Kapitel 3

4.4K 131 15
                                    

^^Jackson rivers^^

*bip bip bip* jeg slår til vækkeuret så det falder ned på jorden. Idag skal vi have den første træning, jeg glæder mig mega meget! Jeg går ud og tænder bruseren, og imens jeg venter på at det bliver varmt finder jeg min iPod, og sætter can't feel my face på. Vandet siver ned af min krop og jeg synger med på sangen. Mit tøj idag består af en løs sort nederdel, en hvid crop top hvor der står #swag på og mine elskede sorte vans. Jeg magter ikke helt makeup idag, så jeg lægger bare et par lag mascara.

William har kørt mig i skole hver dag, hvad mon han har gjort? Det er sikkert noget stort, ellers ville han aldrig være sød imod mig. Imens vi kører mod skolen, sidder jeg og tænker om jeg overhovedet har en chance på holdet. Jeg mener altså jeg var jo god nok før, men nu er vi dobbelt så mange. "V? Hallo?!" William vifter sin hånd foran mit ansigt. "V, vi er her nu" "undskyld" siger jeg og står af motorcyklen. "Vi ses derhjemme!" Jeg når ikke at svare ham for han er allerede kørt Langtbortistan.

Er det bare mig eller vare den her dag for evigt? Der er kun 1 time til den første fodboldtræning starter og minutterne føltes som timer. Lige nu sidder mig og Luke i verdens længste fysik time, Luke skal også til træning og vi har aftalt at følges. "I næste uge skal vi have projekt uge, så i skal alle trække en makker" mr Johnson er vores fysiklærer, han er nok min ynglingslærer fordi han ikke er streng og han giver heller ikke særligt mange lektier for. "Og! Som den søde lærer jeg er kan i stille jer op i kø, trække en makker og så holde frikvarter" hele klassen hujer og klapper imens vi rejser os op.

"Victoria Reed?" En mørkhåret dreng har åbenbart trukket mit navn. Uff! En lækkerbisken endda. Jeg går smilende hen imod ham og han smiler da han ser mig. "Hej jeg er David Thomsen" siger han smilende til mig. "Og jeg er Victoria Reed" griner jeg. Vi udveksler numre og jeg spurter derefter ud mod Luke, der står på gangen og kalder på mig.

"Victoria! Hvor lang tid kan det lige tage at lave en hestehale?" Luke står udenfor pigernes omklædning og er åbenbart allerede færdig med at skifte. "Nu kommer jeg altså ind!" "Nej! Nej, jeg er her nu" stønner jeg irriteret da jeg har haft fucking travlt. Luke viser mig ud på banerne, wow, banerne er kæmpe store, helt grønne og perfekt klippet. Well done West High, Well done. Vi går over imod de andre drenge, som står i en stor klump midt på græsset.

"Er du ikke gået forkert smukke?" Jeg vender mig om og ser Jackson rivers. "Ser man det, selveste Victoria Reed" "hvor kender du mit navn fra?" Spørger jeg ham da jeg aldrig har snakket med ham før. "Når du er den eneste pige, der er god nok til at spille med på drengenes hold, har vi vel hørt om dig" alle har ligepludselig vendt sig mod os. "Lad os se om du er så god, som vi har hørt" siger han og vender sig om. Jeg sætter mig ned, for at tage mine fodboldstøvler på.

"V! Spil jeg er fri!" Vi har trænet i snart 2 timer og til sidst har vi fået lov til at spille kamp. Mig, Luke og Theodor er kommet på samme hold og vi er mod Jackson og en masse andre. Jackson rivers vær forberedt på at få tæv! Jeg spiller bolden til Luke, der løber videre mod målet. Jeg løber ind foran målet og venter på at Luke skyder den indover. Han sparker den indover så den ligger helt perfekt til mig. Jeg skyder til bolden, så den lander helt oppe i hjørnet. Jeg jubler og hele holdet kommer hen til mig og løfter mig op i luften. "Så er det i bad!" Råber træner Walters og vi alle begynder at gå ind imod omklædningsrummet. Yes! Mit hold vandt 1-0 over Jacksons hold. "Ikke dårligt Reed" siger Jackson da han går forbi mig, og jeg smiler for mig selv.

"Godt klaret idag drenge og Victoria. I morgen vil listen med navnene, der er kommet på holdene komme op at hænge. Står i på listen er i inde, ikke... ja så er i ude" vi sidder inde i drengenes omklædning og lytter til træner Walters. Jeg håber virkelig at jeg er kommet med på den liste! "V?" "Ja?" Siger uden rigtig at vide hvem der egentligt spurgte. "Jeg tænkte på om vi skal lave vores fysik opgave efter skole idag" det er David der snakker til mig. Gud, jeg har slet ikke lagt mærke at han har været til træning. Ups... "Øhm ja det kan vi da godt" siger jeg og smiler til ham. "Super. Jeg skal lige hen til mit skab, ses vi om 10 min?" "Jep" smiler jeg imens han begynder at gå. "Hey Victoria?" Jackson er gået hen til mig "ja?" Svarer jeg lidt irriteret, da jeg synes han er et røvhul. "Rolig smukke" griner han "hvad vil du?" "Jeg ville bare lige advare dig om David. Han er nærmest en større player end-" "dig?" Afbryder jeg ham. Han griner og kigger ned i jorden. Åh Gud den dreng er lækker. Med sit perfekte stylet hår, hans mørkebrune øjne og hans helt perfekte krop. Nej Victoria! Fokus! "Bare rolig, jeg skal nok passe på, hvis det gør dig mere rolig" og med de ord vender jeg om på hælene og begynder at gå ud mod skabene.

XxforfatterbeskedxX
Hey venner! Jeg håber i kan lide det her kapitel, og jeg lover at der snart vil komme et nyt. Jeg er super taknemmelig for at i gider at læse med og jeg ville blive super glad hvis i ville kommentere om hvad i synes om den, om jeg skal lave mere drama, eller mere af noget andet. Det var alt fra mig.
Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now