Liv en Perrie Louis en Zayn hebben begroet lopen we naar de uitgang.

Niall pakt mijn tas over en ik kijk hem aan. 'Ik kan hem zelf wel dragen.' Zeg ik lachend. Niall schud nee. 'Ik laat niet mijn babe met zware dingen lopen.' 'Mijn tas is helemaal niet zwaar.' Mompel ik. Niall lacht. 'Wat heb je allemaal mee joh?' 'Euh, misschien iets te veel.'

'Oh my carrots!' gil ik, wat iedereen doet opkijken. 'De tourbus!' Louis grinnikt. 'Oh my carrots!' Zegt hij op de zelfde toon als ik het zei. Ik lach hard. 'Kom.' zegt Niall. We stappen de bus in en ik zie Paul achter het stuur zitten. 'Hoi Paul!' Zeg ik blij. Paul kijkt om. 'Hey! Welkom in Italië.' glimlacht hij.

Na een uurtje rijden voel ik dat ik moe word. Ik zit ondertussen op schoot bij Niall. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en sluit mijn ogen.

•~•

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now