Hoofdstuk 18✔️

1K 53 1
                                    

P.o.v Liam
Ik kijk uit het ziekenhuis raam. Ik zit in de kamer van Harry te wachten op de andere jongens. 'Zonder jou is het zo saai. Je humor, je gekheid, ik mis je gewoon.' mompel ik.

De jongens komen binnen lopen. Niall heeft chocola vast. Zayn heeft een bos bloemen vast. 'Hey.' Zucht ik. 'Hoi.' Zegt Niall ook zacht. Zayn zet de bloemen in een vaas en Niall legt de chocola er bij. Ze gaan ook op de stoelen zitten naast het bed.

'Het is zo saai zonder hem. In de band.' Zegt Louis. Niall en ik knikken. Zayn leunt met zijn hoofd tegen de muur aan en kijkt naar buiten. 'Zayn waar zit je met je hoofd?' Vraag ik. Zayn kijkt op maar laat dan zijn hoofd weer tegen de muur rusten. 'Gewoon, het feit dat eerst Harry is ontvoerd en mishandeld. Waardoor hij nu in coma ligt. Nu is Louise weg, en weet ik het wat er met haar gebeurt. Maar Harry was nog op tijd terug gevonden. Louise zit er nog wel even omdat we niet weten waar ze is.' Vertelt Zayn.

Ik zie dat hij tegen zijn tranen vecht. 'Dude, je mag best huilen.' Zeg ik. Hij kijkt weer op, en laat zijn hoofd rusten op zijn handen. 'Waarom zijn wij zo dom?' mompelt hij zonder op te kijken.

•~•

P.o.v Niall
Ik sta op en loop richting de deur. 'Ik ben boos, op de vader van Louise en op de jongens. Ze kunnen er weinig aan doen. Maar als ze nooit met truth or dare hadden gezegd dat Zayn een meisje moest ontvoeren, dan was dit ook nooit gebeurd. Ik ben ook boos op mezelf, ik had toen ze werd weggehaald door haar vader hem tegen moeten houden. Maar nee, ik as weer zo'n lafaard om haar te laten gaan.'

Ik schrik op uit mijn gedachten als ik een hand op mijn schouder voel. Ik kijk om en zie Louis staan. 'Gaat het wel? Je stond er een paar minuten stil te staren naar de deur.' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op en loop naar de deur.

Ik doe de deur van hotel open. Omdat ik geen huis in Londen heb zit ik in een hotel. Meestal slaap ik bij een van de jongens, maar vanavond niet. Ik laat me op mijn bed vallen en begin te huilen. 'Het is mijn schuld, als ik haar nooit had laten gaan dan was ze tenminste hier nog. Ik had die vader in elkaar moeten trappen ofzo.' Mompel ik.

~3 days later...~

P.o.v Zayn
Ik zit samen met Louis in de kamer van Harry. Harry wiebelt heen en weer. 'Harry?' Vraag ik. 'Harry, als je dit kan horen, doe je ogen open.' Zegt Louis zacht. Hij stopt met woelen en zijn ogen gaan heel langzaam een beetje open.

'Harry!' Roep ik. Hij knijpt zijn ogen fijn vanwege het felle licht. Ik doe de lamp uit en hij opent zijn ogen weer. 'Hey dude. Je bent wakker!' Zegt Louis blij. Harry draait zich om en zijn ogen zakken weer dicht. Hij ligt nu op zijn zij. Ik zucht een keer en zak dan onder uit in de stoel.

Na een half uur te hebben gewacht gaan weer Harry's ogen open. Dit keer zijn ze gelijk helemaal open. 'Harry!' Zeg ik en ik wil hem een knuffel geven. 'Auw.' Fluistert hij. Ik laat hem snel weer los en kijk hem bezorgd aan. 'Harry are you okey?' Vraagt Louis. Harry knikt langzaam en wil overeind gaan zitten, maar ik druk hem terug. 'Blijf liggen Harry.' Zeg ik. 'Ik bel de anderen wel.' Zegt Louis en hij pakt zijn mobiel. 'Ja Harry is wakker!' Zegt hij tegen Liam. 'Ik kom er gelijk aan!' Hoor ik aan de andere kant van de lijn.

Even later belt hij ook Niall. 'Harry is wakker!' Zegt hij weer. 'Dat is geweldig nieuws, maar ik ben heel moe en heb geen energie om nu te komen, sorry.' Hoor ik aan de andere kant. 'Maar Niall...' Zegt Louis. 'Sorry Louis, ik ben echt moe. Ik kon gister en eergisteren helemaal niet slapen. Ik probeer nu wat slaap in te halen.' Louis zucht. 'Okey, kom maar een andere keer. Slaaplekker.' En hij hangt op.

'Niall kan niet komen. Hij-' maar ik kap zijn zin af met: 'ja hij is moe. Ik heb jullie gehoord.' Louis grinnikt zacht, en dan komt Liam binnen. 'Hey, jij bent er snel!' Zeg ik terwijl ik hem een knuffel geef. Hij haalt zijn schouders op, en gaat naast Louis zitten. 'Hey Harry!' Zegt hij. 'Hoi.' Klinkt het schor. 'Ja! Je kan ook weer praten!' Lacht Louis. Er komt een glimlach op Harry's gezicht maar die verdwijnt al snel weer.

P.o.v Niall
Ik heb tegen Louis gezegd dat ik moe was, maar ik heb eigenlijk gewoon geen zin om te komen. Ik mis Louise te erg en denk de hele tijd aan haar. Ik eet niet normaal meer en ik slaap ook niet meer. Dus het klopt wel een beetje wat ik heb vertelt. Ik lig na 2 dagen nog steeds op bed. 'Kan ik haar niet bellen?' Denk ik en ik pak mijn telefoon. Ik druk het nummer van Louise in en hij gaat over. Na 10 keer over gaan druk ik op het rode knopje.

'Waarom dacht ik überhaupt dat ze zou opnemen?' mompel ik en ik gooi mijn telefoon van mijn bed af.

•~•

Hoe vinden jullie dit hoofdstuk? Als je nog ideeën hebt laat ze weten. Ik heb trouwens nog iets... *tromgeroffel* Ik heb nog rollen vrij!! rinsjuuuh  is al de vriendin van Louis. Laat trouwens nog ff weten hoe je er uit wil zien. En ik heb dus nog een rol voor de vriendin van Louise die ze nog gaat ontmoeten. Dus als je een naam in me verhaal wilt hebben laat het me weten door een comment achter te laten met de naam die je wil en hoe je er uit wil zien. En hoe oud je wil zijn. Het kan dan nog wel ff duren tot je er in voorkomt maar ja. De mazzel!! :p
(31-07-15)

Btw, dit is dus van 2 jaar terug, dus nee sorry ik heb geen rollen meer nodig :)

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now