Hoofdstuk 41✔

485 30 3
                                    

P.o.v Louise

Nadat we nog even hebben gedanst, gaan we weer terug naar onze plek aan de bar. 'Ik ga even opzoek naar Louis en Liv.' roept Niall in mijn oor. Ik knik als antwoord, en hij drukt zich tussen de mensen door.

Er komt een jongen, rond de 20 schat ik, naar me toe met de woorden: 'Hey cutie. Nog single?' Ik rol met mijn ogen. 'Nee sorry, ik heb al met iemand.' Zeg ik simpel. 'Maak het uit.' Ik geef hem een verbaasde blik. Hij heeft een grijns op zijn gezicht. 'Nee ga het niet uitmaken. Rot toch lekker op!' Zeg ik kwaad. 'Maar ik vind je lekker, dus maak het nu maar snel uit, of ik doe je vriendje wat.' Ik zoek lichtelijk bang om me heen naar Niall, maar ik kan hem nergens vinden.

Ik richt me weer op de jongen voor me. 'Dan doe je mij maar wat, ik ga het niet uitmaken voor jou.' Zeg ik. 'Oke.' Zegt hij simpel. 'Jongens mogen toch geen meisjes slaan.' Zeg ik met een glimlach. Hij lacht. 'Ik ga je ook niet slaan, daar ben je te knap voor.' 'Bedankt voor het compliment, maar ik moet gaan.' Zeg ik en ik wil opstaan maar voordat ik het door heb duwt hij me terug tegen de bar aan. Hij komt steeds dichterbij met zijn hoofd. Ik duw hem van me af en sla hem keihard in zijn gezicht. Hij blijkt er geen last van te hebben want hij wil me weer zoenen. 'Je bent te ver gegaan.' Sis ik en ik trap hem keihard in zijn ballen waardoor hij op de grond valt. 'Loser.' Zeg ik en loop weg.

Ik druk me door de mensen heen. Ik krijg een aantal keer een boze blik naar me geworpen, maar dat boeit me vrij weinig. Ik wil Niall vinden. Ik loop naar de wc's toe maar daar is hij ook niet. Niet dat ik de jongens plee in ga, maar ik keek eventjes naar binnen toen iemand de deur opende.

Ik loop weer terug, en zie dat er dan wat aan de hand is bij de deur. Ik duw me door de mensen heen, waar ik trouwens steeds beter in word de laatste tijd, en als ik eindelijk wat kan zien schrik ik. Ik zie nog net Liv boos naar buiten lopen en Louis die haar sprakeloos na kijkt. Niall staat er naast. Ik loop naar ze toe.

'Wat is er aan de hand?' Vraag ik geschrokken. 'Liv... Ze, ze... We hebben ruzie, denk ik...' Stottert Louis. 'Wat heb je gedaan?' 'Kom even mee naar buiten.' Zucht hij dan.

Ik loop achter hem aan naar buiten. Niall is even binnen gebleven. 'Ik... Ik zoende een ander meisje.' 'Wacht, wat!?' Vraag ik. 'Hoe? Waarom? Wat?' 'Omdat, ik weet het eigenlijk niet.' Zucht hij. 'Maar Louis, je zoent toch niet zomaar een ander meisje. Vond je dat andere meisje leuker ofzo?' Vraag ik. Ik schrik van mijn eigen reactie, Louis ook. 'Nee! Ik hou van Liv, en niemand anders.' 'Maar waarom zoende je haar dan?' 'Weet ik niet zeg ik toch! Ben je doof ofzo!' Roept hij en hij loopt weg. 'Louis! Please, we moeten er over praten!' Roep ik. 'Ik praat niet meer met jou.' Zegt hij en hij loopt door. 'Louis!' Roep ik. Ik krijg geen reactie meer.

Niall komt ondertussen ook al naar buiten. 'Wat is er? Waar is Louis?' 'Hij is boos op me.' Zucht ik. 'Waarom zou hij boos zijn op jou?' Vraagt hij verbaast. 'Weet ik veel, ik probeerde er achter te komen waarom hij dat andere meisje zoende maar toen werd hij boos.' 'Ik denk dat hij dat andere meisje zoende omdat hij een beetje dronken is.' Niall haalt zijn schouders op. Ik kijk hem verbaast aan. 'Precies hoe wij ook ruzie kregen...' Zeg ik zacht. 'Laten we naar huis gaan.' Zucht hij. We stappen in de auto en rijden naar huis.

