Hoofdstuk 13✔

1.4K 59 2
                                    

'Ja dat is echt geweldig!' roept hij blij. 'Wanneer zou je kunnen komen? Niall betaalt je tickets trouwens.' 'Oh dankjewel! En ik kan serieus op dit moment nog naar je toe komen.' 'Maar het is al half 9?' lach ik. 'Boeit me niks, al was het 2 uur snachts en moet ik nog 2 dagen doorhalen om jou weer te mogen zien. Ik heb er alles voor over.' Ik begin als een gek te glimlachen. 'Je bent zo cutie.' lach ik. Hij lacht terug. 'Maar is morgen ochtend goed? Ik heb net ondertussen even naar de vlieg tijden gekeken. En morgen ochtend gaat er een om half 11 in de ochtend.' lees ik voor. Hij begint te knikken. 'Is helemaal goed.' zegt hij dan. 'Okay top!' zeg ik, en kijk opzij naar Niall. Hij is weer binnen gelopen en is de ticket van Kelvin aan het betalen. 'Niall stuurt straks de tickets door via de mail. Die kan je dan uitprinten. En vergeet alle camera spullen niet mee te nemen!' zeg ik. Hij knikt blij. 'Komt goed.'

'Ohja trouwens, Kelvin.' begin ik. 'Please vertel er niks over aan mijn ouders of wie dan ook. We willen geen politie drama krijgen.' Ik zie een lichte twijfel in zijn ogen. 'Serieus niet doen. Dan kunnen we voorgoed afscheid nemen van de jongens.' zeg ik zacht. 'Maar Lou, ze hebben je ontvoerd. Door hun kan je je ouders niet meer zien.' zegt hij. 'Weet ik. Maar ik kan mijn ouders en iedereen echt wel weer een keer zien. Ik wil gewoon absoluut niet dat de jongens worden opgepakt.' Hij zucht. 'Okay dan, ik hou mijn mond.' Ik glimlach zacht. 'Dankjewel Kelvin.' 'Peter roept me, ik moet gaan. Ik spreek je later okay?' zegt hij en hij geeft me een luchtkusje. Ik glimlach en geef er een terug. 'Tot morgen sweetie. De jongens of Paul, hun manager, halen je op van het vliegveld. Okay?' Hij knikt en glimlacht. 'Love you, tot morgen.' zegt hij nog en daarna hangt hij op.

Gelijk barst ik in huilen uit. Niall schrikt op, en probeert me te troosten. 'Wat is er?' vraagt hij lief. 'Ik mis iedereen gewoon.' mompel ik. 'Stil maar, kelvin zie je morgen weer, en je ouders komen later nog wel. Je ziet iedereen snel weer.' ik glimlach zachtjes. 'Dank je Niall.' zeg ik en knuffel hem.

Ik doorzoek de tassen met alle kleding, maar kan geen pyjama vinden. 'Louis!' roep ik als ik hem zie langslopen. Hij draait zich weer om en loopt de kamer van Niall in. 'Ik kan geen pyjama vinden.' zeg ik. 'Serieus niet?' vraagt hij. Ik schud nee. 'In welke pyjama heb je dan de andere dagen geslapen?' 'Die van Niall.' grinnik ik zacht. Hij lacht en loopt de slaapkamer weer uit. 'Jongens! Shop tijd!' gilt hij door het huis. ik begin te lachen.

•~•

Nog geen uur later komen de Harry en Louis al weer terug. 'Nu al wat gehaald?' vraag ik. Louis begint te grinniken. 'We hadden nog maar een kwartier tot de winkel ging sluiten. Dus alvast sorry.' grijnst Harry en hij drukt een papieren tas in mijn handen van de Primark. 'Ik word bang.' grinnik ik. Ze halen tegelijk hun schouders op en lopen dan de woonkamer weer in.

'Serieus?' mompel ik naar mezelf. 'Ze hadden echt niks anders kunnen pakken?' Ik zucht diep en kijk naar het veel te korte broekje, met een shirt erbij. Help.

Ik sta in de badkamer, tanden te poetsen, als Niall binnen komt. 'Leuk broekje.' grijnst hij. Ik rol met mijn ogen en negeer hem. 'Ik haat Harry en Louis.' mompel ik nadat ik mijn mond heb gespoeld. Hij lacht. 'Het staat je opzich wel leuk. Niet om de reden dat je kont er uitsteekt.' grinnikt hij. 'Maar gewoon, de kleuren.' Ik lach. 'Dank je?' zeg ik vragend.

•~•

Ik word wakker, en kijk met spleet oogjes om me heen. Ik ben op zoek naar een klok. Ik kan die nog steeds niet vinden, en al helemaal niet als het nog half donker is. Als ik hem heb gevonden, zie ik dat het 6 uur is. Ik zucht en laat me terug vallen in bed.

Ik ga Kelvin zien vandaag..

Mijn ogen springen weer open, en vol met energie sta ik op. Ik besluit Niall nog even te laten liggen, aangezien de jongens nog tot 2 uur snachts hebben zitten gamen. Ik loop de slaapkamer uit, en ga naar beneden. 'Maar wat moet ik nu doen?' mompel ik. 'Je mag die pyjama wel vaker aan doen hoor.' Ik gil kort en draai me snel om. Ik zie Harry met een kleine grijns in de hoek van de bank zitten. 'Harry. Serieus, ik hoef nog niet dood aan een hartverzakking.' zucht ik, en ga naast hem zitten. 'De pyjama zit wel comfortabel trouwens.' lach ik. Harry grinnikt. 'Ja wat? Hij is zacht aan de binnenkant.' 'Hij staat je goed hoor.' zegt Harry zonder op te kijken van de tv. Ik lach zachtjes, maar reageer er niet meer op.

'Hoezo ben jij eigenlijk zo vroeg je bed uit?' vraag ik aan Harry. Hij haalt zijn schouders op. 'Ik ben in slaap gevallen op de bank, en ik werd random opeens wakker en toen kon ik niet meer slapen.' zegt hij. Ik knik zachtjes. 'En wat doe jij al hier om 6:15 in de ochtend?' 'Te hyper.' lach ik. Harry grinnikt.

Als de andere jongens ook eindelijk wakker zijn en we hebben ontbeten stappen Liam, Harry en Zayn de auto in. Niall en Louis blijven bij mij thuis.

Ik sta op van de bank en ga er op staan. Ik spring van de ene bank naar de andere bank, en als Louis mijn benen wil grijpen gil ik en ren ik van de bank af. 'Mens doe niet zo hyper.' lacht Niall. 'Sorry.' grinnik ik.

•~•

Ik hoor de auto de oprit oprijden en gooi de deur open. De auto staat net stil, en Kelvin gooit de deur al open. Ik ren op hem af en sla mijn armen stevig om hem heen. Hij tilt me op en knuffelt terug. 'Ik heb je zo gemist.' mompel ik in zijn nek. 'Ik jou ook babe.' zegt hij terug. Ik druk mijn lippen op de zijne, en langzaam zet Kelvin me weer op de grond. Ik maak me los van hem en glimlach.

Ik zie in mijn ooghoeken Zayn en Liam naar binnen lopen. Harry is denk ik al binnen. Kelvin drukt me nog een keer tegen zich aan. 'Zorgen ze wel goed voor je? De jongens bedoel ik.' zegt hij zacht. Ik knik. 'Ze behandelen echt heel lief.' zeg ik met een glimlach. Als ik zijn grote ogen zie begin ik te lachen. 'Rustig, niet op die manier.' Hij grinnikt en drukt zijn lippen weer op de mijne. 'Tortel duifjes, kom naar binnen.' hoor ik Louis roepen. Ik grinnik zachtjes en loop dan voor Kelvin naar binnen.

•~•

Hooi, weer een nieuw deeltje. Comment, vote of follow please! Doeii!! (01-08-2015)

Die datums tussen haakjes is trouwens de datum dat ik het eerst had gepost. Vond ik wel leuk om er achter te zetten hehe.

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu