Kapitel 50

2.2K 93 30
                                    


Jeg vender mig forsigtigt om og kigger lige ind i Jacksons brune øjne. Jeg træder et skridt tilbage, men han træder et frem. "Ehm Hej?" Siger jeg. Han kan godt se, at jeg ved, han er den. Han laver en hurtig bevægelse, der for mig til at springe op i luften. "Ha! Ej, det var ærgerligt med de karakterer. Der er ellers kun 3 tilbage i live" siger han og smiler. Argh hvor irriterende! Jeg var SÅ tæt på. Jeg mumler at han er en idiot, imens jeg kigger ned i jorden. Han griner. "Ved du hvad. Jeg lader dig gå" siger han, jeg kigger hurtigt op. "Men! Jeg vil have noget for det" tilføjer han så. Pis, det er typisk ham. "Hvad?" Spørger jeg. "Det ved jeg ikke. En tjeneste?". Er karaktererne det værd. En tjeneste kan jo være alt muligt. Men årh de karakterer. Det er 4 fag jeg får 12 i! "Okay" siger jeg. Jackson smiler og træder til side, så jeg kan komme forbi. "Men jeg siger ikke at de andre vil lade dig være!" Råber han efter mig.

Åh Gud, jeg kan stadig vinde. 3 tilbage, det var hvad Jackson sagde. Mig og 2 andre. Burde jeg gemme mig? Nah, det er for kedeligt. Jeg går bare rundt ligesom før.
Jeg kan høre nogen løbe, så jeg stiller mig helt op af væggen ved nogle skabe. Luke kommer løbende med David og Villads lige efter sig. David får lige rørt ham på skulderen og de stopper alle  3 op. "Pis!" Siger Luke og får vejret. "Haha 2 tilbage" Villads kigger rundt. "Kasper og Victoria" siger David. De forlader gangen og jeg træder væk fra væggen. Jeg går den modsatte vej af hvad drengene gjorde. "Jeg sagde det jo!" kan jeg høre David sige. Da jeg vender mig om står de 3 drenge i den anden ende af gangen. Fuck. De kommer alle løbende mod mig, men det nytter ikke noget at flygte. De er pænt hurtige. "Stop!" Råber træner Walters, lige da David er 2 meter fra mig. Han stopper op. "Vi har os en vinder" siger Træner og peger på mig. Jeg vandt? Wuhuu! Jeg smiler stort og begynder på min sejresdans. Alle drengene kommer til den gang hvor vi er. "Hvem får 12? Det gør jeg!" Siger jeg imens jeg danser rundt om drengene. "Det var så lidt" hvisker Jackson, da jeg danser forbi ham.

"Så er det i seng!" Råber træner Walters. Klokken er også ved at være mange. Jeg lægger mig på den elendige madras og tager et tæppe over mig. "Hey træner?" Spørger jeg. Han kigger ned på mig og giver tegn til at jeg skal fortsætte. "Får vi fri fra undervisningen imorgen?" De andre drenge følger med. "Ja, og i må gå så snart vejret tillader det" svarer han. Lækkert, så er det nærmest som en fridag.
____________________

"Op med dig Victoria!" Er råben vækker mig. "Hvad?! Jeg er vågen" mit hår står ud til alle sider. "Vi må godt gå" det er Jackson. Han sidder på hug overfor mig og griner lidt af mit hår. Jeg rejser mig op og samler mine ting sammen. Nu skal jeg dæleme bare hjem i min egen, dejlige seng. Jeg følges med Jackson noget af vejen. "Skal du med til festen imorgen?" Spørger han. Jeg kigger forvirret over på ham. "David holder fest" smiler han. "Jeg troede ikke du kunne lide David? Men måske" svarer jeg. "Jeg siger aldrig nej til fest. Og jo, du skal med." Jeg griner. Tilsidst går jeg så med på den. Jeg kunne nu godt bruge en fest. Så kan alle tankerne drikkes væk. Pigerne skal vel også med, og havde sikkert tænkt sig at tvinge mig med. Men nu har jeg jo sagt ja. "Jamen så ses vi der" siger Jackson og drejer ind på en anden vej. "Vent? Skal du ikke i skole?" Spørger jeg. Han vender hovedet og smiler dumt til mig. "Pjækkerøv!" Råber jeg efter ham.

På den sidste del af vejen hjem, ser jeg en hel masse væltede træer. Flere ruder er smadret og der ligger blade overalt. Det blæser stadig en del, men det var overhovedet ikke ligeså slemt som igår. Skal jeg også pjække fra skole imorgen? Jeg kunne godt bruge det og mor ville sikkert give mig lov. Jeg må lige snakke med hende når jeg kommer hjem. Der er ikke langt endnu. Bare nogle minutters gang.
Lige da jeg træder ind ad døren kommer peanutbutter bjæffende imod mig. "Hej!" Siger jeg og samler hende op. William laver et vink med hånden da jeg går forbi ham i sofaen. "Var det sjovt?" Spørger han. Jeg forklarer alt det med holdet der skulle sove et andet sted og fangelegen. Det synes Will var ret så morsomt. Han guider mig hen til Mor der sidder med tonsvis af papirer på sit kontor. "Øh Hej mor. Har du travlt?" Jeg træder forsigtigt ind ad døren. "Ja lidt, hvad vil du spørge om?" Hun vender opmærksomheden på mig. "Jeg ville bare spørge om jeg må tage fri imorgen?" Jeg lægger hovedet på skrå for at se sød ud. Den plejer altid at virke. "Jaja, du bestemmer" siger hun og vifter med hånden. Jeg smiler og forlader lokalet. Det var da nemt nok. På mit værelse ligger der tøj overalt. Jeg sukker og smider mig i min seng. Jeg burde nok rydde op, men jeg er så træt! Det gør jeg bare senere, eller ikke.

"Der er mad" William har stukket hovedet ind ad døren. "Jeps jeg kommer om lidt" svarer jeg. "Wow, du har gjort rent" siger han og kigger rundt i rummet. Jeg nikker og kigger stolt over på ham. Det tog faktisk ikke så lang tid som jeg troede. Bare lidt musik på og så var det fint. Jeg følger med William ned til spisebordet. Mor ser ikke for godt ud. Hun stresser vist ret meget her for tiden. Jeg må give hende et gavekort til noget massage eller noget. Så kan hun slappe lidt af, det er jo snart jul! 1 måned. "Maden smager dejligt" siger jeg og tager en bid mere. "Tak" svarer William. Nå, så han har lavet mad? Det plejer han ellers aldrig. "Hey V, jeg skal faktisk sige noget til dig." Jeg kigger på ham og løfter det ene bryn. "Jeg har fået et job som vikar på din skole". Det er lige før jeg får min mad galt i halsen. "Hvad?!" Siger jeg og hoster lidt. "Altså jeg søgte det for et par måneder siden og så har jeg lige fået det" han smiler usikkert til mig. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til det. Det er vel fint nok? Men også pænt akavet. Vi lægger det til side for nu.

XxforfatterbeskedxX

Hola!

Nå, skal vi starte med afstemningen? Det ser ud til at de fleste af mine læsere (dem der kommenterede) er 13-14 årige! Der var flest på 13, men 14 var lige bag ved!

Jeg har faktisk ikke rigtigt noget at skrive her, sååå....

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis du får lyst!

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now