Kapitel 18

3.1K 102 5
                                    


"Godmorgen mor" siger jeg muntert og giver hende et kys på kinden. "Godmorgen skat" svarer hun og smiler til mig. Hun står i køkkenet og er ved at vende pandekager. William er igang med at dække bord, så jeg går over til ham og hjælper. "Hvorfor er du så glad idag?" Spørger William og sætter sig ved bordet. Er det så tydeligt? Ups... "Det er bare den sidste dag jeg skal i skole inden Spanien!" Siger jeg og sætter mig ved bordet sammen med ham. "Apropros det, har du pakket?" Siger mor imens hun stiller et kæmpe bjerg pandekager på bordet. "Ja" siger jeg uden at fjerne blikket fra pandekagebjerget.

Der er 37 minutter til skolen starter og jeg kan ikke huske om jeg skulle følges med Chloe. Jeg snupper min mobil fra bordet og går ind på mig og Chloe's beskeder.

V- Victoria
C- Chloe

V- Hey!:) var det idag vi skulle følges?
C- tænk at du har glemt det! *dramatisk blik*. Ej jo:D
V- super. Hvornår er du ved mit hus
C- 5 minutter måske?
V- okay ses;)
C- seeees;*

Chloe er her om 5 minutter, så jeg har lidt travlt. Jeg skynder mig at finde min taske og går så ud i gangen for at tage sko på. Jeg låser min cykel op og sætter mig op på den. Jeg kan høre en ringeklokke ringe, så det er nok Chloe der er kommet. Chloe er mega dårlig til at vente. Der går ikke mere end 2 minutter så flipper hun helt ud. "Skynd dig! Du er så langsom!" Siger hun surt og begynder at cykle. Jeg kommer hurtigt op på siden af hende. "Har du høretelefonerne med idag?" Spørger jeg sødt. Hun rækker mig en af høretelefonerne og putter derefter den anden i øret. Hun sætter vores spilleliste på og firestone af Kygo begynder at spille.

"Ses efter timen" siger jeg til Chloe og går ind i dansklokalet. Det her bliver nok den længste dag i hele mit liv. Jeg har ingen timer med pigerne eller Luke og Theo. Jeg har et par med David og Jackson. Super... Jeg går ind i lokalet og sætter mig helt nede i hjørnet, lige nu orker jeg virkelig ikke dansk. Klokken ringer og det strømmer ind med elever, der hurtigt finder en plads. "Hey" siger Jackson og sætter sig ned ved siden af mig. "Kan du ikke sætte dig et andet sted?" Siger jeg og kigger på mine hænder. "Næh" siger han og sætter sig til rette. "Me-" jeg bliver afbrudt af mrs. Fields "okay elever! Om 2 uger skal vi have projekt uge. I skal arbejde sammen 2 og 2 om et emne som jeg giver jer" "må vi slev vælge makker?" Spørger en aller anden pige, som jeg ikke kender navnet på. "Nej, jeg har allerede valgt makker og de bliver læst højt i slutningen af timen".

Hvorfor skulle Jackson lige sidde her? Plastik dullerne sidder i rækken foran os og bliver ved med at vende sig om til os. De flirter med Jackson og sender mig dræberblikke. Der er 5 af dem, deres leder Veronica som har 3 kg sminke i fjæset. De andre 4 følger nu også godt med, med omkring 2 kg sminke på. Bvadr, og den måde de opfører sig på? For lærene er de små uskyldige engle, men for de andre elever er de nogle kæmpe bitches. Jeg tror ikke engang de kan finde ud af at smile.

"Okay elever! Jeg læser jeres makkere op nu!

Veronica og David
Anders og Filippa
Pauline og Casper
Mathilde og Eric
Victoria og Jackson"

Hvad?! Jeg hører ikke efter hvad hun siger om de andre grupper. Mig og Jackson, være sammen i en hel uge. Nope! Jeg gør det ikke! Jeg begår selvmord, lige efter Spanien self. Alle plastikdullerne vender blikket mod mig og giver mig nogle ubehagelige blikke. De må gerne få ham! Jeg rejser mig op og går ud ad lokalet.

__________________________________________

"William?!" Råber jeg oppe fra mit værelse. Der går 2 minutter før han står i døren til mit værelse. "Hvad" siger han og læner sig op ad dørkammen. "Du har vel tilfældigvis ikke inviteret Cathrine herover i aften vel?" "Næh, hvorfor?" Siger han og smider sig i min seng. "Jeg ville bare gerne sige farvel inden jeg rejser" siger jeg og finder min mobil frem. Jeg går ind på FaceTime og ringer Cathrine op. Hun tager telefonen og et billede af hende kommer op på min skærm. "Hey!" Siger hun og vinker til kameraet. "Heej!" Siger jeg og vinker tilbage. "Jeg ville bare lige sige farvel inden jeg rejste til Spanien" siger jeg og laver sad face "Aww vi ses jo igen!" Siger hun og griner. "Ja det gør vi!" Siger jeg og laver et luftkys til hende. Hun gør det samme og så lægger vi på.

XxforfatterbeskedxX

Hej!:)

Undskyld undskyld undskyld for det mega korte kapitel. Jeg har haft mega travlt og har slet ikke haft tid til at skrive. Jeg vil prøve på at skrive et langt kapitel til imorgen og måske også et til søndag.

ADVARSEL! På mandag tager jeg på lejrskole så jeg kan ikke skrive kapitler:( jeg kommer hjem igen fredag.

Kapitlet er ikke rettet, så hvis i finder nogle fejl... Ja, det er bare synd.

Tak fordi i læser med!:)

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now