Kapitel 43

2.4K 67 30
                                    



*Ding dong* lyder dørklokken da jeg ringer på Louis dør. De andre piger sagde at at de ville gå hen til ham direkte, men jeg skulle lige hjem og have noget at æde. "Hey Victoria!" Siger Loui der står i dørkammen. Han går frem og giver mig et kram som jeg selvfølgelig gengælder. "Kom indenfor" siger han og gør plads, så jeg kan gå ind ad døren. Inde i sofaen sidder Jackson, Luke, Theo og nogle andre drenge. Men ingen piger? "Hvor er pigerne?" Spørger jeg og kaster mig i sofaen mellem Jackson og Luke. "De er vel ikke kommet endnu?" Siger Jackson flabet og undlader at kigge på mig. "Okay, hvad er dit problem?" Spørger jeg og kigger på ham. "Intet" svarer han igen uden at kigge på mig.

Efter et kvarter er Camille, Chloe og Smilla endelig kommet. "Hvad tog jer så lang tid?" Spørger jeg og giver dem et kram hver. "Vi skulle bare lige hjem og gøre noget" svarer Smilla. De sætter sig i sofaen sammen med os andre. "10 minutter til kampstart!" Siger Loui, der kommer ind med en stor skål popcorn. Han stiller skålen på stuebordet og smider sig ned ved siden af Chloe. Jackson tager fjernbetjeningen fra bordet og tænder for fjernsynet. Alle holder sin mund da kampen starter.

Kampen er godt igang og man kan tydeligt høre på folk hvem de holder med. Barcelona scorer og jeg rejser mig op og jubler højt "BARCA FOR THE WIN ÅLÅLÅLÅ!". "Ufortjent..." Mumler Jackson og lægger armene over kors. "Du er bare sur!" Siger jeg og lægger armene rundt om halsen på ham. "Gå væk" surmuler han og skubber lidt til mig. Okay jeg har måske fået drukket nogle øl og nogle sommersby. Eller ret mange... Jeg griner af Jackson og sætter mig ned igen.  Kort tid efter scorer Bayern München og så er det min tur til at surmule.

___________________________________________________

"Godmorgen" siger Jackson og smiler til mig. "Hold kæft" siger jeg og sætter mig ned ved siden af mig. Han griner og læner sig tilbage i stolen. Igår var en mega katastrofe. Mit hold tabte efter jeg havde hoveret så meget og nu kommer alle til at lave grin med mig resten af mit liv. Pigerne var røv kedelige, de sad bare og sagde ikke en skid. Men nu har de jo heller ikke den største forstand på fodbold.
Vi har dansk og det betyder at vi skal lave videre på vores lorte projekt. Mrs. Fields kommer ind ad døren og sætter sig på sin plads. Da klokken ringer kigger hun op fra sin bog. "I fortsætter bare med jeres projekt. Jeg regner med at i kan huske jeres makkere" siger hun og vender opmærksomheden tilbage til sin bog.

Endelig ringer klokken ud fra sidste time og jeg kan komme hjem og i seng. Jeg skynder mig ud fra skolen og påbegynder min lange gåtur hjem. "Bøh!" Er der en der råber bag mig og jeg får et lille hjertestop. Jeg vender mig om og tager mig til hjertet imens. Luke griner højligt bag mig og jeg giver ham en kæmpe lammer. "For helvede Luke!" Siger jeg og slår ham igen. "Undskyld" siger han og kan næsten ikke trække vejret.

XxforfatterbeskedxX

Halløj!:)

Så kom der et nyt kapitel ud og jeg synes faktisk at det kom ud i god tid! Det håber jeg også i synes.

Jeg har haft en super uge! Jeg blev nemlig konfirmeret:D jeg blev konfirmeret i fredags og holdet min fest her igår. Det var super hyggeligt og jeg nød dagene rigtigt meget! Hvad med jer? Er i blevet konfirmeret eller var i måske til en konfirmation?:) i må meget gerne skrive svaret i kommentarerne.

Nå, det var alt fra mig. Vi ses næste gang!:)

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst!:D

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now