Hoofdstuk 32✔️

755 37 4
                                    

P.o.v Louise
Ik open mijn ogen, en kijk de kamer rond. Ik zie Niall naast me liggen, met zijn ogen dicht. Ik laat hem slapen en klim het bed uit. Ik loop in mijn pyjama naar beneden en maak een ontbijtje voor Niall en mij.

Ik ben net klaar met de tosti's als ik voetstappen op de trap hoor. En even later komt Niall de keuken ingelopen. 'Morning cupcake.' zegt hij. Ik voel zijn handen op mijn heupen. Hij geeft me een zoen in mijn nek. Ik begin te glimlachen. 'Morning love.'

We gaan aan tafel zitten en eten onze tosti's op. 'Van wie heb je dit soort lekkere tosti's geleerd?' vraagt hij met volle mond, terwijl hij zijn tosti in rap tempo op eet. 'Van een vriend die ik kende door YouTube. Omdat ik dus ook samen met Kelvin een YouTube kanaal had.' vertel ik. 'Oh sorry.' zegt Niall zacht. 'Waarom sorry?' 'Nou omdat je door mij weer aan Kelvin moet denken.' mompelt hij. 'Geeft niet, ik ben er al over heen.' glimlach ik en we eten weer door.

Als we het ophebben ruimen we de tafel af en gaan we op de bank zitten. Niall begint te grijnzen. 'Wat is er?' vraag ik. 'Mooie pyjama heb je aan.' zegt hij. Ik kijk naar mijn kleren, en zie dat ik nog in mijn Mickey Mouse pyjama zit. Ik sta op en ren naar boven. 'Je hoeft je niet te schamen hoor.' hoor ik nog.

Oh dat doe ik echt wel...

Als ik omgekleed ben ga ik weer bij Niall zitten. 'Hey Lou ik moet je even wat vertellen.' begint Niall. Ik kijk op van de tv. Ik zie een verdrietige blik op zijn gezicht. 'We gaan over 3 dagen op tour, en je kan niet mee...' zucht Niall. 'Oh...' is het enige wat er uit komt.

'Sorry princess...' 'Het is okay. Jij kan er ook niks aan doen.' zeg ik en probeer te glimlachen. 'Hoelang gaan jullie weg?' 'Anderhalve maand als goed is.' Je hoort oprechte verdriet in zijn stem.

'Wat moet ik al die tijd zonder jou?' mompel ik. 'Ik weet het niet... ' ik hoor hem zuchten. 'Je kan misschien wel een keer naar een concert komen!' zegt Niall dan opeens. 'Ja! Dat zou geweldig zijn!' Niall glimlacht.

{De avond voor vertrek}

Ik loop Niall's kamer binnen, en zie hem zijn spullen inpakken. Ik zucht zacht, en leun tegen de deurpost. 'Moet je persé mee?' vraag ik dan. Hij draait zich om. Hij knikt kort. 'Zonder Niall is het geen One Direction tour, right?' antwoord hij schouderophalend. Ik loop zijn kamer verder in. 'Ja daar heb je gelijk in.' zucht ik.

'Het komt goed babe, we hebben nog een avond samen. En ik kan vast wel iets regelen, dat je naar ons concert kan bijvoorbeeld.' hij glimlacht kort naar me en trekt me in een knuffel. Hij drukt een klein kusje op mijn kruin.

'Wat wil je doen vanavond?' vraagt hij dan. 'Kies jij maar.' 'Naar de club? Met de andere jongens.' Ik glimlach en knik. 'Is goed, ik ga me even omkleden.' Ik loop zijn kamer uit, en ga voor mijn kast staan. 'Wat de hell moet ik aan doen?' mompel ik. 'Doe de witte aan, die staat je super schattig.' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Niall staan. 'Sure?' hij knikt. Ik draai me weer om naar mijn kledingkast, en trek het witte jurkje er uit. Er hangt een zwart jasje overheen. Ook pak ik nog zwarte hakken.

 Ook pak ik nog zwarte hakken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

^Haar outfit^

Ik loop naar de badkamer en krul mijn haren. Ik doe nog wat mascara en rode lipstick op en loop dan naar beneden. 'Wow princess je ziet er echt heel leuk uit.' zegt Niall. Ik begin te blozen. Niall heeft een witte blouse aan, met daaronder een zwarte broek. 'We matchen bij elkaar qua kleuren.' Zeg ik dan. Niall glimlacht.

'We gaan eerst met z'n 2en wat eten, daarna gaan we met z'n allen naar de club.' Zegt hij. 'Gezellig!' Niall pakt mijn hand vast en we lopen we naar de auto van Niall. We stappen in en rijden naar de stad. Niall parkeert de auto op een parkeerplek. Hij pakt weer mijn hand vast, en hij leid me naar een klein gezellig restaurantje.

