Kapitel 39

2.1K 64 4
                                    

Hejsa!
Inden i læser skal i lige vide at de seneste kapitler (+ det her og også de 2 næste) er skrevet på ipad og derfor kan der godt være en hel masse fejl. Jeg prøver at rette alle, men det er lidt svært. God læselyst:)

"Hvad sagde han?!" Siger Chloe højlydt. "Han sagde at han har fået følelser for mig" gentager jeg mig selv. Der skete ikke rigtig noget efter Jackson sagde det. Jeg sagde ikke noget, men gik bare ud af skabet også selvom der var meget tid tilbage. Chloe begynder at smile kæmpe stort og hun hviner lidt. "Jeg vidste det! Og jeg har vidst det helt fra starten!" Siger hun og hopper glad rundt. Jeg ruller øjne af hende og smiler lidt. Hun har faktisk ret. Helt fra starten af har hun sagt at Jackson kunne lide mig.

"Hva så lillesøs" siger en mega fuld William. "Øhm Hej William" svarer jeg. Han har 2 piger under armen og han ligner en der kunne falde hvert øjeblik. Mig som troede at jeg havde drukket meget. "Hvordan føles det så at være 18?" Spørger han og kigger ned på en af de piger han holder om. "Det føles vel ret godt. Burde du ikke snart komme i seng?" "Hvad?! Festen er da kun lige begyndt!" Råber han og det får en masse mennesker til at juble. "Okay okay, så hav en god fest" siger jeg og smiler lidt. "I ligemåde søs!" Siger han og kysser mig på kinden, og så går han videre.

"Victoria!" Er der en der råber bag mig. Jeg vender mig om og ser Luke der kommer gående hen til mig. "Hey Luke" siger jeg da han er helt henne ved mig. "Jeg hører at du bare smuttede fra skabet. Hvad skete der?" Spørger han. Jeg sukker og kigger lidt væk. "Okay noget siger mig at jeg ikke vil vide det" siger Luke og kigger med løftede øjenbryn på mig. "Det vil du heller ikke" siger jeg og griner. Luke griner med. "Vil du med hen og få en drink" siger han og smiler. "Selvfølgelig" svarer jeg og smiler tilbage. Vi går hen til 'baren', som bare er et bord med en masse alkohol på. Det er ikke stillet mega pænt op, men det er jeg squ ligeglad med. "Hvad skal du have?" spørger Luke. "Det får du æren af at bestemme" svarer jeg. Han gisper og tager en hånd op til hjertet. "Så propper jeg drugs i" siger han og griner. Jeg griner også. "Det skal nok blive sjovt" siger jeg og griner endnu mere.

________________________________

"Aaaaaaaav" piver jeg fra under min dyne. "Hold mund Victoria!" Råber William inde fra sit værelse. "Mor!" Råber han og så kan jeg høre fodtrin. "Hvad er der skat?" Lyder min mors stemme. "Mit hovede gør ondt" piver han. "Jamen så gå ned og tag en hovedpinepille" siger hun. "Er du ikke please sød at hente dem til mig?" beder han med en babystemme. "Du kan tro nej! Jeg har brugt hele morgenen på at rydde op efter jer" siger hun og fnyser. William grynter og jeg kan høre at han træder ud på gangen. "Tag en med til mig!" Råber jeg da jeg kan høre han går ned af trapperne. "Næ!" Råber han tilbage. Jeg kaster hovedet ned i puden og sukker højlydt. "Jeg hader mit liv" mumler jeg så.

"Her" siger William der er trådt ind i værelse. Han tyrer en pakke med hovedpinepiller lige i hovedet på mig. "Jeg tror ikke det er sådan de virker" siger jeg og gnubber på det sted pakken ramte mig. William er allerede smuttet ind på sit værelse, så jeg ved ikke om han hørte det. Jeg tager en pille ud af pakken og sluger den med hjælp fra et glas vand jeg tror min mor satte til mig tidligere.
På en skala fra 1-10 hvor meget orker jeg så skole imorgen? Det skal jeg fortælle jer. -6... Det kan godt være at jeg ikke har det så dårligt mere imorgen, men det betyder ikke at jeg orker skolen mere. Måske er det fint nok alligevel. Det er mandag imorgen og det betyder at jeg skal træne, så det er nu fint nok. Lige nu vil jeg bare have min hovedpine væk...

XxforfatterbeskedxX

Hejsa!:)

Så kom der endelig et kapitel ud! Ja, det er vel på tide. Jeg håber i fik læst den besked jeg lavede i kommentarfeltet på kapitel 38. Hvis ikke i har set den og tænker "fuck mia er mega dum i sit hovede!", så vær sød at gå ind og læs den;)

Lidt kort kapitel ved det godt, men det er kun det 1 kapitel ud af 3, der bliver lagt ud idag:D

Der går nok en time før de næste kapitler kommer ud, da jeg lige skal gøre dem helt færdige...

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i har lyst:)

Xoxo mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now