7 YEARS

618 19 24
                                    

I know ik ben veel te laat maar idc.

HAPPY 7TH BIRTHDAY TO THE BEST BOYBAND IN MY ENTIRE LIFE!!!

Het is vandaag precies 7 jaar geleden dat Simon besloot deze 5 jongens bij elkaar te voegen. En dat was de allerbeste beslissing die hij ooit heeft gemaakt. Wat ben ik Simon dankbaar voor het maken van one direction. Je hoort vaak fans zeggen dat de jongens hun leven hebben gered. Dat ze niet hebben opgegeven, en door zijn gegaan, door hun. Ik vraag me echt af hoe mijn leven er uit had gezien zonder dat 1D bestond. Ten eerste zou mijn kamer veel kaler zijn doordat ik dan geen posters had, mijn Spotify lijst zou een stuk leger zijn, en het belangrijkste van allemaal: ik zou de meest geweldige vrienden groep niet kennen. En daarmee bedoel ik de 1D family groep op Whatsapp. Zoveel lieve mensen die me zo vaak hebben geholpen en gesteund.

Maar back to 1D, ik ben zo trots op ze. Ik kan het niet eens beschrijven. Hoeveel zij hebben bereikt in hun leven, en dat terwijl ze nog niet eens ouder dan 25 zijn. Ik hoorde hun muziek voor het eerst in 2012. En tbh vond ik ze eigenlijk helemaal niks. Ik vond het gewoon een stomme band. Maar dat veranderde, en in 2013 was ik een trotse Directioner. Ik ben zo blij dat mijn brein dat besluit heeft genomen. Zonder One direction was ik zoveel minder gelukkig dan ik nu ben. Ze hebben me zo vaak weer blij gemaakt met hun domme acties en alles wat ze doen. Ik bedoel, One direction is de enige boyband die tijdens hun eigen concert gaan breakdancen. Of chips gaan eten en koffie gaan drinken. Ze hebben een dance battle gedaan met hun band. Weet je hoe geweldig dat eigenlijk is.

Ik ben nog nooit bij hun concert geweest, dus daarom hoop ik nog meer dat ze weer ooit bij elkaar komen. Zodat ik ze gewoon voor 1 keer live kan zien, als een band.

Ik ben zo trots op deze 5 jongens, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik hoop dat ze echt nooit hun carrière als zangers opzeggen. Want ook al zijn ze samen of apart, ze klinken geweldig. Ik hou van de nieuwe singles van Niall, Louis, Liam, Harry en Zayn.

En ik weet dat ze dit never nooit gaan lezen of whatever. Maar ik wil ze bedanken voor de 7 meest geweldige jaren uit mijn leven. Jullie maakte alles compleet, ik hou van deze band. Zonder hun was ik nooit zo ver gekomen, en zonder ons waren zij dat ook niet.

We're not just a fandom, we're a family. Forever and always.

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now