Hoofdstuk 40✔

523 27 3
                                    

Hallooo, ik wou even zeggen dat ik een nieuw boek heb geupload! Het is een Whatsapp verhaal, een beetje cliché, maar ik probeer mijn verschrikkelijke humor ergens kwijt te raken. Dus ja, als je geïnteresseerd bent, kijk op mijn profiel!

De naam is "internet Friends or real friends".

•~•

P.o.v Louise

Niall en Louis lopen de woonkamer binnen. Ik zie ze schrikken als ze de ramen zien, maar moeten lachen als ze zien wat er op staat. Niall focust zich op mij en loopt naar me toe. 'I love you too!' Zegt hij dan. Ik geef hem een kus. 'Wie gaat dit schoonmaken?' Vraagt Louis. 'Ehh, jullie!' Lachen Liv en ik tegelijk. 'Ja dacht het niet!' Lacht Niall.

We hebben de hele ramen schoongemaakt en ondertussen weer een gevecht gehouden van wat er op de ramen zat, wat niet zo slim was want nu moeten we de hele woonkamer opruimen. 'Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een scheerschuim party te houden?' Vraagt Niall. 'We waren voor een dag kleuters.' Antwoord ik droog. Niall schiet in de lach. 'Daar zijn jullie heel goed in.' Grinnikt Louis.

We hebben alles schoon, dus we ploffen neer op de bank. 'Wat gaan we doen?' Vraag ik. 'Willen jullie op een date?' Zegt Niall opeens. 'Jaa dubbeldate!' Roept Liv. 'Sorry, ik zat nog een beetje in de kleuter stemming.' zegt ze gelijk er achter aan, met een rode blos op haar wangen. Ik grinnik. 'Waar wil je heen?' vraagt Niall. 'Euh de club?' Stel ik voor. 'Goed idee.' zegt Liv. 'Maar eerst omkleden!' ze trekt me omhoog, en rent naar de slaapkamer.

Het is pas half 7 en er is nog geen een club open. 'We hebben nog geen avondeten gegeten, hebben jullie zin om naar een restaurant te gaan?' vraag ik. Ze stemmen allemaal in, dus we gaan opzoek naar een leuk restaurantje.

We staan in een schattig klein restaurant. Het heeft een Franse style, op de muren hangen foto's van Frankrijk, tafels zijn chique versierd en er hangen gezellige lichtjes.

Er loopt een ober naar ons toe met een zwarte outfit aan. Hij heeft zelfs een Franse snor. 'Bonjour, willen jullie een tafel?' vraagt hij. 'Ja 4 personen graag.' zegt Niall. 'Loop maar mee.' we lopen achter de ober aan naar een tafel. 'De menu kaarten komen er zo aan.' zegt hij en hij loopt weer naar de deur waar nieuwe mensen staat te wachten.

'Wanneer vertrekken jullie eigenlijk?' vraagt Liv. 'Morgen komt Paul ons ophalen rond 12 uur.' zegt Niall. 'Weet je al hoelang je weg blijft?' vraag ik dan. 'Ja, 1 maand. Dan hebben we weer even vrij. Ons eerste concert is in Frankrijk.' zegt Niall. 'Wel toepasselijk restaurant.' grinnik ik.

Er komt een ober aanlopen met de menu kaarten. 'Bedankt.' zegt Liv en pakt de menukaarten over. We bestellen wat en even later is ons eten er. 'Wat moeten we al die tijd zonder jullie?' Vraag ik. 'We kunnen sowieso elke dag Skypen of bellen. En misschien als je wil kan je een paar keer naar een concert komen.' Zegt Niall. 'Jaa! Dat lijkt me super!' Zeg ik blij. 'We vragen het morgen wel even aan Paul.'

Niall pakt mijn hand vast en samen lopen we het restaurant uit. We hebben net afgerekend en gaan nu naar de club. Het is kwart over 8, dus hij is al open.

Direct als we de hoek omlopen, komt er een hele horde fans ons tegemoet. En voordat ik het weet staan ze allemaal om ons heen. 'Kom.' Zegt Niall. We lopen hand in hand door de menigte, maar dan voel ik dat een fan aan me arm trekt. De fan trekt me naar achter en ik laat Nialls hand los. 'Niall!' Roep ik.

