Hoofdstuk 12✔

1.6K 63 5
                                    

P.o.v Louise
'Hier is wat kleding. Kleed je maar even om, we gaan zo eten.' zegt Louis en hij legt een stapeltje kleding op de was tafelrand. Ik glimlach naar hem en sta op uit het bad, wat enorm zwaar is aangezien die onesie vol met water zit. 'Is dit wel goed voor een onesie?' vraag ik lachend. Louis haalt zijn schouders op en lacht ook. 'En anders is Niall zijn onesie kwijt.' zeg hij simpel en hij loopt de badkamer uit. 'Ik zie je zo wel.' hoor ik nog.

Ik trek de onesie uit en pak een handdoek uit de kast. Als ik droog ben trek ik mijn kleding aan. Het is een lichtblauwe jeans met een roze shirt. Ik loop nog snel even naar de kamer van Niall en pak zijn wollen sokken uit de kast.

Ik loop door de gang de trap af, maar voel de tocht langs mijn lichaam heen gaan. Ik bibber kort, draai me om en loop weer terug naar de slaapkamer van niall. Ik trek een rode hoodie uit zijn kast en doe hem over mijn shirt heen. Ik ruik er voorzichtig aan, en krijg een glimlach op mijn gezicht.

Ik ben nog steeds fan okay!

Ik loop met nog steeds dezelfde glimlach op mijn gezicht woonkamer in. Ik neem plaats aan tafel, en kijk om me heen. Niall zit naast me, en zonder iets te zeggen staart hij naar zijn trui.

'Is dat mijn-' zonder dat hij zijn zin heeft afgemaakt knik ik al. Ik moet grinniken als ik Niall sip zie kijken. 'Die wou ik morgen aan doen.' zegt hij dan teleurgesteld. 'Sorry, ik had het koud.' zeg ik lachend.

•~•

'Uhm.' mompel ik. Alle jongens vestigen hun aandacht op mij. 'Ik had een vraagje.' Ik blijf stil en kijk ze ook aan, alsof ik wacht op antwoord. Dan realiseer ik me dat het helemaal geen zin was waar je antwoord op kan geven, en praat verder.

'Mag ik heeeelll misschien, heel misschien..' Ze kijken me verwachtingsvol aan. 'Kelvin hier heen laten komen voor een video voor ons YouTube kanaal, en hem daarvoor Skypen of bellen?' zeg ik veel te snel. Ze blijven alle 5 stil.

'Waarom niet zou ik zeggen?' zegt Harry twijfelend. 'Maar wat als ze met locatie gaan kijken en dan zien waar je vandaan belt ofzo?' vraagt Zayn.

'Dan appen jullie Kelvin eerst ofzo, en dan zeggen jullie dat ik veilig ben en dat hij niks moet doen met de politie.' zeg ik, trots op mijn verzonnen oplossing.

De jongens twijfelen nog steeds. 'Please! Ik kan kelvin makkelijk overhalen.' zeg ik dan. 'Okay dan. Maar zeg wel heel duidelijk dat hij niet de politie er bij moet betrekken. Dan hebben we echt een groot drama.' mompelt Liam. Ik glimlach blij en sla mijn armen om hem heen. 'Groupshug!' roept Niall en hij trekt ons allemaal in een knuffel.

•~•

Ik ga comfertabel zitten op de witte bank, en trek de laptop van Zayn op mijn schoot. Ik klik op Skype en log in. Ik zie dat kelvin niet online is. Ik zucht. Als ik naar gemiste oproepen ga dan zie ik dat kelvin me 20 keer heeft geprobeerd te bellen. Ook heeft hij me helemaal vol gespamt.

Ik druk op bellen, en nog geen 10 seconde later neemt hij op. Gelijk begint hij te praten: 'Louise? Waar ben je? Leef je nog? Is alles oké?'

'Nee ik ben Frankenstein en Louise is dood.' Kelvin blijft stil naar me staren. Ik begin zachtjes te grinniken. Kelvin krijgt langzaam een glimlach op zijn gezicht, maar nog steeds kijkt hij heel bezorgd.

