Hoofdstuk 26✔️

817 42 1
                                    

P.o.v Niall
Louise laat haar telefoon op de grond vallen en gaat als een propje op de bank liggen. 'Babe, whats wrong?' Vraag ik terwijl ik met mijn hand door haar haar ga. Ze reageert niet maar huilt alleen maar.

Louis loopt naar de keuken en vult haar glas water, en zet hem weer op tafel. 'Kan ik je even alleen spreken?' vraagt ze fluisterend. Ik kijk haar aan, en zie dat haar hele wangen nat zijn van het huilen. Ik ga met mijn duimen zachtjes over haar wangen, en knik dan.

'Niall... I'm so sorry.' Begint ze als we in de hal staan. 'Waarom sorry?' Vraag ik. 'N-nou, uhm. I-ik kwam er achter d-dat ik nu met jou heb, maar i-ik heb het nooit uitgemaakt met K-kelvin.' Stottert ze. Daarna barst ze weer in huilen uit.

'Awh my little babygirl stop crying... It's okay.' Zeg ik haar geruststellend, en druk haar tegen me aan. Ze kijkt op. 'Maar ik... Ik had met twee mensen tegelijk, zonder dat ik het wist... Ben je niet boos?' Vraagt ze. 'Natuurlijk ben ik niet boos, in alle drukte ben je Kelvin vergeten.' Ze kijkt me weer aan en ik geef haar een klein kusje. 'Maar ik heb het uitgemaakt, en ik had gezegd dat ik mijn oude leven achter me wil laten en met jullie opnieuw wil beginnen.'

'Maar nu heb je niet meer dubbel verkering en is alles weer goed.' Ze knikt langzaam. We lopen weer terug naar de woonkamer, waar alle jongens stil op de bank zitten.

Louis wenkt ons naar hem toe. Als Louise bij hem staat pakt hij haar telefoon van de tafel af. Hij zit vol barsten. Ik zie dat ze schrikt.

'Ik koop wel een nieuwe voor je babe.' Zeg ik en aai haar over haar rug. Ze kijkt me aan en schud dan heftig nee. 'Je hoeft geen nieuwe te kopen.' Zegt ze. 'Jewel, ik heb alles over voor mijn kleine cupcake.' Ze glimlacht zacht en geeft me dan een knuffel.

P.o.v Louise
'Trouwens, wanneer ben je jarig?' Vraagt Louis opeens random. Ik kijk hem raar aan. 'Waarom vraag je dat nu?' 'I'm sorry, maar misschien is het al bijna.' '23 april.' Zeg ik. 'Het is vandaag 5 april. Je bent bijna jarig!' Roept Harry blij. Ik glimlach.

'Maar even terug naar net, je zei dat je je oude leven achter je laat. Maar dan zal je moeder voor eeuwig haar dochter kwijt zijn.' Zegt Niall als we weer alleen zijn. Ik knik zacht. Ik voel tranen opkomen maar slik ze weg.

'Niall, ik weet niet wat ik moet doen. Als ik niet naar me moeder ga is ze me kwijt, en ik wil haar opzich ook wel een keer weer zien, maar als ik wel ga dan belt ze sowieso de politie en dan moet ik beschrijven hoe jullie er uit zien. En na 3 maanden hier te hebben gezeten zou ik dat wel moeten weten. En dan kan en mag ik ook niet meer naar jou toe waarschijnlijk.' Zeg ik bijna huilend. 'Ik weet het niet babe, laten we het een andere keer weer over hebben. Dan blijf je voorlopig nog even hier.' Stelt Niall voor. Ik knik, en kijk weg.

~The next day~

'Jongens, Paul belde net, we moeten naar de studio voor ons album.' Zegt Zayn die net heeft gebeld met hem. De jongens knikken en lopen de woonkamer uit. 'Tot over 2 uurtjes weer cupcake.' Zegt Niall en hij geeft me een kus. Ik begin te blozen en hij ziet het. 'Je bent zo cute als je moet blozen.' Zegt hij lief, en dan loopt hij weg.

Ik pak de telefoon van Louis en zoek het nummer van Liv. Misschien kan zij raad geven.

'Hey babe, zit jij nu niet in de studio?' vraagt Liv als ze opneemt. Ik lach zachtjes. 'Jij bent niet Louis?' zegt ze daarna verbaast. 'Nee klopt, ik ben Louise. Maar ik bel even via zijn telefoon, want mijn telefoon is stuk.' leg ik uit. 'Maar heb je nu tijd om hier heen te komen?' vraag ik. 'Tuurlijk! Is er iets?' 'Ik heb advies nodig voor iets.' zeg ik dan. 'Ah, is goed. Ik ben er over een kwartier.'

Even later gaat de bel. Ik loop naar de deur toe en open hem. Ik zie Liv staan. 'He liefie wat is er gebeurd? Iets met Niall en jou?' Vraagt ze terwijl ze me een knuffel geeft. 'Kom even in de woonkamer zitten. Dan vertel ik je alles.' zeg ik. Ze stapt naar binnen.

Als we op de bank zitten legt Liv een chocoladereep op tafel. 'Met meiden problemen helpt chocola altijd.' Zegt ze met een glimlach. Ik glimlach terug.

'Ik heb gister met Kelvin gebelt, mijn ex vriendje. Maar toen ik dus ja had gezegd tegen Niall, je weet wel, op dat ene feest.' ze knikt kort. 'Had ik dus ook nog met Kelvin.' Zeg ik zacht. 'Ik voel me nu gewoon echt een slet ofzo.' zucht ik. Liv zucht zacht en geeft me een knuffel. 'Lou je bent echt geen slet. Je wist het niet, je was het gewoon even vergeten in alle drama die er is gebeurt.' zegt ze. 'Ja maar wie vergeet dr eigen vriendje nou?' 'In jou situatie is het anders, je kan er niks aan doen.' stelt ze me gerust.

•~•
Hooi weer nieuw hoofdstukje af. Niet zo veel bijzonders maar goed.
Volgend hoofdstuk word het weer wat leuker.
Vote? Comment? Follow? Byeee!! Xx

{03-08-15}

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now