Hoofdstuk 30✔️

825 38 2
                                    

P.o.v Niall
Ik word wakker. Naast me ligt Louise nog te slapen. 'Lou, wake up.' zeg ik zacht. Ze reageert niet. 'Louise, wakker worden!' zeg ik wat harder. Ze reageert nog steeds niet. 'Dan maar zo.' Mompel ik en ik sla mijn kussen vol op haar hoofd. Ze is direct wakker, en kijkt geschrokken rond. Ik grinnik zachtjes.

P.o.v Louise
Ik word wakker van Nialls stem. Maar ik ben te moe om te reageren. Nog geen 10 seconde later voel ik een harde klap op mijn hoofd. Direct ben ik niet meer moe, en zit ik rechtop in bed. 'Morning princess!' zegt Niall grinnikend. 'Morning.' Mompel ik en wrijf in mijn ogen.

Ik loop naar de badkamer om te douchen. Ik hoor dat Niall naar beneden gaat. Als ik klaar ben met douchen kleed ik me aan. Een kort zwart spijker broekje met een rood los shirt. Ik loop naar beneden en zie Niall in de keuken bezig met ontbijt. Ik sla van achter mijn armen om hem heen. 'Kan ik helpen?' Mompel ik zacht in zijn T-shirt. 'Je mag de tafel wel dekken.' zegt hij dan. Ik knik en laat hem weer los.

Als we even later het ontbijt ophebben gaat Niall omkleden en ik ga op de bank TV kijken. Dan gaat mijn mobiel. Ik zie dat het een onbekend nummer is. Ik neem op en zeg: 'Met Louise Zeeuw.' 'Hallo, met de politie. We komen het nieuws vertellen dat meneer Zeeuw is opgepakt.' hoor ik. Ik begin te glimlachen. 'Bedankt.' Zeg ik dan. 'U kan de rechtszaak bijwonen als u dat wil. Het is morgen avond rond 7 uur in de rechtszaal.' Vertelt de meneer aan de andere kant van de lijn. 'Ik kijk nog even of ik kan, maar bedankt voor het bellen.' En na een klein gesprek hang ik op.

Ik ren naar Niall's kamer en open de deur. 'Niall! Mijn vader is opgepakt!' Roep ik blij. 'Niall?' Ik kijk de kamer rond maar zie nergens een Niall. In de badkamer is ook niemand. 'Niall!' roep ik gestrest. Ik loop door de gang en loop dan weer de kamer binnen. Verbaast kijk ik rond. 'HOI!' roept Niall opeens. Ik gil kort, en draai me in een ruk om. Niall komt uit zijn inloop kast gelopen. 'Niall, ik schrok me dood!' Roep ik. Hij lacht kort en wil me een knuffel geven.

Ik probeer hem zo boos mogelijk aan te kijken, en loop dan de kamer uit. 'Lou!' hoor ik achter me. Ik negeer hem en loop snel naar beneden. Ik ga in het hoekje van de bank zitten met mijn armen over elkaar.

Jup soms ben ik echt een kleuter.

Niall komt naar me toe en gaat naast me zitten. 'Sorry Lou het spijt me, ik bedoelde het niet zo...' Ik kijk hem aan, en begin te grijnzen. 'PAYBACK!' Roep ik hard en lach hem uit. Hij kijkt me gekwetst aan. 'Niet leuk.' Zegt hij dan sip. 'Jij begon.' Lach ik.

'Maar wat wou je vertellen toen je op me kamer kwam?' vraagt hij. 'Mijn vader, hij is opgepakt.' Vertel ik. 'Oh dat is fijn!' Glimlacht hij. 'Morgen is de rechtszaak. Maar ik heb echt geen zin om te gaan.' Zucht ik. 'Dan ga je niet. Niemand verplicht je.' Ik haal mijn schouders op. 'Dat klopt.'

'Wat gaan we vandaag doen?' Vraag ik terwijl ik naar de keuken loop. 'We kunnen wel met een paar mensen iets gaan doen.' Zeg Niall. 'Wow, zover was ik ook al, met wie wil je wat gaan doen?' Vraag ik dan. Ik loop terug met een bak chips en zet hem neer. 'Liv, Sophia, Perrie en de jongens.' Zegt hij.

