Kapitel 6

3.8K 107 21
                                    



Er du vimmer hvor er jeg træt. Jeg tror kun jeg har sovet i 6 timer på grund af fucking Jackson. Jeg overvejer stærkt at pjække fra skole idag, men listen over fodboldholdet kommer op så... Idags tøj består af et par sorte blonde shorts og en lyseblå trøje hvor der står 'unicorns' på. Jeg vælter ned af trappen og mod køkkenet, jeg er allerede forsinket så jeg har ikke tid til at spise ordentlig morgenmad. Jeg snupper et æble og løber ud for at tage sko på.

"Tak will" siger jeg da han sætter mig af på skolen. "Hey William?" "Ja?" Svarer han og kigger nysgerrigt på mig. "Altså hvorfor har du kørt mig i skole hver dag? Det plejer du aldrig at gøre". "Kan jeg nu ikke bare lige være en god storebror for en gangs skyld?" Spørger han med en næsten fornærmet tone. "Undskyld det var ikke ment sådan, nå men jeg må gå. Tak igen William!" Når jeg lige at råbe til ham inden jeg er inde af dørene.

Om 23 minutter kommer listen med holdet op. Luke, Theo og jeg sidder i en MEGET lang biologi time, og vi sidder alle tre med øjnene rettet mod klokken. "Victoria?!" Mrs. Fields har spurgt mig om noget som jeg ikke har hørt ups... "Hvad er formlen på fotosyntese?" Spørger hun igen med en irriteret stemme. "Øhm.. CO2 + H2O + sollys + C6 H12 O6 + O2" svarer jeg hende med et lille smil. "Ja tak" jeg vender tilbage til klokken. Uff! Kun 16 minutter igen.

Da klokken ringer laver Theo, Luke og jeg styrtløb ud imod gangene. Vi vælter hen imod idrætshallen og da vi endelig kommer står der en stor flok drenge allerede. Jeg prøver at mase mig igennem, men det er næsten umuligt. Jeg kan høre jubel og bandeord. Hvad hvis jeg ikke står på listen? Men det skal jeg gøre! Jeg kæmpede rigtigt meget til træning og jeg klarede mig rigtigt godt. "Tillykke Reed" hvisker Jackson mig i øret da han går forbi. Jeg håber det ikke bare var for sjov, for ellers får han tæv! Jeg skynder mig at mase mig igennem for at se listen.

West highs nye fodboldhold består af:

Jackson rivers (holdkaptajn)          crap
Luke Nielsen                            Yay godt klaret Luke!
Loui Schmidt
Rasmus Westerberg
David Thomsen                   Pis...
Theodor Edwards              Yes Theo!
Kasper Hansen
Phillip Johansen
Oliver Poulsen
Adam Lindberg
Mads Nissen
Villads Jensen
Cameron Andersen                  Fuck der er kun to tilbage og jeg er ikke blevet nævnt.
Liam Lund
Og sidst men også mindst
Victoria Reed
I skal møde op til træning imorgen klokken 16.15
Mvh træner Walters

Omfg jeg kom med på holdet! Der er kun 2 ud af 14 jeg ikke kan udstå nemlig Jackson og David, men jeg klarer mig. Fuck hvor er jeg glad. "Tillykke!" Råber jeg til Luke . "I lige måde" siger han og trækker mig ind i et kram. Yes! Nu er der intet der kan ødelægge min dag. Om så en kæmpe muldvarpe gik rundt og ødelagde hele verden ville man stadig ikke kunne fjerne mit smil. " Hey Victoria! Det er fucking sejt at du er kommet med på holdet! Tillykke!"  Det er Mads og Loui der sagde det til mig. "Tak og i lige måde" smiler jeg til dem inden de går forbi mig.

Idag skal mig og William fejre at jeg kom med på holdet. Vi har aftalt at se en hel masse film (som han skal vælge fordi har retten til det) og æde en masse slik. William sagde at han havde en overraskelse til mig. Hmmm hvad mon det kan være? Lige nu er mig og William i Irma for at købe ind. Jeg rager ned fra slik hylderne imens William er ovre for at finde is. Vi har brugt 438 kroner på slik og is... Shit, godt vores mor er rig. Mig og William har klart os selv uden mor i 3 dage. Fuck vi er gode.

Vi sidder og ser The Maze runner nede i stuen omgivet af tons vis af slik og is. Ja, jeg fik overbevist William om at vi skulle se The Maze runner. Dylan o'brien er så dejlig! Ham kunne jeg godt bruge ved siden af mig lige nu. Ligepludselig kan man høre dørklokken og William farer op. "Det er overraskelsen!" Nærmest råber han til mig og spurter derefter ud til døren. Jeg løber selvfølgelig efter ham da jeg er mega nysgerrig. Farvel Dylan, bare rolig jeg kommer snart tilbage. Da jeg kigger ud af døren hviner jeg af glæde fordi jeg ser...

XxforfatterbeskedxX
Halløj!
Så kom Victoria med på holdet! Hvem mon det er der er Williams overraskelse? Hmmm... Jeg siger ikke noget!
Mange tusind tak for de næsten 300 læser. Jeg er utrolig taknemmelig!:)
Der vil snart komme et nyt kapitel:)
Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now