'Okay, ik ben nog steeds Louise, en ik ben oké en ik leef ook nog.' zeg ik. 'Louiseeeee!!!' schreeuwt Kelvin. ik glimlach door zijn blije reactie. 'Wow Louise ik heb je super lang niet gezien! Waar ben je? Je ouders zijn ook super ongerust.' zegt Kelvin gestrest.

'Rustig, ik mis jou ook super. En sowieso geloof je me niet wat ik nu ga zeggen.' Mompel ik zacht. 'Vertel maar.' dringt hij aan.

Ik zucht en vertel het dan toch. 'Ik ben ontvoerd, door one direction.' 'Ja ha ha ha. Grappig en nu serieus. Waar ben je?' vraagt hij droog.

'Ik zei toch! Je gelooft me niet. Het is geen grapje. Jongens kom is!' roep ik en Niall, Louis en Liam komen naar me toe en gaan achter me staan. 'Ik heb wel gelijk.' grijns ik. Kelvin staart de jongens aan met open mond. Dan valt hij van zijn stoel af. 'Kelvin?' lach ik.

Hij staat weer op en schreeuwt: 'JE BENT ONTVOERD DOOR ONE DIRECTION!!' gilt hij. Ik moet nog harder lachen. 'Maar je bent okay?' Vraagt hij nog een keer, en hij gaat weer zitten. 'Kel, alles gaat goed met me.' glimlach ik naar hem.

Ik kijk achter me en zie de jongens nog steeds mee kijken. Ik maak een gebaar dat ze weg moeten gaan, en gelukkig luisteren ze, en lopen ze de woonkamer uit.

'Mooizo, wanneer kom je thuis?' vraagt hij. Ik zucht zacht. 'Ik weet het niet...' 'Maar wat is de reden dat je bent ontvoerd?' 'Nou, uhm. Ze deden truth or dare en toen kreeg Zayn de opdracht om iemand te ontvoeren, en puur toeval liep ik langs hun busje waar zij inzaten. En ja dat.' vertel ik.

Kelvin blijft even stil. 'Dus door een stom spel zit je daar nu?' Ik knik zacht. 'En ik kan dus niet terug. Want dan zijn ze bang dat de politie mij gaat ondervragen en dat zij dan straf krijgen.' zucht ik. Kelvin's blik veranderd naar verbaast. 'Dus om hun carrière te redden blijf je daar maar gewoon voor de rest van je leven?' vraagt hij met een lichte irritatie in zijn stem. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet het echt niet.' antwoord ik zacht. Kelvin kijkt ook moeilijk. 'Ik mis je gewoon heel erg.' zegt hij zacht. Ik slik. 'Ik jou ook Kel.'

'Maar, trouwens. Ik heb een oplossing voor dat!' zeg ik en Kelvin kijkt verrast op. 'Ik belde je eigenlijk om iets te vragen. Ik kan niet naar jou toe komen, maar jij kan misschien wel naar mij komen. Zou je hier heen willen komen op de kosten van de jongens en dat we dan weer een video kunnen maken voor ons YouTube kanaal! En dan hoef je niks aan mijn ouders te vertellen, want die gaan sowieso weer stressen en alles en iedereen er bij halen die ze maar kunnen vinden. En dat wil ik niet want dan gaat one direction dood en dan ben ik dus practisch ook dood. Maar ja, kan dat dus?'

Kelvin knippert een paar keer, en haalt dan zijn wenkbrauwen omhoog. 'Nog een keer, maar dan langzamer?'

'Nou okay, in het kort, zou je naar mij toe willen komen om weer een video op te nemen voor ons kanaal?'

Woeeh misschien komt kelvin naar Louise toe, feeessttt!! Maar jullie mogen lekker wachten tot later om te weten of hij wel of niet komt. Tenzij je mijn boek later leest.. Nou doei, bye, au revoir, hasta luego, auf wiedersehen, addio, enzovoort... (25-07-2015)

Wat was ik een debiel vroeger, help...

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now