Hoofdstuk 37✔

485 31 3
                                    

P.o.v Louise

'Het is Niall. Ik zag hem in een kleedhokje met een vriendin uit Nederland...' Zeg ik zacht. 'Ging hij vreemd!?' Vraagt Harry verbaasd.

De tranen stromen weer over mijn wangen. Ik wil opstaan maar Harry houd me vast. 'Wat ga je doen?' Vraagt hij. 'Ik wil hier weg. Weg van Niall.'

'Maar...' 'Nee laat het Harry, ik vind zelf wel een oplossing.' Zeg ik en ik ren het steegje uit. 'Louise stop!' Hoor ik Harry nog roepen. Ik negeer het gewoon en ren door.

Als ik bij het huis van Niall ben pak ik de nood sleutel onder de deurmat en open de deur. Ik loop naar boven en pak een grote koffer. Ik prop al mijn kleding en spullen er in. Als ik alles heb, loop ik met mijn koffer weer naar beneden en pak wat drinken en eten uit de kast en doe het in mijn rugtas. Ik stop er nog wat kleine dingetjes in en loop dan de deur weer uit. Ik houd een taxi aan en stap in.

'Naar het vliegveld graag.' Zeg ik. De chauffeur knikt en begint te rijden. Ik zucht en staar naar buiten.

Ik kijk op de borden en zie dat er een vliegtuig om 11 uur gaat naar Nederland. 'Euhm hello.' Zeg ik onzeker tegen de mevrouw bij de gate. 'Hello, how can I help you?' Zegt ze vriendelijk.

•~•

Ik loop naar de ingang van het vliegveld. Ik bedenk naar wie ik het beste toe kan gaan. Iedereen is in Ierland. Gefrustreerd haal ik mijn hand door mijn haar. Ik hou een taxi aan, en vraag of hij me naar de binnenstad van Amsterdam wil brengen.

Ik besluit naar het Vondelpark te gaan, en vraag aan de taxi chauffeur of hij door wil rijden naar het park. Als de auto voor de ingang tot stilstand komt, stap ik uit.

Ik ga zitten op een bankje, en haal diep adem. Die stilte is geweldig.

'Hey Louise!' hoor ik iemand roepen. Ik open mijn ogen, en kijk de richting op waar het geluid vandaan kwam. Het is Kelvin, op zijn pennyboard. 'Hey.' glimlach ik. Hij springt van zijn pennyboard af, en pakt hem op. 'Gefeliciteerd.' Zegt hij, en schud mijn hand.

'Wat doe je hier?' vraagt hij dan, nadat hij plaats heeft genomen naast me op het bankje. Ik haal mijn schouders op. 'Hoor je niet in Ierland te zitten? Met je verjaardags feestje?' Een diepe zucht verlaat mijn mond. 'Ja dat hoort ook.' Zucht ik. 'Tot dat Niall besloot vreemd te gaan.'

Zijn ogen worden groot. 'Je hebt met een van de jongens die je hebben ontvoerd?' Vraagt hij vol verbazing. Voordat ik antwoord kan geven begint hij te roepen. 'Je hebt met iemand uit One Direction!' Ik zie de enthousiasme in zijn ogen. Zachtjes grinnik ik.

'Je bent niet boos?' Vraag ik dan. Hij kijkt verbaast op. 'Waarom zou ik boos zijn?' Ik haal mijn schouders op. 'Omdat ik zo kort na onze relatie al weer iemand anders heb.' Mompel ik. Hij lacht zachtjes, en kijkt naar zijn schoenen. 'Het is toch jou leven. Daar kan ik niks meer over zeggen.'

•~•

'Sorry dat ik je zo heb laten zitten, toen ik het uitmaakte. Ik wist niet wat ik moest doen toen ik hoorde dat je je hele oude leven achter je wou laten.' Zegt Kelvin opeens. We zitten in de auto, op weg naar zijn huis. 'Het is al goed. Maar hoe heb je het gedaan met ons YouTube kanaal?' Vraag ik. 'Alleen doorgegaan, en gezegd dat jij bent gestopt.' 'Oh.' Is het enige dat er uit komt. Er komt een ongemakkelijke stilte. Niemand weet wat te zeggen.

'Hoe gaat het nu met jou, naast dat met Niall?' Vraagt hij na een tijdje. 'Wel goed. Ik woon in het huis van Niall, en ga om de maand naar mijn moeders huis, en woon daar dan een maand.' 'En school?' 'Weet ik niet. Ik ben al 3 of 4 maanden niet naar school geweest, en al mijn klasgenoten zitten nu al een klas hoger.' Zeg ik schouderophalend.

'En hoe gaat het met jou?' 'Goed, ik woon nog steeds met Peter in een huis. Veel mensen hebben gevraagd waar je was.' Zegt hij. 'Wat heb je toen gezegd?' 'Dat je was verhuisd naar Engeland en dat we niet meer konden opnemen samen.' Verteld Kelvin. Ik krijg direct een schuldgevoel.

'Sorry.' Mompel ik. 'Kan jij niks aan doen.' Zegt hij terwijl hij de auto parkeert bij een gezellig huisje. 'Mooi huis, ik had hem nog niet echt gezien.' Zeg ik terwijl ik uitstap. Kelvin glimlacht. Peter opent de voordeur. 'Louise?' Vraagt hij. 'Wat doe jij hier?' 'Ik, euhm...' 'Moet ik het vertellen?' Vraagt Kelvin. Ik knik zacht.

Hij legt alles uit, als we binnen zitten. Peter kijkt me met medeleven aan. 'Wat rot voor je.' Zegt hij. 'Wat wil je nu gaan doen?' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op.

Haai nieuw hoofdstuk! Hope you enjoy it. Ik heb niet echt iets te vertellen, dus vote comment of follow? Byeeeeeeee.

(16-08-17)

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now