Kapitel 10

3.6K 106 1
                                    


^^Cathrine og Victoria på billedet^^

*Victorias synsvinkel*

"Nå, men fortæl mig lidt om Chloe" mig og Cathrine er taget på strøget for at finde den perfekte gave til Chloe. "Jo altså, hun er veganer, hun elsker smukke smykker og pynteting til hendes værelse. Hun hader gavekort fordi så føler hun at personen der gav hende det, ikke kender hende så godt." "Hvad med vi finder hende et smukt armbånd så?" "Det kan vi da godt" Svarer jeg Cathrine. Vi går lidt rundt og leder efter en guldsmed indtil jeg hører Cathrine sige "jeg spotter en guldsmed!". Vi løber hen imod den.

Der er ikke særligt mange mennesker inde i butikken. Et gammelt ægtepar står og prøver ringe. En mor med en lille dreng står og kigger på halskæder imens drengen trækker i hende og siger at hun skal skynde sig. En lille pige står og kigger øreringe, hun skal sikkert have huller i ørene. Bag hende står der en mand der nok er hendes far. Jeg kan huske den gang jeg skulle have huller i ørene. Jeg lod min far vælge øreringene. Jeg savner ham virkelig. Jeg savner at han kommer om aftenen med en gave med til mig.

"Kan jeg hjælpe jer?" Spørger en smilende dame, der nok arbejder i butikken. Hun har langt lyst hår og flotte hvide tænder. "Ja, jeg leder efter en gave til min bedste veninde" svarer jeg hende smilende. Hun fører mig og Cathrine hen til en glasudstilling der er fyldt med helt utrolige smukke smykker. "Wow, hvordan skal jeg vælge!" Siger jeg uden at fjerne blikket fra glasmontren.

"Hvad med det her?" Siger Cathrine og holder et armbånd frem. Armbåndet er sort med en masse creme farvede perler på. I midten er der en stor og aflang sten. Den er lige Chloe! "Den tror jeg hun vil blive rigtig glad for" siger jeg og tager imod armbåndet. Vi går op imod kassen hvor den søde dame fra før stod. "Nå fandt i noget?" Siger hun smilende og tager i mod armbåndet som jeg giver hende. "Hvad skal der stå på den?" Spørger hun. Hvad mener hun med det. "Hvad mener du?" Spørger jeg med et forvirret blik. "På den flade sten her skal der stå noget og du må slev bestemme." Nårh det var smart! "Jamen så skal der stå Chloe" siger jeg til damen.

Efter den flinke dame havde pakket gaven ind og jeg havde betalt gik Cathrine og jeg videre. Vi går lidt rundt og går ind i nogle butikker. Ligepludselig er der en der råber "Victoria!" Bag mig. Jeg vender mig om og ser en meget glad Luke komme løbende mod mig. "Jamen halløj Luke" siger jeg og da jeg bliver trukket ind i kram. "Er du her alene?" Spurgte jeg ham efter vi krammede. "Nej, jeg er her med nogle drenge fra holdet" "uh hvem?" Spurgte jeg og begyndte at kigge rundt efter en flok drenge. "Øhm altså-" mere nåede han ikke at sige før en gruppe drenge kom gående. Loui, Mads, David, Theo og Jackson kom gående. What?! Hvornår er Luke og Theodor begyndt at hænge sammen med dem? "Hey smukke" kommer det fra Jackson. "Hej" siger jeg og går over og krammer Theo.

Efter at have præsenteret Cathrine til drengene besluttede vi alle for at gå ind og købe en smoothie. Loui var så sød at betale. hans familie må være mega rig siden han går i det dyreste tøj og køber alt muligt til sine venner. "Tak Loui" siger jeg og går hen og krammer ham. Jeg valgte en smoothie med jordbær og banan. Cathrine valgte en med mango og passionsfrugt. Vi sidder ved et bord og griner og snakker sammen. Hvem kunne have troet at man kunne have det så sjovt når man var i nærheden af David og Jackson? Jeg kan mærke at David hele tiden sidder og stirrer på mig. Jackson stirrer på ham og når deres blikke mødes bliver der udvekslet et par dræberblikke.

"Er dig og David blevet venner igen?" Spørger jeg Jackson. For et par minutter siden besluttede vi os alle at tage hjemad. De andre tager store og hurtige skridt med deres lange ben og jeg halter efter dem med mine mini ben. Jackson har været så sød at gå i mit tempo. "Nah, han er et fjols" "det er du da også, men jeg snakker stadig med dig?" Han griner en hæs latter af min kommentar. Når han griner blotter han sine flotte hvide tænder. "Jeg har bare aldrig kunne lide ham. Han behandler ikke piger ordenligt" siger han imens han kigger ned i jorden. "Og det gør du?" Spørger jeg med en sarkastisk undertone. "Ej okay Victoria. Du kender mig jo næsten ikke-" "jeg kender dig nok til at vide hvilken player du er" afbryder jeg ham. Jeg går med faste skridt hen imod cathrines bil og sætter mig ind. Jackson pissede mig pænt meget af.

Efter Cathrine har sat mig af vil jeg bare gerne i seng, så jeg skynder mig ud på badeværelset og gør mig klar. Da jeg kommer ind på mit værelse smider jeg mig ned i min seng og begraver mit ansigt i en pude. Jeg falder i søvn oven på sengen uden dyne på. Jeg kan mærke et par hænder rykke mig rundt og ind under en dyne. Jeg håber det er William. En sidste tanke går gennem mit hoved inden jeg falder i søvn. Jackson.

XxforfatterbeskedxX

Hej alle der læser med:) mange tusind tak for de næsten 1k læsere. Det betyder utroligt meget for mig at i gider læse med.
Der vil komme et nyt kapitel her i weekenden:)
Bare lige så i ved det. Det er ikke altid jeg retter kapitlerne, så jeg undskylder hvis der er en masse fejl.
Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now