Kapitel 42

2.3K 70 22
                                    



"Det der mener du fandeme ikke." Jackson og jeg står og kigger på den model han har lavet. "Det er den grimmeste bil jeg længe har set" siger jeg og flytter lidt på bilen. "Altså nu sagde jeg jo ikke at jeg var 'god' til det kreative" siger han som forsvar. "Men når du melder dig til at lave det kreative, så regner jeg også med at du er god til det" siger jeg. "Og ikke at du laver sådan noget" tilføjer jeg grinene og hentyder til den model han har lavet. Jackson griner også. "Godt du stadig har 3 dage til at forbedre den" siger jeg. Han grynter og spørger "Hvordan skal jeg gøre det?". "Bed en af dine 'veninder' om at hjælpe dig". Med veninder mener jeg alle de duller der render rundt efter ham.

_______________________

"Færdig!" Siger Jackson stolt og stiller sin model foran mig. "Wow" siger jeg imponeret. "Fik du hjælp?" Spørger jeg og kigger på ham. "Nej da!" Siger han forsvarende. "Okay, så det er dig, der har malet den pink og har proppet noget glimmer på?" Spørger jeg og nikker ned mod bilen. "Fint, jeg fik måske en lille smule hjælp" sukker han tilsidst. Jeg griner og sætter mig til at farvelægge en tegning jeg har lavet. Tegningen forestiller en glad familie, der står i meget rene omgivelser. Hvis blot jeg havde været god til at tegne, så kunne den måske have været med i vores præsentation.

"Endelig" mumler jeg, da klokken ringer til spisefrikvarter. Jeg skal mødes med pigerne for at spise sammen. "Hey" siger Chloe og går hen til mig. Bagefter kommer Smilla og Camille. Vi går samlet ind i kantinen, hvor vi sætter os på vores sædvanlige pladser. Det er faktisk en helt normal dag, uden noget specielt. Vi sidder og snakker lidt, da vi bliver afbrudt af Loui og Jackson. "Hey, skal i være med til at se den store kamp i aften?" Spørger Loui og sætter sig ned, ved siden af Chloe. Jackson sætter sig ved siden af mig. "Mener du Barcalona - Bayern München?" Spørger jeg og smiler venligt til Loui. "Yep" svarer han og gengælder mit smil. Jeg kigger lidt rundt på pigerne og vi bliver hurtigt enige om at det kunne være hyggeligt.
"Jamen, så ses vi i aften!" Siger Loui og rejser sig op. "Eller dig ser vi jo senere" siger Jackson og kigger på mig. "Ja, desværre" siger smiler slesk til dem. De griner og begynder at gå.

2 lektioner. 2, det er alt der er tilbage af denne dag. Men, selvfølgelig skal Gud vælge at disse 2 lektioner skal føles som 2 dage. Jeg synes det er uretfærdigt. Men hvad kan jeg gøre?

Da klokken endelig ringer ud, springer jeg fra min stol og spurter ud fra klasselokalet. Jeg skal bare væk fra det helvedes hus. Men nu bliver alt gudskelov godt igen! Fordi jeg skal nemlig spille fodbold. Jeg står og venter på Luke ved vores sædvanlige sted. Han kommer endelig og vi kan begynde at gå imod omklædningsrummene. Jeg har egentlig en pænt presset dag. Jeg er nok først hjemme omkring halv 6 og så skal jeg videre hen til Loui, hvor vi skulle se fodboldkampen. Og så skal jeg dæleme i skole imorgen... Livet er fantastisk.

XxforfatterbeskedxX

Hey!

Wow.... Jeg er verdens største klaptorsk! Hvor lang tid er der lige gået siden sidste kapitel blev lagt ud? Ihvertfald 1 måned hvis ikke mere... Men! Nu kom der endeligt et nyt ud. Hvis i vil høre grunden til at jeg har været sådan en klaptorsk, så sæt jer godt tilrette.
Jeg har været på ferie i påskeferien, og der var ikke tid eller internet til at jeg kunne skrive. Så kom jeg hjem hvor vi havde test både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Ikke nok med det, så fik vi kraftedme også standpunkt i fredags. Jeg har også haft den største bunke lektier for, du længe i dit liv har set.

Så, det var grunden til at kapitlet først kom ud nu...

P.S den der fodboldkamp jeg skriver om, er ikke rigtig. Det er bare en jeg har fundet på, så dem der sidder derhjemme og tænker "hvad? Den kamp har jeg da aldrig hørt om". Jeg gentager, det er MIG der har fundet på den:D

Håber at i stadig vil læse med!

Mega kort kapitel, jeg ved det godt. Men igen... Jeg er en klaptorsk

Vi ses forhåbentligt snart

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i har lyst
Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now