Kapitel 12

3.4K 114 17
                                    

^^William^^

"Godmorgen V" det er kun mig og Smilla, der ligger i sengen. "Hvor er de andre?" Spørger jeg og gaber. "Det er nede og rydde op. Jag fakede at sove så jeg ikke skulle rydde op" svarede hun med et kæmpe smil plantet i hendes fjæs. "Det var da smart tænkt" siger jeg og begynder at grine. Jeg snupper min mobil fra et lille bord der står ved siden af sengen. 1 ulæst besked. Jeg går ind på beskeder og ser at William har skrevet til mig.

"V! Ring til mig det er vigtigt!" Det er kun et kvarter siden han har skrevet det, så jeg skynder mig at ringe ham op.

"Hey, det er William" siger han med en munter men stresset stemme.
"Hej will"
"Victoria?!" Nu er munterheden væk.
"Ja? Hvad sker der?" Spørger jeg med en lidt undrende tone.
"Mor ringede. Hun kommer tidligere hjem."
"Hvor tidligt?"
"I aften"
"Hvad?!" Råber jeg og flyver ud af sengen.
"Jeg kommer hjem om 15 minutter!" Skynder jeg mig at sige og lægger så derefter på.

Jeg løber rundt og prøver at finde alle mine ting. "Hvad sker der?" Spørger Camille, som åbenbart er kommet ind igen. "Min mor kommer hjem i aften!" Nærmest råber jeg tilbage og sætter endu mere fart på. Nu begynder hun også at gå i panik, så vi løber begge rundt i huset som 2 høns der lige har lige har fået hugget hovedet af.

Inden jeg går vil jeg lige give min helt fantastiske gave til Chloe. "Chloe du fik aldrig din gave igår" siger jeg og hiver pakken op af min taske og giver den til hende. Hun smiler til mig og kigger ned på pakken. "Hva skal du åbne den eller hvad?" Spørger Camille. Vi griner og Chloe begynder så stille at åbne pakken. Da hun trækker armbåndet op af kassen får hun store øjne og begynder at smile helt vildt. "Hvor er det smukt!" Siger hun og trækker mig ind kram.

"Vi ses Chloe!" Siger jeg og går hen og krammer hende. Det samme gør jeg med Smilla og Camille. Jeg går ud ad døren og vinker til dem inden jeg lukker den igen. Jeg skal gå hjem, men det tager gudskelov kun 5 minutter at gå hen til mig. Jeg propper mine høretelefoner i ørene og sætter 5 seconds of summer's nye sang jet black heart på. Jeg nynner med på sangen og kigger lidt på omgivelserne.
_________________________________

Der er nu gået nogle timer og mig og William har ryddet op i hele huset. Da vi er tilfredse med resultatet sætter vi os i fjernsynet og zapper lidt rundt på kanalerne. "Stop! Jeg spottede the notebook!" Siger jeg og prøver at tage fjernbetjeningen ud af hånden på William. "Det er stadig mig der bestemmer hvad vi skal se!" Siger han og skubber mig væk fra ham. Øv altså. Næste gang må jeg gemme fjernbetjeningen fra ham.

Døren går ligepludselig op og ind kommer mor med en masse kufferter og tasker slæbende efter hende. Vi skynder os op og løber hen til hende for at hjælpe hende. Efter vi har hjulpet hende går jeg hen for at sige hej. "Hej mor" siger og og bliver trukket ind i et kram af hende. Det samme gør hun med William. "Gud hvor er du blevet høj" siger hun og giver William elevatorblikket. "Og dig Victoria! Er du blevet lavere?" Spørger hun med et smil på læben. Vi begynder alle at grine.

"Vi har lavet mad til dig mor" siger William og jeg stolt i munden på hinanden. Og rigtigt nok, så har mig og William lavet lasagne til når hun kom hjem. Vi har også dækket bord. "Når unger. Har i haft det sjovt imens jeg var væk?" Spørger mor imens vi sidder og spiser. "Ja, vi har haft det super hyggeligt" svarer jeg. "Hvad med Cathrine? Kom hun ikke hjem her for et par dage siden?" Spørger hun og retter opmærksomheden til William. "Jo, hun kom hjem her i torsdags" svarer han og smiler til hende.

"Det smagte fantastisk" siger mor og går ud i køkkenet med tallerkenen. Hun begynder at vaske den op, men jeg stopper hende. "Lad mig mor. Du er sikkert helt færdig efter den lange flyvetur" siger jeg og smiler til hende. "Mange tak Victoria" siger hun og kysser mig på panden. "Jamen så vil jeg gå i seng" siger hun og begynder at gå op ad trappen. "Godnat!" Råber mig og William i kor.

Jeg er også træt efter den lange dag, så efter jeg har vasket op, begynder jeg at gøre klar til at sove. Imorgen skal vi træne, så jeg skal være veludhvilet. Jeg ligger i min seng og bliver ved med at tænke på hvad træner Walters sagde sidste træning. Han ville fortælle os en nyhed, men ham besluttede sig for at sige det til næste træning. Der går ikke særlig lang tid før jeg kan se enhjørninger, der prutter regnbuer og floder, der er lavet af chokolade.

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now