Hoofdstuk 38✔

490 32 1
                                    

P.o.v Kelvin

Louise eet en slaapt vanavond bij ons. Ze is misschien wel mijn ex, maar ze heeft nu zo veel aan haar hoofd dat ik niks anders kan doen dan helpen. Ze ligt nu in de logeerkamer, terwijl Peter en ik nog beneden zitten.

'Hoe gaan we dit oplossen?' Vraagt Peter. Ik kijk hem vragend aan. 'Ze kan toch wel tijdelijk nog hier blijven? Tot ze een andere slaapplek heeft is ze hier welkom.' Peter knikt zacht.

'Wat is er nou?' Vraag ik licht geïrriteerd. Hij is even stil. 'Waarom doe je dit?' hoor ik dan. Ik kijk achter Peter, naar de openhaard. Erboven hangt een fotolijstje. Van mij en Louise in de London Eye.

'Je hebt nog gevoelens voor haar. Is dat het?' zegt Peter. Ik haal gefrustreerd mijn hand door mijn haar. 'Het is niet dat ik het met alle plezier heb uitgemaakt. Dat weet je best.' Zeg ik boos. Ik sta op, en loop de woonkamer uit.

•~•

P.o.v Louise

Ik ben Kelvin en Peter echt dankbaar. Zonder hun wist ik niet waar ik zou moeten slapen vannacht. Ik sta op en loop naar de woonkamer waar Peter al zit.

'Waar is Kelvin?' Peter kijkt op. 'Oh wacht, hij is een verschrikkelijke slaapkop.' Zeg ik dan. Peter lacht. 'Ja die zie je niet voor 11 uur.' 'Heb je al ontbeten?' Vraag ik. 'Nee dat was ik net van plan.' Zegt hij terwijl hij opstaat.

'Moet ik helpen?' 'Nee hoeft niet.' Glimlacht Peter. Ik loop achter Peter aan naar de keuken. Ik ga zitten aan de tafel, en leun met mijn hoofd op mijn armen.

Nu ik Kelvin weer zie besef ik me weer hoe erg ik hem mis. We waren al een best lange tijd samen. Hij is letterlijk uit mijn leven gerukt. Maar het was een goede keus om het uit te maken. Ik denk niet dat ik het overleefd had met Kelvin als mijn vriendje.

'Hier, je tosti.' ik schrik op, als Peter een bord onder mijn neus schuift. Hij zet er nog een bord naast, en neemt ook plek aan de eettafel.

'Ik weet niet of ik het mag vertellen, maar Kelvin vind jou nog steeds leuk.' Zegt Peter na een korte stilte. 'Wacht, zei ik dat net hardop?' Vraag ik direct. Peter knikt zacht. 'Maar ik hou me mond wel hoor.' Ik glimlach kort.

•~•

'Hebben jullie vandaag al plannen?' Vraag ik. Kelvin, die ondertussen al beneden is, schud nee. 'Ja alleen wat video's opnemen voor cinemates en mijn kanaal. Hoezo?' Vraagt Kelvin.

'Misschien kunnen wij weer voor ons YouTube kanaal een video opnemen samen.' Stel ik voor. Zijn gezicht klaart op, en blij schud hij ja. Ik grinnik. 'Kom!' Kelvin trekt me van tafel, naar de woonkamer toe.

'Pak jij de camera?' Vraag ik aan Kelvin. Hij knikt en loopt weg. Ik hoor een telefoon afgaan. Ik draai me om en zie Peter naar zijn telefoon kijken. 'Deze moet ik even oppakken.' Zegt hij. 'Ben zo terug.'

Even later komt Peter terug. 'Ik heb een afspraak met iemand en daar moet ik nu al heen, sorry.' Zegt hij met een schuldige blik. 'Geeft niet, hoelaat ben je terug?' Vraag ik. '5 uur ofzo.' Ik kijk op de klok. 1 uur. 'Oke, tot later!' 'Doei!' Peter pakt zijn jas van de tafel, en loopt het huis uit.

Net nadat Peter weg is komt Kelvin weer binnen. 'Waar is Peter?' vraagt hij. 'Hij had een afspraak.' Zeg ik. Hij knikt zacht. Kelvin zet alle spullen klaar en we gaan voor de camera zitten.

