Hoofdstuk 46✔️

408 23 5
                                    

Heei, voordat jullie dit hoofdstuk gaan lezen heb ik een ding die ik even moet zeggen.

HAPPY BIRTHDAY LIAM :) Hij is vandaag, 29 augustus, jarig en is 22 geworden. Ik hoop dat hij een leuke verjaardag heeft gehad, of nog heeft. Idk hoe laat het is bij hem nu. #happybirthdayLiam was binnen no-time trending topic! Ik heb zelf ook een tweet geplaatst, en op instagram wat geplaatst op mijn fanaccount. (@onexdirectionfans voor als je het leuk lijkt.)


Hier komt hij dan eindelijk, hoofdstuk 46.

P.o.v Niall

You'll never love yourself,
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right, darlin'
But I want you to,
If I let you know, I'm here for you,
Maybe you'll love yourself,
Like I love you.

Het geluid van de gitaar stopt, en ik hoor voetstappen naar de deur toe. Ze opent langzaam de deur terwijl ze naar haar schoenen kijkt. Ze kijkt omhoog en kijkt in mijn ogen. 'Lou... Het spijt me zo.' Fluister ik. Ze zegt niks maar blijft me aankijken. Dan slaat ze haar armen om me heen en begraaft ze haar gezicht in mijn borst. Ik sla mijn armen ook om haar heen en zo blijven we een tijdje staan. Ik voel mijn shirt langzaam nat worden. Zachte snikken klinken uit haar mond.

Na een tijdje laat ze me los. 'Dus je vergeeft me?' Vraag ik voorzichtig. Ze knikt en zoent me. 'Sorry Niall, ik had naar je moeten luisteren.' Zegt ze half huilend. 'Geeft niet, ik had niet zo stom moeten zijn.' Zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Ze trekt me naar binnen en drukt me zachtjes op het bed. Ze gaat naast me zitten en kijkt me aan. 'Maar waarom app je nog met je ex?' Vraagt ze zacht. 'Weet ik niet... Toen zij het uitmaakte zei ze dat ze nog wel vrienden wou blijven, dus appen we soms.' Zeg ik. 'Oh, okay.' Zegt ze. 'Dan is het goed.' Ze legt haar armen in mijn nek en begint me te zoenen. Ik leg mijn armen om haar middel en trek haar dichter tegen mij aan.

'Je kan echt super goed gitaar spelen.' Glimlach ik als we naar buiten lopen. 'Dankje, heb ik van jou geleerd.' Glimlacht ze. 'Little things is mijn lievelingsliedje en ik speel het altijd als ik verdrietig ben.' Ik knik met een glimlach op mijn gezicht.

We lopen de arena binnen via de artiesten ingang. Als we vlak achter het podium lopen hoor ik enorm veel gegil, meer dan normaal. Als we de kleedkamer inlopen zie ik gelijk 5 paar ogen op me gericht staan. 'Waar was je zo lang Niall! We moesten oefenen.' Zegt Paul boos. 'Sorry, maar ik had ruzie met Lou en ik moest het goed maken. Anders kon ik echt niet vanavond optreden.' Zeg ik. 'En ik had tegen Liam gezegd dat ik optijd weer terug zou zijn.' Liam slikt. 'Ja dat is dus het hele probleem.' Zegt Paul geïrriteerd. 'Allemaal meekomen nu.' Zegt hij streng. Ik kijk Liam verbaast aan. Braaf lopen we achter Paul aan.

'Kijk naar de tijd.' Zucht Louis. 'Dan snap je het wel.' Ik pak mijn mobiel. 'Oh fack! Het concert zou 5 min geleden al moeten beginnen!' Zeg ik. We rennen naar de trap vlak voor het podium. 'Ik ben nog niet omgekleed!' Roep ik dan. Ik hoor een vermoeiende zucht uit Pauls mond komen. Iemand van de backstage mensen gooit een zwart shirt naar me. Snel trek ik mijn trui uit en trek het T-shirt aan. Snel smeert onze visagiste nog wat make-up op mijn gezicht, zodat ik niet ontzettend bleek lijk in het licht. Direct daarna rennen we het podium op. We beginnen eerst met "Up all night."

Als die is afgelopen roep ik door de microfoon: 'Sorry dat het concert wat later begon, mijn fout. Ik had ruzie met Louise, en moest het eerst goedmaken. Maar ik was iets te laat terug, waardoor we tijd problemen kregen. Sorry nogmaals.' Iedereen begint te gillen en joelen. 'Volgens mij vinden ze het niet zo erg.' Grinnikt Louis in mijn oor.

Als het concert is afgelopen lopen we van het podium af. 'Goed gedaan jongens, ondanks dat het iets te laat begon.' Zegt Paul en geeft me een schouderklopje. Louise loopt naar me toe. 'Sorry Niall.' Zegt ze direct. Ik kijk haar verbaast aan. 'Omdat ik ruzie maakte, kwam jij te laat bij het concert.' Zegt ze terwijl ze naar haar schoenen kijkt. 'Het is niet jou schuld, het is de mijne.' Zeg ik en til haar hoofd op zodat ze me aankijkt. 'Geloof me.' Glimlach ik en ik geef haar een kus op haar mond.

Halloooo jongelui, weer nieuw deeltje! Sorry, iets korter dan normaal. Maar het is al een beetje laat en ik heb geen zin meer in dit hoofdstuk nog verder te schrijven. Morgen, en anders dinsdag komt er weer een nieuw deel online. Ik heb denk ik een klein beetje een rooster achtig iets waar ik me aan ga proberen te houden.

Maandag: geen deel, ik ben pas half 4 uit met school, daarna nog huiswerk enzo...
Dinsdag: wel een deel. Ik ben dan vroeg uit, en heb bijna geen huiswerk.
Woensdag: soms wel, soms geen deel. Ik ben wel om 12 uur al uit maar heb aardig wat huiswerk. Als ik tijd over heb schrijf ik natuurlijk wat.
Donderdag: geen deel. Ik ben weer half 4 pas uit, en heb huiswerk.
Vrijdag: geen deel, ik ga wel schrijven maar kom meestal maar tot een half deel.
Zaterdag: wel een deel, gwn omdat ik geen huiswerk en school heb.
Zondag: als ik tijd heb, een nieuw deel.
Het is een aardig druk schema, maar dit ga ik proberen vol te houden. Please niet boos worden als er een keer geen deel die dag online komt. Vote comment of follow? Byeee.

{29-08-15}

Hoe de fucking regenbogen hield ik dit schema vol zonder volledig depressief te worden? Ik plaatste minstens 20 delen in een maand. Nu nog geen 2 :')

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now