Kapitel 34

3.2K 102 18
                                    

*Chloe på billedet^^*

*2 uger senere*

*Chloe's synsvinkel*

"Jeg tænkte lidt at vi måske kunne holde en suprise fødselsdagsfest for hende" siger Smilla og kigger hen på os andre. Mig, Smilla, Camille, Theodor, Jackson og Luke har samlet os, så vi kan finde ud af hvad vi skal lave på Victorias fødselsdag. Hun har fødselsdag om et par dage, så vi har faktisk lidt travlt. "I ved, lidt ligesom Chloe's" fortsætter hun. "Det kan vi vel godt" siger Luke og kigger rundt på os andre. "Jamen så er det en aftale" siger jeg og klapper i hænderne. Der er ikke lang tid til timen begynder, så jeg må hellere se at komme afsted. Jeg rejser mig og går ud på gangen. "Chloe!" Råber Loui og løber op til mig. "Hej" smiler jeg til ham. "Du har fysik nu, ikke?" Spørger han. "Jo" svarer jeg og drejer rundt om hjørnet. "Super så kan vi jo følges" smiler han.

"Jeg hører at i holder suprise fest for Victoria i weekenden" siger Loui begejstret. "Hvordan ved du det?" Spørger jeg og Loui svarer hurtigt "hele skolen ved det da!". Victoria bliver mega vred hvis hele skolen kommer. Hun hader når alt handler om hende. Det gør hende genert, så hun trækker sig tilbage. "Var det Jackson?" Spørger jeg irriteret. Han nikker bare og griner lidt. Jeg dræber Jackson efter skole! Selvfølgelig kan han ikke holde mund og har sagt til hele skolen at der er fest på lørdag. Han er død om en time. Eller først skal jeg lige ud og finde en gave til Victoria, men bagefter!

______________________________

"Hvad synes du så om den her?" Spørger jeg og kaster en fodbold hen til Loui. "Nej" siger han efter at have studeret den i et stykke tid. Jeg spurgte Loui om han ikke ville med ud og finde en gave til Victoria. Jeg tænkte lidt på at købe en fodbold og noget ved siden af. Jeg har jo ingen forstand på fodbold, så derfor er Loui min hjælper idag. "Jeg synes nu ellers den er fin nok" siger jeg og kigger ned på den bold jeg har i hænderne. "Den er alt for let" siger fodboldeksperten Loui. "Men den er lyserød!" Siger jeg og griner. "Den her er god!" Siger han og finder en selvlysende gul bold frem. Den er knap så sej som den lyserøde, men jeg tager den alligevel. Der er virkelig lang kø ved kassen og jeg ved ikke om jeg orker det. Jeg gør det for Victoria! Tænk at en fodbold kan koste 250 kroner. Det er virkelig dyrt i forhold til at man sikkert mister dem med det samme.

Efter at have stået i kø i 20 minutter for at købe den lorte bold, er vi endelig ude af butikken. Vi besluttede os for at tage på cafe. Det er er dog ikke alle cafeer jeg kan tage på, fordi jeg er jo veganer. Mange spørger altid om det ikke er hårdt eller irriterende. Det er tit hårdt at se på ens venner spise alt muligt, som man ikke selv kan spise. Men jeg gør det jo for dyrene. "Hvad men den der?" Spørger Loui og peger på en cafe. "Den er sikkert fin nok" svarer jeg og begynder at gå over imod den. Inde i cafeen er der ret hyggeligt. Det meste at belysningen er fra stearinlys, der står rundt omkring på bordene. En tjener kommer hen og fører os til et bord. Jeg sidder lidt og kigger i menukortet. Der er faktisk ret mange veganske retter. Jeg beslutter mig for at bestille en salat med granatæble og alt muligt andet lækkert. Jeg tror Loui valgte en aller andet sandwich.

"Tak" siger jeg da tjeneren rækker mig min salat. "Hvad har du tænkt dig at give Victoria i gave?" Spørger jeg. "Jeg ved det ikke helt. Først ville jeg give hende en bold, men ja... Det kan jeg jo ikke nu" siger Loui og hentyder til den bold jeg købte. "Vi kan da bare give gaven sammen! Jeg tænkte også på at give hende en biograftur som bonus. Der kan du også komme med" siger jeg begejstret. "Det vil jeg da meget gerne" svarer han og smiler. "Vi kan jo købe 4 billetter så hun også kan tage en med" "som en slags dobbeltdate?" Spørger han og smiler. "Det kan vi da godt sige" griner jeg. Jeg tager en bid af min salat. Den er virkelig god!

Vi har lige været ovre i biografen for at købe billetterne. Vi valgte at vi skulle se den nye James Bond film, spectre hed den vidst. Jeg kender ikke rigtigt James Bond filmene, men Loui sagde at de var rigtig gode. Vi er på vej hen til hans bil, så vi kan komme hjem. Vi skal jo desværre i skole imorgen. Jeg glæder mig sådan til at give Victoria hendes gave. Jeg håber hun bliver glad for den.

XxforfatterbeskedxX

Hej venner!

Først vil jeg lige sige undskyld. Jeg lovede vist nok nogle at der ville komme et nyt kapitel ud igår. Altså jeg var på vej til Jylland og havde 3 timer i en bil til at lave det. Så jeg troede at jeg kunne nå at skrive, men jeg faldt i søvn...

Endu et kapitel i andres synsvinkel. Jeg begynder at savne Victoria lidt, hvad med jer?

I skal nok ikke regne med et kapitel her inden for de næste par dage...

Ikke mere herfra

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:D

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now