Kapitel 27

3.1K 107 12
                                    


*Victoria og Loui^^*

"Hvem vil med på stranden for at fejre vi kom videre?" Spørger Luke og tager en bid af sit æble. "Mig!" Siger jeg og hopper hen til ham. De andre drenge begynder så småt at slutte sig til os og tilsidst er alle med. Selv træner Walters har sagt ja til at tage med. Vi er lige kommet tilbage til hotellet, så jeg når nok ikke tid til at bade. Det er ligemeget, jeg skal jo alligevel bade i havet. Jeg skynder mig op på mit værelse så jeg kan skifte til min bikini. Den består af en koral lyserød top med en sort kant rundt om og en sort underdel.

Ude ved havet er der dejligt køligt. Det er den helt perfekte temperatur. Jeg lægger mit sorte badehåndklæde ned på sandet. Jeg har valgt og være lige ude midt på stranden. De andre drenge slutter sig til mig. Loui ligger ved min højre side og Jackson ved min venstre. "Jeg har brug for chokolade" siger Loui og rejser sig. "Uh ogs mig" siger jeg og rejser mig. "Andre der vil med?" Spørger Loui, men ingen svarer. "Nej" mumler han og begynder at gå.

"Fuck jeg elsker chokolade" siger Loui og propper et stykke chokolade i mundet. Jeg tager min mobil i hånden og går ind på kameraet. "Selfie!" Hviner jeg og tager et billede. "Hvad?" Siger Loui forvirret og tager endu et stykke chokolade. Jeg griner lidt over det selfie jeg tog og gemmer så min mobil væk igen.

"Den der kommer sidst ud i vandet er en taber!" Råber Theo og sætter i løb mod vandet. Jeg skal ikke være den sidste, ikke den her gang. Jeg begynder også at løbe. Vandet er helt klart og der er en helt ren sandbund. Det er en smule køligt, men det er bare dejligt. Jeg vil helst ikke have at mit hår bliver vådt, så jeg dypper bare kroppen. "Har du ikke været under?" Spørger Jackson og dykker ned i vandet. "Mit hår må ikke blive vådt" siger jeg, da Jackson dukker op til vandoverfladen igen. "Nå ikke?" Siger han og plasker lidt vand på mig. "Stop!" Siger jeg og plasker vand på ham. Ligepludselig begynder Jackson bare at kaste mega meget vand på mig. Nu kan jeg godt glemme min plan med at beholde mit tørre hår.

"Jeg kan ikke bunde!" Siger jeg og tager fat i Jacksons skuldre. Han griner af mig og dykker under vandet. Hvor fuck blev han af? Da han dukker op igen, løfter han mig op på sine skuldre. Jeg hviner så højt at hele stranden kan høre mig. Vi får også nogle lidt mærkelige blikke. "Slip!" Hviner jeg imens jeg griner. "Som du ønsker" siger han og løsner sit greb om mig. "Nej vent!" Når jeg knap nok at sige før jeg er under vandet. Nu er mit hår helt sikkert vådt. Fuck dig Jackson.

________________________________

"Må jeg bede om vandet?" Spørger jeg høfligt. Villads rækker mig kanden med vand og jeg siger tak. Lige nu sidder vi alle og spiser aftensmad imens træner Walters snakker taktik med os. Jeg hører ikke rigtigt efter, men det behøver han da ikke at vide. Vi var på stranden i cirka 3 timer. Vi tog kun hjem fordi det begyndte at blive lidt mørkt. "Kan jeg tage din tallerken?" Spørger en tjener. "Ja selvfølgelig" siger jeg og rækker ham min tallerken. "Jeg tror jeg går i seng" siger jeg og rejser mig. "Godnat" siger Jackson og smiler til mig. "Godnat" svarer jeg og gengælder hans smil.

Jeg går og nynner med på den sang der bliver spillet i radioen. Jeg har skiftet til mit nattøj og er lige nu igang med at fjerne min makeup. Imorgen bliver en virkelig spændende dag. Det er vores sidste hele dag i Spanien. Jeg putter tandpasta på min tandbørste og tager den i munden. Vi skal spille 3 kampe imorgen. 4 hvis vi kommer i finalen, hvilket jeg stærkt regner med. Jeg gør mig helt klar og lægger mig i sengen. Da jeg er mega træt, falder jeg hurtigt i søvn.

XxforfatterbeskedxX

Hejsa!:)

Advarsel: lang, men vigtig forfatterbesked!

Så fik jeg endelig lagt et nyt kapitel ud. Jeg tænkt over det og jeg sætter ikke bogen på pause. Dog kan det godt være der går mindst 1 uges ventetid mellem kapitlerne. Jeg håber det er okay.

Okay bare lige så i ikke bliver forvirret. Når fx tjenerne taler, så taler de selvfølgelig ikke dansk. Jeg har bare oversat det til dansk, da jeg ikke kan spansk:D

Her i efterårsferien skal jeg på fodboldskole. Jeg får ikke mega lang tid til at skrive, men jeg regner med at der kommer et nyt kapitel ud i den kommende uge.

Jeg ved godt at det ikke er det længste kapitel, men jeg kunne bare ikke finde på mere jeg kunne skrive.:(

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:)

Xoxo mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now