'Hola!' zegt een man met en grappie Spaanse snor. 'Ah mijn vriend Niall!' (A/N zie dit even voor je met een Spaans accent) 'Ken jij die man?' fluister ik. Niall knikt en glimlacht naar de man. 'Hoi! Louise dit is André, André dit is Louise.' stelt Niall ons voor. André knikt kort naar me, en glimlacht dan. 'Tafel voor dos?' Niall knikt.

André komt naar ons toe komen. 'Wat willen de tortelduifjes eten?' vraagt hij. Ik grinnik kort. We bestellen allebei wat, en als André weer weg is kijkt Niall me aan. 'We gaan zo veel mogelijk skypen okay? Ik kan dat mooie gezichtje van jou niet zo lang missen.' zegt hij dan. Ik voel een blos op mijn wangen. 'Ik laat je zo snel mogelijk over vliegen naar een concert.' Ik knik en glimlach. Niall legt zijn hand over de mijne heen. Ik probeer de tranen tegen te houden, maar er ontsnappen er een paar.

'Hier is jullie eten. Oh moet mevrouw huilen?' vraagt André die net aan komt lopen met 2 borden in zijn hand. 'Wat ies er aan de hand?' vraagt hij dan. 'Ik ga morgen weg voor anderhalve maand.' zucht Niall. 'Oh afscheid ies altijd lastig. Geloof me, alles komt goed!' zegt hij met zijn te leuke accent. Ik knik en glimlach naar de man.

~~

Voor de club zien we de rest al staan. We parkeren de auto en stappen uit. 'Hey!' zeg ik blij. We lopen naar binnen en ik krijg gelijk al een naar gevoel. Door die geur van drank en sigaretten. Oké ik het overdrijf nu wel een beetje. Maar ik hou gewoon niet van grote clubs. Maar ik wil de avond niet verpesten, dus probeer het te negeren. Niall slaat een arm om mijn middel, en neemt me mee naar de bar. We gaan op barkrukken zitten en bestellen wat drinken. De meesten bestellen een biertje maar ik neem een cola. 'Zin om te dansen?' Vraagt Niall even later. Ik knik en zet mijn glas weg.

We hebben nog even gedanst en ik ga weer op de barkruk zitten. Liv komt naast me zitten. 'Hey, ga je niet dansen?' Vraagt ze, nou eerder schreeuwen om boven de muziek uit te komen. 'Ik heb net al gedanst.' Schreeuw ik in haar oor. Louis komt aanlopen en sleurt Liv weer mee. Liv zwaait nog even naar me en ze verdwijnt weer in de drukte. Ik heb geen idee waar Niall is.

Er komt een jongen op me aflopen. Eerst merkte ik het niet, tot hij opeens boven me hangt. 'Euh hoi?' Zeg ik. 'Hey lekker ding!' roept hij luid. Hij trekt me plotseling van mijn kruk af. Ik stribbel tegen, maar hij is niet van plan los te laten. Hij laat een harde lach horen, en swingt mee op de muziek. Ik kijk hem verbaast aan. Hij drukt me tegen zich aan, en komt gevaarlijk dichtbij mijn gezicht. 'Ga weg!' roep ik naar hem, maar het boeit hem niks.

Opeens word hij van me afgetrokken. Ik zie Niall boos naar de jongen kijken. Hij slaat hem vol in het gezicht met zijn vuist. De jongen deinst bang achteruit, en wil weglopen. Maar Niall is nog niet klaar met hem. Hij geeft nog wat rake klappen in zijn gezicht. 'Blijf voortaan van mijn vriendin af!' roept hij nog. Ik kijk met grote ogen naar de twee jongens voor me. Dan loopt Niall naar me toe. 'Babe, gaat het?' vraagt hij. Ik knik kort, en kijk naar zijn lip, waar een beetje bloed op zit. Ik veeg er kort over heen. 'Gaat het ook met jou?' vraag ik dan. Hij knikt. 'Kom, ik heb er wel weer genoeg van.' zegt hij dan, en hij neemt me mee naar buiten. 'Niall?' hij draait zich om. 'Heb je gedronken?' 'Een paar biertjes, maar ik kan nog helder nadenken. Vertrouw me.' zegt hij als hij de twijfel in mijn ogen ziet. Ik knik dan toch. 'Ik app Louis nog even dat we weg gaan.'

Heei nieuw hoofdstukje! Sorry dat het zo lang duurde, maar ik wist niks om te schrijven... Ik hoop dat hij een beetje leuk is, want ik ben er niet zo tevreden over. Maar oke, like? Comment? Follow? Byee

(05-08-15)

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now