P.o.v Niall
Ik duw me door de menigte heen. Ze zitten allemaal aan me en gillen in mijn oor. Opeens laat Louise me los. Ik draai me om en zie dat ze naar achter word getrokken door fans. 'Niall!' Schreeuwt ze. Ik duw iedereen aan de kant en loop naar haar toe. 'Kunnen jullie haar even los laten?' Vraag ik. Een paar laten los, maar iemand blijft haar vast houden. Ik trek haar uit de armen van het meisje en pak haar hand weer vast en snel loop ik uit de groep met fans.

Als we even later veilig in een winkeltje staan kijk ik haar aan. 'Gaat het Lou? Wat deden ze met je?' 'Het gaat wel, ze trokken me naar achter en opeens stonden er heel veel meiden om me heen en toen werd ik gesandwicht.' zegt ze met een zacht lachje.

P.o.v Louise
Ik sta nog steeds in de menigte en iedereen drukt tegen me aan. Ik voel me super ongemakkelijk nu. 'Mag ik weer gaan?' Vraag ik. 'Je verdient het niet om Nialls vriendin te zijn.' Sist een meisje in me oor. Ik kijk haar geschrokken aan. 'Nee, ik hoor dat te zijn. Of Floor, mijn vriendin, maar jij niet!' Zegt een ander meisje. Iemand trekt aan mijn haar. 'Je bent lelijk!' Hoor ik. 'Rot toch op!' Sis ik terug. Dan word ik door Niall bij mijn hand gepakt en sleurt hij me mee uit de menigte.

Als we eindelijk veilig zijn kijkt hij me aan. 'Gaat het? Wat deden ze met je?' Vraagt hij. Ik zou maar niks zeggen over dat ze me uitscholden. 'Het gaat wel, ze trokken me naar achter en opeens stonden er heel veel meiden om me heen en toen werd ik gesandwicht.' Grinnik ik. Ik vond het niet leuk, maar nu vind ik het wel grappig. Al die fans proberen me zwart te maken, omdat zij de vriendin van Niall willen zijn. Maar dat hoort nu bij mijn leven. 'Verder niets?' Vraagt hij. Ik schud zachtjes nee. Hij kijkt me aan alsof hij me niet geloofd. Ik zucht. 'Nou, ja, ze scholden me uit.' Zeg ik dan. 'Wie deed dat? En wat zeiden ze?' Zegt Niall boos. 'Weet ik niet, en ze zeiden dat ik het niet verdiende om jou vriendin te zijn. Maar ik trek me er niks van aan.' Zeg ik. 'Ja niks van aan trekken.' Zegt hij terwijl hij me in een knuffel trekt.

Als de fans eindelijk weg zijn lopen we de club binnen. Het is een kleine club, met een bar, DJ tafel en een dansvloer. Achter de DJ tafel staat een DJA te draaien. Op de dansvloer zijn mensen aan het dansen en sommigen aan het zoenen. Aan de bar zitten mensen wat te drinken.

Niall loopt naar de bar en ik loop achter hem aan. 'Wat wil je hebben?' Vraagt hij. 'Hebben ze ice tea?' Vraag ik. Niall knikt en bestelt het bij de bar. Louis en Liv bestellen ook wat en gaan aan de bar zitten.

Na een korte stilte tikt Niall me aan. 'Wil je dansen?' Vraagt hij. Ik glimlach en zet mijn glas neer. Niall pakt me bij mijn heupen en ik leg mijn armen in zijn nek en zo dansen we even. Ondertussen drukt hij een kus op mijn lippen. 'Ik hou zo veel van jou.' Zegt hij. 'Ik hou meer van jou.' Zeg ik blij.

Hallo potatoes, even een ding he...
DE NIEUWE ONE DIRECTION VIDEO CLIP VAN DRAG ME DOWN IS UIT!!!!
WHOOP WHOOP! Iedereen die dit leest moet de video zo vaak mogelijk bekijken op internet, niet op de YouTube app.
En dan niet de video replayen maar na 1 min ofzo de pagina refreshen. Alsjeblieft help ons, en zo breken we samen het vevo record!!!! Vote comment of follow? Bye bye xxx

{21-08-15}

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now