Kapitel 36

2.7K 79 15
                                    


Mmm... Fredag. Den bedste dag nogensinde. Det betyder snart weekend, snart frihed og snart fødselsdag! Lige nu venter jeg på at William skal køre mig i skole. William kommer løbende ned af trapperne og tager fat i bilnøglerne, der lægger på bordet. "Lad os smutte" siger han og tager sine sko på. Jeg tager også sko på, men det går bare en smule langsommere. Det kan godt være at jeg er glad for at det er fredag, men jeg er stadig mega træt.

"Tak for liftet!" Siger jeg til William. Han blinker til mig og kører så væk fra skolens parkeringsplads. Efter jeg ikke kan se hans bil mere, går jeg ind. Jeg bliver mødt af Chloe der siger Hej. "Glæder du dig til imorgen?" Spørger hun. "Det er vel ikke noget specielt" svarer jeg. Jeg har aldrig været helt vild glad for min fødselsdag. Jeg kan ikke lide det der med at alt skal handle om mig og kun mig. "Hvad skal du så lave?" Spørger Chloe. "Jeg ved det faktisk ikke. Jeg tror bare jeg skal være sammen med min familie" svarer jeg og det får Chloe til at smile. "Nej du skal ej. Du skal være sammen med mig hele dagen!" Siger hun begejstret. "Tag fint tøj på" siger hun så. "Hvorfor det?" Spørger jeg. "Det er en overraskelse!" Vi skal sikkert på fin restaurant eller noget."Nå, men så ses vi jo først til frokost" siger Chloe lige da det har ringet første gang. " ja desværre" siger jeg og giver hende et kram. Efter at have brudt krammet, små løber jeg mod biologilokalet for ikke at komme forsent. Jeg når rundt om hjørnet og da jeg når til biologilokalet står alle eleverne udenfor døren. Jeg går hen til Theo og Luke, der står og snakker. "Burde timen ikke være begyndt?" Spørger jeg. "Jo, men mrs. Fields er forsinket" svarer Luke. Mrs Fields forsinket? Ha! Det tror jeg er første gang i verdenshistorien at det sker. Hun plejer altid at være til tiden og hvis man bare kommer et minut forsent, så kan man godt glemme at få topkarakterer i hendes fag. Og det er allerede sket for mig... Flere gange endda.

Efter 15 minutter er mrs Fields stadig ikke kommet. Efter skolens regler er timen aflyst hvis der går mere end et kvarter før læren eller vikaren kommer. "Har vi ikke fri nu?" Spørger jeg. "Der er gået 16 minutter siden timen skulle have startet så vi har fri!" Siger Theo højt og begejstret. Alle jubler og begynder at gå. "Vil du med ned i parken?" Spørger Luke. "Ja, det vil jeg gerne!" Svarer jeg og vi begynder at gå mod parken, der ligger lige overfor skolen. Man skal kun over en vej og så er man i en ret stor park med en masse træer, bænke, blomster og hunde. Der er også en lille sø hvor ænderne svømmer rundt. Vi sætter os på en bænk overfor søen og jeg finder den sandwich jeg lavede imorges frem. Jeg kaster noget af brødet ud til ænderne. "Hvad lavede dig og Jackson egentlig igår?" Spørger jeg Theo. Jeg tror stadig ikke på Jackson. Det kan godt være han er Jackson, men så meget alkohol han ham og hans venner squ ikke drikke. "Vi, øhm... Vi købte ind til en selskabsfest hans forældre holder" svarer han. Det ret sjovt, fordi Jackson sagde nemlig at de købte ind til en drengeaften.

"Hvorfor hjalp du ham så?" Spørger jeg Theodor. Vi har snart diskuteret i 15 minutter. "Fordi han bad om hjælp" svarer han. Da jeg spurgte ham hvorfor Jackson havde sagt drengeaften når du sagde selskabsfest, sagde han bare at Jackson måtte invitere nogle af sine venner med og derfor kaldte det drengeaften. "Er det ikke ligemeget om det er en lorte selskabsfest eller en lorte drengeaften?!" Bryder Luke ind. Der er vist en der ikke er blevet inviteret... Jeg glæder mig ret meget til imorgen. Jeg håber at Chloe har arrangeret noget rigtig hyggeligt! Det bliver også virkelig fedt endelig at blive 18 år. Jeg kan få kørekort, jeg kan stemme og jeg må drikke. Det bliver mega godt.

_________________________________

"Hvordan går det med jobsansøgning?" Mig og min mor sidder i sofaen og ser en eller anden gammel film. "Det går knap så godt... Det er svært at finde nyt arbejde" svarer mor på mit spørgsmål. Vi bor i et meget dyrt hus i et også meget dyrt kvarter. Jeg er bange for at hvis hun ikke får et arbejde snart, så er vi nød til at flytte. Altså vi har ret mange penge, men de bliver jo hurtigt brugt når man ikke tjener nogle ind. Det kan endda være at jeg er nød til at få et job. Det vil ikke gå helt så godt... Jeg er virkelig et dovent menneske og doven passer ikke godt med arbejde. "Jeg tror jeg går i seng" siger jeg og rejser mig. Jeg går op ad trapperne og gør klar til at sove.

XxforfatterbeskedxX

Hej!:)

Det var meningen at jeg skulle udgive det her kapitel igår, men det nåede jeg ikke. Lidt kedeligt kapitel, men de to næste vil blive mere spændende.

Godt nytår! Jeg håber i havde en rigtig gid aften igår! Og jeg håber at i alle ikke er kommet tilskade og har det godt.

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:)

Xoxo mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now