(A/N, crying. Ik wil alle oude relaties terug. Sad)

'Ik bel ze wel.' Ik pak mijn telefoon en bel eerst Sophia. 'Heei Soph, heb je zin om samen met de anderen iets te gaan doen?' 'Ja hoor, waar en hoelaat?' 'Bij het huis van Niall om 2 uur.' antwoord ik. 'Is goed, moet ik nog wat mee nemen?' Ik kijk naar Niall. 'We kunnen naar het strand gaan.' Zegt hij. Ik knik. 'Ja je spullen voor het strand.' Zeg ik tegen Sophia. 'Oke, tot dan!'

Ik bel Liv en Perrie ook op. En Niall belt de jongens op. Perrie kan niet omdat ze bezig is voor Little Mix, maar de rest kan wel. Niall loopt naar de keuken en zegt: 'We kunnen wel een paar hapjes maken.' 'Ja leuk idee!' Zeg ik blij en ik ren naar de keuken toe.

We hebben de hapjes klaar en stoppen ze in een picknick mand. De bel gaat en ik doe de deur open. Zayn, Louis en Liv staan voor de deur. 'Heei!' Zeg ik blij. 'Hoi!' Zeggen ze allemaal. Ik doe de deur verder open zodat ze naar binnen kunnen. 'Ik pak even mijn spullen, ga maar in de woonkamer zitten.' Zeg ik en ik ren naar boven. Ik pak uit mijn kast een fel roze bikini.

Niet mijn keuze, de jongens hebben geshopt.

Ik pak ook een handdoek en een opblaas band, waar je in kan zitten. Ik pak nog wat andere zooi en prop het in mijn tas. Dan loop ik weer naar beneden. Als de anderen er ook zijn vertrekken we. Niall, ik, Sophia en Liam zitten bij elkaar in de auto en Zayn, Louis, Liv Harry zitten in de andere auto. Als we bij het strand zijn leggen we onze spullen ergens neer. 'Waar is iedereen?' Vraag ik en kijk naar het verlaten strand. Niall lacht kort. 'We hebben geregeld dat niemand het strand op kan vanmiddag. We willen een keer zonder fans een dagje doorbrengen.' Zegt hij simpel, alsof het niets is. Ik kijk hem met verbazing aan. 'Cool.' Mompel ik dan.

De jongens trekken hun shirt uit en rennen het water in. Ze hadden blijkbaar hun zwembroek al aan. Liv, Sophia en ik lopen naar de kleedhokjes en trekken onze kleding uit. We hebben al onze bikini er onder dus we lopen weer naar de handdoeken toe. Ik ga naast Liam en Zayn liggen die alweer terug zijn van het water. Louis zit in het water met een opblaas krokodil waar hij door Niall aflikkert. Ik moet lachen door hun gestuntel.

Als ik even heb gelegen en weer naar het water kijk zie ik dat Louis en Niall op ons afkomen. We weten al wat ze van plan zijn dus Liv en ik rennen zo snel mogelijk weg. Maar de jongens zijn sneller en pakken ons op. We spartelen heen en weer maar geven het even later op. We kijken elkaar aan en moeten lachen. Niall en Louis lopen het water in en laten ons los zodat we in het water vallen. Ik ren snel weer het water uit omdat het ijskoud is. Maar helaas, Liam en Zayn komen net het water inrennen en Zayn pakt me mee en sleurt me het water weer in. Ik ben nu toch al helemaal nat dus ik besluit maar in het water te blijven. Alleen Sophia staat nog twijfelend op het strand. 'Soph kom gewoon!' Roep ik. Ze schud hevig nee. Ik zwem naar Liam en wijs naar Sophia. Hij krijgt een grijns op zijn gezicht en loopt het water uit. Voordat Sophia weg kan rennen heeft Liam haar al in het water gegooid.

Na een paar uur te hebben gezwommen gaan we naar huis. We gaan allemaal gewoon in onze badkleding in de auto. Geen zin om om te kleden. Als we weer bij het huis van Niall zijn nemen we afscheid van de rest en iedereen gaat naar huis.

Hooi, sorry gister kwam er volgensmij maar 1 online. Ik had niet zo veel inspiratie meer. Maar hier is dan een nieuw hoofdstuk. Ik weet niet of er nog een online komt vandaag maar anders morgen weer. Vote? Comment? Follow? Byeee!

{05-07-15}

Nog steeds vaag hoe erg mijn schrijfstijl is veranderd in iets meer dan 2 jaar. Ik schreef toen echt heeeell anders.

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now