Hoofdstuk 20✔️

1K 51 6
                                    

JAAA ER IS EEN NIEUW NUMMER VAN ONE DIRECTION!!!!! "Drag me down" Vannacht kwam hij uit. Yay zo leuk nummer!! Als je hem nog niet hebt geluisterd moet je hem gewoon luisteren. Het eerste nummer zonder Zayn :( Maar hier komt hoofdstuk 20.

*Cries in 19274920 languages* throwback naar de release van dmd :')

P.o.v Niall
"Niall come on, kom naar het huis van Harry. Gewoon om hem even te zien. Sinds hij uit het ziekenhuis is heb je hem nog helemaal niet gezien. X Louis"

Ik lees het whatsappje en laat me dan weer op me bed vallen. 'Niall... Dude, je kan wel zitten janken maar daar help je Louise niks mee. Ga naar Harry en stel voor verder te zoeken.' zegt een stem in mijn hoofd. Ik denk na. 'Ja eigenlijk klopt dat wel, ik kan wel dagen lang nog gaan huilen maar daar schiet ik niks mee op.'

Dus ik pak mijn jas, prop nog snel een boterham in mijn mond en loop naar buiten. Ik zet mijn zonnebril en hoodie op zodat niemand mij herkent en ga naar het huis van Harry.

De paparazzi staat voor de poort. Ik duw wat mensen aan de kant en open de poort. Ik sluit hem direct weer, want de paparazzi wil binnen komen.

Ik bel aan en even later gaat de deur open. Louis staat in de deur opening. 'NIALL!' roept hij en hij geeft me een knuffel. Ik loop naar binnen en zie Harry op de bank liggen. 'Hey Harry!' zeg ik. Harry opent zijn ogen en als hij mij ziet staan staat hij op. Ik loop naar hem toe en geef hem voorzichtig een knuffel. 'Hoe gaat het met je?' vraag ik. 'Het gaat al beter. Met jou?' 'Niet echt. Ik mis Louise.' mompel ik. 'Waar is Louise dan?' vraagt hij. 'Oja shit Harry wist nog helemaal niet dat Louise weg is.' denk ik.

Ik leg het uit aan Harry die me nog steeds aan staart. Als ik alles heb vertelt kijkt hij bezorgd. 'Zijn de andere jongens er ook?' vraag ik om de stilte te verbreken. 'Ja Louis zit daar, Zayn is boven zijn haar aan het doen en Liam komt zo.' zegt Harry zacht. 

Als even later iedereen er is vraag ik: 'is het een idee om met z'n allen Louise te gaan zoeken?' 'Ja maar waar moet je dan gaan zoeken?' vraagt Louis. 'Misschien weet Harry nog ongeveer waar het is.' zeg ik en iedereen kijkt naar Harry.

'I think so.' mompelt hij. Iedereen trekt zijn jas aan en we lopen samen naar buiten. Harry loopt voorop samen met Liam die hem soms ondersteunt. Als we in de buurt van waar Harry zat komen begint Harry opeens te trillen. 'Hey Harry het is oke.' zegt Louis. Harry begint ook te huilen. 'Ik kan dit niet.' fluistert hij. 'Snap ik. Jongens als jullie door zoeken dan ga ik met Harry naar huis.' zegt Zayn. We knikken en scheiden de groep. Harry heeft nog kort uitgelegd waar het ongeveer heen is, maar een deel heeft hij niet mee gekregen.

P.o.v Louise

Ik lig op de grond in een hoekje. Het voelt alsof alles gebroken is. Het zou me niets verbazen als het ook nog zo is. "Mijn vader" komt binnen. Hij staat voor me en schopt weer tegen me aan. Ik kreun het uit van de pijn.

Ik hoor stemmen. Ze komen van buiten maar ik kan mijn ogen niet open doen.

P.o.v Niall
Harry wijst een huis aan en we kijken er naar. Voor het raam staat een man. Wacht! Dat is de vader van Louise. 'Jongens dit is sowieso het goede huis want daar staat de vader.' zeg ik bang. Ze kijken allemaal naar het raam maar dan duikt hij weg. Louis belt de politie en zegt dat ze snel moeten komen. We besluiten nog even te wachten op de politie. Ik loop zenuwachtig heen en weer over de stoep. Ik trek mijn mouwen verder over mijn handen heen en kijk de hele tijd om me heen.

Als de politie is gearriveerd stormen ze het huis binnen. Ze rennen een kamer binnen. Ik ren ook het huis in. Ik hoor nog geroep van de jongens achter me, maar ik stop niet. Ik moet naar Louise toe.

Ik loop dezelfde kamer binnen, en zie haar op de grond liggen. 'Louise!' roep ik. Haar vader heeft Louise vast en houd een mes voor haar keel. 'Als je een stap dichterbij zet dan vermoord ik haar.' zegt hij dreigend. Ik kan angst en pijn aflezen van Louise haar gezicht. De politie mannen lopen achter uit. Ik probeer te seinen naar Louise dat ze naar achter moet trappen en dan weg rennen. Na een tijdje snapt ze het en ze trapt keihard in de ballen van haar vader. Hij laat het mes vallen en zakt in elkaar. Ze draait zich om. 'Louise! Ga weg daar!' roep ik. Ze staat tegen over haar vader en dan doet ze iets wat ik absoluut niet had verwacht van haar.

Jee ik ben goed in clifhangers haha. Dit is het tweede hoofdstuk van vandaag en vanavond komt er nog een! Ik heb weer inspiratie dus ja! Deze is wel iets korter maar oké. Vanavond dus weer een nieuw hoofdstuk. Laterzzz

{31-07-17}

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now