Ik zit op de bank en Niall heeft wat te drinken gepakt. 'Ik ga Liv even bellen, ik ben bezorgd.' Zeg ik. Ik typ haar nummer in en bel haar. Hij gaat een paar keer over en dan word er opgenomen. 'Liv? Waar ben je? En gaat het?' Vraag ik. 'Ik ben bij mijn oma, en het gaat wel.' Zegt ze schor. 'Het gaat niet want je hebt net gehuild.' Zeg ik. 'Waar woont je oma, dan kan ik komen.' 'Hoeft niet.' Zegt ze zacht. 'Jawel.' Spreek ik haar tegen. 'Okay.' Ze geeft me het adres en ik hang op.

Ik sta op en loop naar de gang. 'Waar ga je heen?' Vraagt Niall. 'Naar Liv, ze is bij haar oma en het gaat niet goed, zo te horen aan haar stem.' Zeg ik. Niall knikt zacht. 'Bel je me als ik kan helpen?' Vraagt hij. 'Ja is goed.' Ik loop naar buiten.

Het is koud buiten. Dan realiseer ik me dat ik geen jas aan heb. Ik zucht vermoeiend. Ik loop door als er opeens een jas op me word gegooid. Ik schrik en draai om. 'Die was je vergeten.' Zegt de stem waar ik zo verliefd op ben. Ik zie Niall naar me toelopen. Automatisch glimlach ik. 'Dankje.'

Ik bel aan bij het huis dat Liv. Een oude dame doet open. 'Hallo, jij moet vast Louise zijn.' Zegt ze. Ik knik. 'Ik kom voor Liv.' Zeg ik. 'Ja, dat begreep ik al.' Glimlacht ze. Ze opent de deur verder zodat ik naar binnen kan lopen. 'Die arme meid kwam helemaal in tranen aan de deur.' Zegt ze. 'Ja. Snap ik.' Zucht ik.

P.o.v Liv (nog in de club)

Ik kom net van de wc af en loop weer terug naar de plek waar Louis was. Er staat een groepje mensen dus ik wurm me er door heen. Als ik er eindelijk door ben valt mijn mond open van verbazing. Louis is gewoon aan het zoenen met een of ander wijf! 'Louis! Hoe kan je!' Roep ik. Louis kijkt verschrikt op. Een jongen naast me staat te lachen. Ik schop boos tegen zijn scheen aan waardoor hij me boos aan kijkt. 'Die chick kan hard trappen.' Roept hij waarnaar hij in lachen uitbarst.

'Louis, het is uit.' Zeg ik boos en ik loop weg. 'Liv!' Roept Louis nog. Ik draai me nog een keer om en zie dat hij met spijt op zijn gezicht me aan kijkt. Dan loop ik naar buiten. Ik ren weg van de club.

'Waar ga ik heen?' Vraag ik aan mezelf. De enige persoon die me nu op dit tijdstip nog binnen wil laten is oma. Dus ik loop naar mijn oma, wat gelukkig niet zo ver weg is. Ik voel de tranen over me wangen lopen. 'Hij ging gewoon vreemd. Hij vind je niet meer leuk. Het is uit.' Van alles spookt er door me hoofd.

Ik bel aan mij mijn oma en even later gaat de deur open. 'Liv? Wat doe jij hier zo laat? En waarom huil je?' Vraagt ze verbaasd. 'Louis... Hij... Ander meisje...' Stotter ik. Mijn oma trekt me naar binnen en doet de deur dicht. 'Ga even op de bank zitten ik maak wat thee klaar.' Zegt ze.

Mijn oma is echt een hele lieve vrouw, die helemaal verslaafd is aan thee en koekjes. Het maakt haar niet uit of het nou 4 uur snachts of overdag is, thee past er altijd wel bij.

Ze zet de koppen thee op tafel en gaat naast me zitten. 'Leg het me nu even helemaal uit.' Zegt ze. 'Wie is die Louis?' 'Mijn vriendje, nou, nu niet meer...' Zucht ik. 'Wat is er gebeurd?' 'We waren in de club, en toen ik terug kwam van de wc zag ik Louis zoenen met een ander meisje dus ik ben weggelopen. En de enige persoon die me op dit tijdstip nog binnen laat bent u.' Zeg ik. 'Ah meissie toch!' Ze trekt me in een knuffel.

•~•

Hellooww hoe gaat het?
Wat vinden jullie van het nieuwe hoofdstuk? Als jullie nog ideeën hebben laat ze weten. Doeii xx

{22-08-15}

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu