Hoofdstuk 31✔

675 38 3
                                    

P.o.v Louise
Vandaag heeft Niall een interview. Ik mag niet mee dus ik blijf thuis. We zijn aan het ontbijten als Niall opeens zegt: 'Je kan vandaag wel iemand hier uitnodigen omdat wij de hele dag weg zijn.' 'Ja ik kan wel Liv bellen. Hoelaat gaan jullie?' '12 uur staat Paul voor de deur.' Antwoord hij. Ik kijk naar de klok en zie dat het 11 uur is. Ik sta op van tafel, en pak mijn telefoon om Liv te bellen.

'Niall ik ben zo blij dat alles weer goed is en dat ik mijn moeder weer kan zien.' Mompel ik en glimlach naar hem. 'Ja ik ook, ik heb laatst met de jongens gepraat en ze hebben er echt spijt van. Dat we je hebben ontvoerd.' zegt hij terwijl hij naar beneden kijkt. 'Het is allang goed Niall. Ik heb jullie al vergeven.' Ik pak zijn hoofd vast tussen mijn handen, en druk een zacht kusje op zijn lippen. 'Dat is fijn.' zegt hij glimlachend.

Het is 12 uur en de bel gaat. Niall staat op en doet de deur open. 'Lou ik ga!' zegt Niall. Ik ren naar hen toe en geef hem een knuffel. 'Bye sweetheart!' 'Bye love!' Hij loopt de deur uit en stapt bij Paul in. Louis, Harry en Zayn zitten er al in. Ik zwaai naar ze maar blijkbaar ziet alleen Louis het want hij zwaait heel hyper terug. Ik moet lachen. Even later komt Liv er aangefietst en gaan we samen voor de TV zitten. Het interview zou om 12:45 beginnen, dus over 5 minuten.

Ze zitten met z'n 5en op een bank en aan de andere kant zit een man rond de 30 op een stoel.

'Hoe gaat het met jullie nieuwe album?' Vraagt de interviewer. 'Goed!' Zegt Harry blij. 'De fans zijn heel enthousiast.' Glimlacht Louis. 'En wanneer komt de volgende music video?' 'Dat mogen we nog niet zeggen, maar er komt er binnenkort een.' Zegt Harry weer.

Zo gaat het nog even door tot op een bepaald moment.

'En hoe gaat het in de liefde? Louis?' De jongens kijken allemaal naar Louis. Hij begint te glimlachen. Ik kijk naast me en zie Liv ook glimlachen. 'Het gaat heel goed, ik heb een vriendin.' 'Vertel!' Zegt de interviewer enthousiast. 'Ze heet Liv, en ik ben haar in de stad tegengekomen. Eerst wouden we als vrienden nog een keer afspreken. Maar dat is verandert naar liefde, I guess.' Zegt hij lachend. 'En de rest van de jongens?' De camera zoomt weer uit, zodat ze alle 5 weer in beeld zijn. 'Perrie en jij nog bij elkaar?' Vraagt hij aan Zayn, en Zayn knikt blij.

'En Niall? Al iets gevonden?' Ik voel hoe mijn hart sneller begint te kloppen. Dit wordt de eerste keer dat het live op tv door Niall wordt gezegd dat wij een relatie hebben. 'Uhm, ja.' Hij kijkt zenuwachtig lijkt het wel. 'Louise.' Hij prutst wat aan zijn trui. Ik grinnik zachtjes.

Hij is echt cute zo.

De interviewer vraagt nog wat door, en dan is het interview afgelopen. Ik zet de tv uit, en kijk naar Liv. Ze staart stil voor zich uit. 'Hey wat is er?' vraag ik en ze kijkt op. Ik zie tranen in haar ogen staan. Ik trek haar meteen in een knuffel. 'Waarom huil je?' 'Gewoon, al die haat die we nu gaan krijgen omdat het officieel bekend is.' zucht ze zacht. Ik zucht ook. 'Het komt wel goed. We negeren het gewoon en buiten Social media beschermen de jongens ons.' stel ik haar gerust. Ze glimlacht zacht naar me.

'Laten we pizza maken!' roep ik enthousiast na een korte stilte. Liv klaart op en klapt enthousiast in haar handen. 'Jaa!' Zegt ze blij.

We staan op en lopen naar de keuken. Het is nu half 5, dus we zijn perfect optijd. Liv pakt de spullen voor het deeg en ik pak de ingrediënten voor het beleg. We beginnen met het deeg en maken 2 vierkante pizza's. We gooien er van alles op en dan stoppen we ze in de oven. Ik veeg nog even over het aanrecht, terwijl Liv alles weer in de koelkast zet.

Ik open twitter, en zie dat ik heel veel volgverzoeken heb gekregen. Ik lees heel veel haat, maar ook lieve reacties.

"Jij en Niall zijn echt cute samen! Veel plezier nog samen <3"

"Ik hoop dat jullie lang samen blijven :)."

Maar helaas is er ook altijd haat.

"Jij verdient het niet om Nialls vriendin te zijn."

"Val dood! Niall is van mij! Je bent lelijk."

Ik grinnik. De meeste mensen die dat soort berichtjes krijgen maken er waarschijnlijk een heel drama van. Ik vind het alleen maar grappig, hoe de mensen reageren alsof zij Niall's eigendom zijn.

Dan horen we het piepje van de oven. 'Pizza's!' Gillen we tegelijk. We rennen naar de oven en halen ze er uit. We laten ze even afkoelen, en net als we ze willen gaan aansnijden gaat de bel.

Ik geef het mes aan Liv die verder gaat met snijden en ik loop met een glimlach op mijn gezicht naar de deur toe. 'Hi!' Zeg ik blij als ik de deur open doe. 'LOUISE!' Roept Niall blij en hij geeft me een knuffel. 'Je bent maar een middagje weg geweest hoor!' Zeg ik lachend.

De rest loopt ook naar binnen en gaan op de bank zitten. Liv heeft de pizza's klaar en komt ze brengen. 'Zelfgemaakte pizza's van Liv en Louise!' Zegt Liv enthousiast. Ik grinnik. De jongens pakken meteen een stuk en eten het op. 'En?' Vragen Liv en ik tegelijk. 'LEKKER!' gilt Louis te blij. De rest is ook super enthousiast. Blij geef ik Liv een high five.

Hooi, wow beetje saai hoofdstukje maar ik wist niet echt iets meer. Als je nog ideeën hebt laat ze please even weten.

En ik was vanmiddag bij een vriendin die ik al 2 jaar niet meer heb gezien. En het was heel gezellig enzo maar die broertjes waren echt irritant. Hele tijd schreeuwen en achter elkaar aan rennen enzo. En even later, nadat ze ons potje levensweg hadden verpest, hadden ze op een of andere manier ruzie en waren ze weer aan het schreeuwen tegen elkaar. Toppie! :D

Vote comment of follow? Doeiii!

{08-08-15}

Omg ik herinner me dit diktedrukte hierboven nog. Toen was de zomervakantie bijna afgelopen maar de klassen waren al wel bekend en het bleek dus dat ik bij shiine_star in de klas zou komen. Lol

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now