Kapitel 40

2.3K 70 17
                                    


"Hvordan føles den første mandag som en 18-årig?" Spørger Chloe imens vi går ned af gangen. "Af lort til" svarer jeg ærligt. Mandage er bare noget være lort. De betyder at weekenden er slut og der er en hel skoleuge til næste weekend. + alle er trætte og skidesure. Chloe griner af mit svar og stopper så op. "Hvad er det nu du skal have?" Spørger hun. "Dansk med mrs. Fields" sukker jeg. "Nurgh stakkels lille pus" siger Chloe med babystemme og klapper mig blidt på hovedet. "Det hjælper ikke" siger jeg og griner. Vi siger farvel til hinanden og jeg begynder at gå mod dansklokalet bedre kendt som torturrummet.

"Jeg kan ikke tro mine egne øjne. Frøken Reed der er kommet til tiden". Mrs Fields byder mig velkommen ved indgangen. "Altid" siger jeg og blinker til hende. Hun hader mig og jeg hader hende, sådan har det været lige siden første dag vores skoler blev slået sammen. Jeg er helt sikker på at få 02 i alle hendes fag. Ikke fordi jeg er dårlig fagligt, men fordi hun hader mig som pesten. Jeg går hen og sætter mig ved siden af en eller anden pige jeg ikke kender navnet på. Hun smiler svagt til mig, da jeg sætter mig ned. "Hvis alle lige gad at sætte sig ned så timen kan begynde" siger mrs Fields med sin irriterende stemme. Folk begynder at sætte sig ned og der bliver langsomt stille. "Som i nok husker er der projektuge i denne uge" siger mrs Fields og finder et stykke papir frem. Vent hvad? Hvilken projektuge? Jeg husker ikke noget om nogen projektuge. "Og til dem der ikke kan huske deres grupper, så læser jeg dem lige højt igen."

"Veronica og David
Anders og Filippa
Pauline og Casper
Mathilde og Eric
Victoria og Jackson
Ulrikka og Mads
Phillip og Laura"

Nårh ja... Den projektuge. Gud, det bliver jo et helvede! "I skal lave et produkt der skal hjælpe med at bekæmpe den globale opvarmning. Bare gå igang!" Siger hun og sætter sig på en stol ved hendes kateter. "Hey" siger Jackson og sætter sig ned ved siden af mig. Hende pigen er gået uden jeg har lagt mærke til det. "Hej" svarer jeg og smiler lidt akavet. Der gå lidt tid før nogen af os siger noget. Jeg vælger at bryde tavsheden og spørger "skal vi gå igang". "Selvfølgelig" siger han og sætter sig til rette i stolen.

_______________________________

"Skyd!" Nærmest skriger træner Walters ude fra sidelinjen. Træningen er gået igang og vi laver en eller anden afslutningsøvelse. Træner Walters virker lidt oprevet idag. Da hans absolute guldklump Jackson lavede en helt perfekt afslutning sagde han ikke noget overhovedet. Han plejer ellers at hoppe og danse rundt. Men det kan jeg være ligeglad med. Nøj, hvor bliver det en travl uge. Mig og Jackson fandt ikke på noget overhovedet. Altså vi er helt blanke... Det er typisk mig sådan noget. "Victoria!" Råber træner Walters. Jeg har slet ikke lagt mærke til at det er min tur til at skyde. Jeg dribler ned af banen og gør klar til at afslutte. Jeg er stadig lidt i mine egne tanker, så jeg skyder den mest slatne afslutning jeg i mit liv har set. Bolden når knap 2 meter før den ligger helt stille på jorden. De er stille i nogle sekunder før alle begynder at grine højlydt. Jeg griner også lidt selv, fordi jeg godt kan se hvor ynkeligt det er. "Okay jeg kan ikke klare at se på jer mere. Bade tid!" Siger træner Walters og begynder at samle bolde ind.

"Jeg troede at jeg var en god træner" siger Jackson der går ved siden af mig. "Hvad?" Spørger jeg da jeg har ingen anelse om hvad han fabler om. "Vi har brugt de sidste mange træninger på at skyde og det her er sådan du takker mig?" "Nårh ja, hvad kan jeg sige? Jeg er ikke særlig lærenem?" Jeg føler mig kun en lille smule ynkelig. "Farvel" siger jeg til Jackson. Han nikker og så går jeg ind i pigeomklædningen.

XxforfatterbeskedxX

Hey m8s!

Øhm ja til at starte med vil jeg gerne lige sige at det sidste kapitel nok bliver udskudt, da jeg fik en smule mere travlt end jeg havde troet... Hehe

Og så har jeg tænkt over en ting! Jeg tror jeg har fundet ud af hvorfor jeg er så dårlig til at lægge kapitler ud. Jeg har fået skriveblokade. Jeg aner ikke hvad fanden jeg skal skrive, så kunne i ikke være de bedste læsere i verden og skrive en privat besked til mig, hvor i skriver hvad i synes der skal ske i butterfly?:) det ville være super fedt!

Jeg har ikke mere at sige end

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i har lyst;)

Xoxo mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now