Hoofdstuk 23✔

1K 51 8
                                    

P.o.v Louise
Louis rent naar binnen, en gooit de deur weer dicht. De gordijnen van de woonkamer zitten dicht. Ik stap uit de auto en Niall pakt mijn krukken, die ik nodig heb omdat mijn been nog in het gips zit. Ik pak ze aan en loop naar de deur toe. Harry maakt hem open met de sleutel en we stappen naar binnen.

Ik zie een grijns op Niall's gezicht. 'Wat is er?' Vraag ik Niall serieus. Hij zegt niks en kijkt weg. Ik haal mijn schouders op en hang mijn jas op. Harry doet het ook en loop dan langzaam achter Harry aan naar de woonkamer.

'Holy shit!' Is de reactie van Harry. Ik reageer precies het zelfde als ik zie dat alles is versiert. Op de vloer liggen heel veel ballonnen. 'Surprise!!!' Roept iedereen die van onder de ballonnen vandaan komen. Ik moet hard lachen als ik Niall langs ons zie wurmen en dan onder de ballonnen gaat liggen. 'Surprise!' Schreeuwt hij alleen. Ik bedank iedereen, net zoals Harry.

Louis komt naar me toegerend, en geeft me een groot half ingepakt cadeau. Van de stukken die niet zijn ingepakt, wat er nogal veel zijn, zie ik dat het een teddy beer is. 'Ja sorry, het cadeaupapier was op.' Lacht hij. Ik grinnik en scheur het papier er helemaal van af. 'Hij is echt groot!' Zeg ik enthausiast, en ik geef een knuffel aan Louis.

We hebben het de hele avond nog gezellig. Als ik buiten sta bij Louis en Liam aan een tafeltje voel ik iemand op mijn schouder tikken. Ik draai me om en zie daar Niall staan. 'Ehm... Kan je even mee komen?' Vraagt hij zenuwachtig. Ik knik en kijk naar de jongens die staan te grinniken. Niall loopt om het zwembad heen naar een boom met lichtjes er in. Ik hinkel langzaam achter hem aan met mijn krukken.

Als ik tegen over Niall sta onder de boom kijkt Niall me aan. 'Louise, ik wou dit al een tijdje vragen maar door de omstandigheden lukte dat niet helemaal.' Begint hij. Ik begin echt nieuwsgierig te worden. Hij frunnikt aan zijn T-shirt.

'Ik, ehm... Ik vind je leuk.' Zegt hij zacht. Ik kijk hem aan in zijn blauwe ogen die glinsteren in het licht van de boom. 'Zou je mijn vriendin willen worden?' Vraagt hij terwijl hij mijn hand vast pakt. Ik word helemaal warm van binnen. Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht. 'Ja tuurlijk!' Zeg ik blij. Hij kijkt me ook blij aan en geeft me dan een knuffel. Ik word rood als ik zie dat iedereen die buiten staat ons aan staart. Louis en Liam beginnen te klappen alsof ze het hebben gehoord vanaf daar. Waarschijnlijk wisten zij het al.

Samen met Niall hinkel ik terug. 'Oh mijn krukken liggen daar nog.' En ik wil omkeren als Liam me tegenhoud, en zegt: 'Ik pak ze wel, blijf jij maar bij Niall.' Ik zie hem kort grijnzen. Ik zucht en kijk hem geïrriteerd aan. Hij loopt naar de boom en pakt mijn krukken. Niall heeft mijn arm vast gepakt als ondersteuning. Ik leun op hem tot ik mijn krukken heb gekregen van Liam.

Ik kijk naar Niall en zie nu pas dat hij een pet op heeft. Ik kan het niet laten en pak zijn pet af en zet die op mijn hoofd. Niall wil mij achterna lopen dus ik ren weg. Alleen was ik vergeten dat ik niet kon rennen zonder krukken dus ik val gelijk neer. Ik voel een harde pijn scheut door mijn been en ribben, en langzaam stroomt er een traan over mijn wang. Niall rent naar me toe en pakt me op in bruidsstyle en tilt me naar de bank.

Hij troost me door me te aaien over mijn hoofd. 'Moet ik een dokter bellen?' Vraagt hij bezorgd. 'Nee het gaat wel.' Zeg ik. 'Louise sukkeltje.' Lacht Louis die naar ons toeloopt. Ik grinnik. 'Sorry ik ben niet gewend dat alles zeer doet.' Zeg ik schouderophalend.

'Zullen we film kijken?' Vraagt Louis die naast me neer ploft op de bank waardoor ik iets omhoog veer. Liv en nog wat andere mensen zijn al naar huis. Ik ben nu alleen nog met Harry, Niall, Louis, Zayn en Liam. 'Ja leuk!' Zeg ik.

Louis roept de anderen er bij en die gaan ook op de twee banken zitten. Als Liam aan de andere kant van mij gaat zitten kucht Niall overdreven. Liam kijkt op en moet lachen. 'Sorry! Ga maar naast je prinsesje zitten.' Zegt hij en hij loopt naar de andere bank met Harry en Zayn er op. Ik lach zacht, en Niall komt naast me zitten.

'Horror?' Vraagt Harry lief. Iedereen knikt enthausiast, ik ben de enige die hevig nee schud. 'Echt niet.' Zeg ik vast beraden. Harry kijkt me sip aan en Niall zegt dan: 'ik bescherm je wel.' Ik zucht overdreven. 'Okay vooruit. Een keer.' Zeg ik en Zayn stopt er een cd in. Harry klapt blij in zijn handen als een klein kindje die snoepjes krijgt. Ik moet lachen en Niall drukt mijn hoofd tegen zijn borst aan. Ik hoor zijn hart kloppen dat steeds sneller gaat. Ik kijk omhoog naar Niall die langzaam rood word. Ik glimlach en ga weer tegen hem aan liggen.

Zo kijken we de rest van de film, en als ik weer is schrok sloeg Niall zijn arm gelijk om me heen. In zijn armen voel ik me veilig. Ik heb nog steeds de pet van Niall op. Niall merkt het en pakt zijn pet van mijn hoofd. Ik kijk hem met een pruillipje aan en hij moet lachen. Hij zet de pet weer op mijn hoofd en ik geef hem een kusje op zijn wang waardoor hij lichte blosjes op zijn wangen krijgt.

Hai, nieuw hoofdstuk! Hoeraaa! Iedereen is nu blij. Niall en Louise hebben nu verkering! Louise + Niall = Nouise! Of Louall. Als je nog een betere weet laat me maar weten, bedenk er dan ook gelijk een voor Liv en Louis. Louv? Haha oke dat klinkt niet. Nou tot morgen. Doei!!! Iedereen die dit leest krijgt een Horanhug van mij <3

{17-07-15}

Lol we gaan weer terug in de tijd ofzo, ik begrijp het ook niet helemaal.

Kidnapped by One DirectionWhere stories live. Discover now