'Het is weer dinsdag, dus een nieuwe video! Vandaag is Louise er een keer weer. Volgende week waarschijnlijk ook, en daarna zien we wel.' Begint Kelvin. Ik glimlach kort.

Wat heb ik dit gemist.

'Vandaag gaan we wat vragen beantwoorden die jullie via twitter hebben gestuurd.' zegt hij. 'De eerste vraag is van Miranda. "Voor Louise: Waar woon je nu?" ' Kelvin kijkt naar mij. 'Ik woon in Londen samen met mijn moeder en broer.' Zeg ik.

Ik vertel maar niks over One Direction en Niall. Ik heb geen zin in die aandacht.

'De tweede vraag is van Lynn. "Is het nou wel of niet uit tussen jullie?" Het is wel uit.' Zegt Kelvin. 'Maar we zijn nog wel goede vrienden.' vul ik aan. Kelvin grinnikt.

We beantwoorden zo nog wat vragen en als we net de tweede video afhebben, gaat de bel. 'Ik ga wel.' Zeg ik en ik sta op. Kelvin is bezig met de video's naar zijn laptop sturen.

Ik open de voordeur. 'Niall?' Hij staat voor de deur, en heeft een gebroken blik in zijn ogen. 'Lou het spijt me zo.' Zegt hij. 'Het zal wel.' Mompel ik en ik wil de deur dicht doen maar Niall houd me tegen.

'Louise het spijt me. Echt waar! Ik weet het, ik ben verkeerd geweest maar ik was dronken. Dat meisje trok me mee in een kleedhokje en ze begon me te zoenen, en omdat ik dronken was zoende ik mee. Ik dacht er niet bij na, please, vergeef me.' Zegt hij smekend.

'Niall, ik wil je best vergeven maar wat je hebt gedaan is gewoon dom.' Zeg ik. Niall kijkt naar beneden. 'Wat moet ik doen om je terug te winnen?' Vraagt hij terwijl hij weer omhoog kijkt. 'Beloven dat je nooit, maar dan ook nooit, meer vreemd gaat.' Zeg ik. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. 'Beloofd!' Zegt hij. 'En neem me een keer mee naar Disneyland.' Hij kijkt me verbaast aan. 'Grapje.' grinnik ik, en Niall lacht ook. Ik geef hem een kus en laat hem binnen.

'Oh, hey Niall.' Zegt Kelvin. 'Hey.' 'Is het weer goed tussen jullie?' Vraagt hij. We knikken tegelijk. 'Ja gelukkig wel, het was wel saai zonder jou hoor.' Zegt Niall. Ik grinnik.

We hebben nog even gekletst, en Peter is ondertussen ook al thuis. 'We moeten gaan.' Zit Niall opeens terwijl hij opstaat. Kelvin staat ook op, en trekt me in een knuffel.

'Ik ga je missen Louise.' zegt Kelvin zacht. Ik zucht. 'Ik jou ook.' ik schenk hem een glimlach.

•~•

We zijn aan het wachten op onze vlucht. Niall heeft sinds de taxi rit mijn hand niet meer losgelaten. 'Ik miste je zo.' Zegt hij. 'En het spijt me echt heel erg, ik ga nooit meer zoenen met een ander meisje.' 'Dat is je geraden!' Zeg ik lachend en ik geef hem een knuffel.

Hallo mensen, jeej Niall en Louise zijn weer samen! Het is een soort van uit geweest, maar nu is het weer aan! Beetje korter dan normaal, maar ik moet zo naar school. :( Gelukkig alleen boeken ophalen. Maar ik ga naar de eerste, dus best wel spannend. Haha boeken ophalen niet hoor. Volgende week maandag moet ik beginnen. Ik heb dan ook minder tijd om te schrijven, dus komt er denk ik 1 per week online, omdat ik dan facking veel huiswerk krijg. Maar dat zien we dan wel. Comment vote of follow? Byeeee

{18-08-15}

Wat cute, toen ging ik naar de eerste klas. Nu zit ik in de 3e lmao

Kidnapped by One DirectionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant