Hoofdstuk 34✔️

601 36 8
                                    

Ik ga dood! Zo veel cute foto's en filmpjes van Niall gezien! HIJ IS ZO CUTIE! Maar anyway, hee mensen! Ik wou even vooraf zeggen, ik ben echt heel blij dat ik gwn al bij hoofdstuk 34 ben! HOOFDSTUK 34! En ik ga voorlopig nog niet stoppen :) alleen, als je nog ideeën hebt, laat ze even weten.

------------------------------------------------------------------------------------------------

P.o.v Louise

Het is de eerste avond zonder Niall, en ik ga nu al bijna dood. Ik trek een T-shirt van hem aan, die hier nog ligt, omdat ik nog steeds te lui ben om te wassen. Ik ga morgen wel even een wasje draaien.

Ik kruip in het bed van Niall, dat nu eigenlijk ook mijn bed is geworden, en doe mijn oortjes van mijn mobiel in. Dat deed ik altijd vroeger, ik ben er een soort van verslaafd aan. Zonder muziek kan ik niet slapen. Tenzij ik Niall bij me heb, maar dat heb ik nu niet.

Ik nestel mijn gezicht diep in mijn kussen, en trek de deken verder over me heen. 'Hoe ga ik ooit anderhalve maand overleven zonder hem?'

•~•

Ik word wakker en kijk op de wekker. Half 7. 'Stront zooi, ik kan niet meer slapen.' Mompel ik. Ik wrijf wat in mijn gezicht, tot ik me iets bedenk. 'IK BEN JARIG!' Maar dan besef ik me dat ik alleen ben, en ik zucht weer. De laatste paar dagen heb ik een paar keer met Niall geskyped maar dat was het dan ook wel.

Ik stap het bed uit, en loop naar beneden. Als ik mijn ontbijt net neerzet op tafel, gaat mijn telefoon af. Ik pak hem van het aanrecht, en zie dat het Zayn is.

'Hey Zayn!' Zeg ik als ik opneem. 'GEFELICITEEERDDD!' gillen alle 5 de jongens tegelijk. Ik begin te lachen. 'Thanks guys!' Zeg ik blij. 'Louise?' Hoor ik Zayn zeggen. 'Ja?' 'Ik zou je koffer maar gaan inpakken, over 3 uur gaat je vlucht naar Ierland.' Mijn mond valt open van verbazing. 'Je bent serieus?' Gil ik. 'Ja!' Roept hij enthousiast. Ik begin blij te springen. 'Oh my God! Dank je, dank je, dank je!' Ik hoor de jongens lachen. 'Schiet nou maar op. Ik stuur de rest van de informatie voor je vlucht via whatsapp. Ohja, en niks tegen Niall zeggen. Hij weet het nog niet.' Ik glimlach. 'Komt goed. Bye!'

Ik ren naar boven en trek de grote zwarte koffer onder het bed vandaan. Ik open mijn kledingkast, en begin met kleding uitzoeken. Ik wil net naar de badkamer lopen, als ik mijn telefoon weer hoor afgaan. Ik loop terug, en zie dat Liv belt. Ik neem op en direct hoor ik gegil. Ik trek de telefoon iets verder weg van mijn oor.

'LOUISE! Ik ga met je mee naar Ierland!' Roept ze enthousiast. Ik begin ook te gillen. 'Dat is geweldig!' Zeg ik dan. 'Ohja! Happy birthdaayyy!' Hoor ik haar daarna in de telefoon schreeuwen. Ik grinnik en bedank haar. Ik druk de telefoon tussen mijn oor en schouder, en vouw de laatste shirtjes recht, om ze daarna in mijn koffer te leggen. Liv is ondertussen allemaal verhalen aan het vertellen wat we gaan doen in Ierland. 'Hoe lang blijven we trouwens?' Vraag ik dan. Het is even stil aan de andere kant. '4 dagen als ik het goed heb.'

'Kut, een pyjama! Ik kan daar niet aankomen met een shirt van Niall.' Bedenk ik me dan. Ik ren naar de wasmachine toe en prop er een aantal pyjama's in. Ik zet hem aan, hij is over een halfuur klaar, dus dat red ik nog wel.

Ik pak nog snel de andere dingen in en dan is de wasmachine klaar. 'Shit, vergeten! Het is nog allemaal nat!' Ik ren naar de badkamer en pak de föhn en maak snel twee pyjama's droog. Als hij zo goed als droog is prop ik ze in mijn koffer en rits hem dicht.


De bel gaat. Ik loop vrolijk naar de deur toe en open hem. Voor de deur staat Liv. Ze kijkt me blij aan. 'Gefeliciteerd girl!' 'Bedankt!' Zeg ik blij. Ze geeft me een knuffel en als ze me los laat pakt ze uit haar tas een cadeau. Ik bedank haar en open het. Er zit een grijze trui met I <3 Niall er op. Ik grinnik.

'Vind je het leuk?' Vraagt ze. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht, terwijl ik knik. 'Ja heel erg, bedankt!' Ik kijk kort op de klok, en krijg bijna een hartverzakking. Ik tik Liv aan, en wijs naar de klok. 'We hebben nog 30 minuten om onze vlucht te halen.' mompel ik. Liv grinnikt. 'Wij kunnen echt niks.' lacht ze daarna.

•~•

Als we bij het vliegveld zijn checken we snel in en lopen door, maar helaas, we hebben onze vlucht net gemist. Ik zucht. 'Ik bel Niall wel.' Zeg ik en ik pak mijn mobiel. 'Nee niet Niall! Hij weet het nog niet!' Zegt Liv. 'Ohja, ik bel Zayn wel.'

'Hey, met Louise. We hebben een klein probleem.' 'Wat is er?' vraagt Zayn. 'Onze vlucht is net 5 minuten geleden vertrokken.' ik laat een ongemakkelijk lachje horen. Ik hoor Zayn lachen. 'Sukkeltjes. Ik kijk even voor jullie wanneer de volgende gaat.'

Na een korte stilte vertelt Zayn waar we heen moeten en hoelaat die vertrekt. Ik bedank hem nog snel, en hang op. 'Over een uur gaat de volgende vlucht naar Dublin. Ze knikt kort. 'Starbucks?' zeg ik dan als mijn oog op een klein winkeltje valt op het vliegveld. Ze knikt uitgebreid.

•~•

Heei weer een heel nieuw hoofdstuk! Onee toch wat bijzonder. Oké wauw haha.
Srry duurde iets langer maar ik heb de laatste tijd bijna geen tijd meer om te schrijven en ook niet zo veel zin meer... Rustig ik stop niet met het boek, maar het duurt iets langer voordat er een deel online komt. Maar wees blij dat er nog steeds ongeveer 1 per dag online komt, want sommige boeken mag je elke keer een maand wachten. Maar oke, comment vote of follow? Kunnen we de 5 votes/comments halen? Hoop het, byee!! <3

{12-08-15}

Lmao nu mogen jullie weer blij zijn met 1 upload per maand, in plaats van per dag. Whoopsie..

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now