Kapitel 20

3.1K 111 17
                                    


*Luke^^*

"Wow!" Siger jeg og kigger op på det kæmpe hotel jeg står foran. Der må være mindst 18 etager! "Fuck det er fedt" siger Luke og begynder at gå ind. Jeg griner over hvor dumt det ser ud, at han går med sin mini-pingvin kuffert. Resten af drengene følger efter Luke, så det gør jeg også. "Her er jeres nøgle" siger træner Walters og rækker David en nøgle hvor der står 346. "I skal op til 13 etage!" Når han lige at sige inden han forsvinder ind i elevatoren. Vi træder ind i den anden elevator og jeg trykker på knappen hvor der står 13. Der er meget luksuriøst i elevatoren og lobbyen, så der er sikkert også flot på værelserne.

David prøver hele tiden at snakke med mig, men jeg lytter ikke efter. Jeg gider virkelig ikke sove sammen med David. Jeg sniger mig ind til Luke og Loui i nat! Det må jeg sikkert godt. Dørene til elevatoren går op og vi træder ud af den. "340... 342... 344... 346!" Siger jeg og leder David hen til den dør, der fører ind til vores værelse. Døren er mørkebrun og har et rundt guldhåndtag. Der hænger et lille fint guld skilt hvor der står 346. "Altså du burde nok flytte dig hvis du gerne vil ind" siger David og vifter med nøglen. Jeg flytter mig så han kan komme til og han låser døren op. Vi træder ind og kigger os omkring. Der er meget hvidt i rummet. Nogle få mørke møbler står i rummet og der er en dobbeltseng i midten af rummet. Pis.. "Tror du vi kan skille dobbeltsengen i to?" Spørger jeg og træder nærmere mod sengen. "Nope, det er et dobbelt-lagen" siger han og smider sig i sengen.
________________________________

"Urgh han er så irriterende!" Siger jeg til Luke. Vi sidder nede på hotellets cafe og drikker kaffe. "Gør han noget mod dig smadre jeg ham" siger Luke og blinker til mig. Selv Luke synes at David er et fjols og Luke elsker alle! Jeg griner af ham og tager en tår af min kaffe. Efter vi har drukket vores kaffe beslutter vi os for at gå op til de andre. Det er mørkt, så alle lysene er tændt. Vi går ind i elevatoren og kører op til 13 etage. Alle drengene har samlet sig på Luke og Loui's værelse. Vi går ind og sætter os i sengen og lytter til hvad de siger. De leger vist s p eller k siden Theodor skal slikke gulvet. Haha, stakkels ham. "Er i med?" Spørger Jackson. Før jeg når at sige noget har Luke allerede svaret. "Ja!" Siger han og kigger på mig med et smil. Jeg ruller øjne af ham og kigger på Theo igen.

"Okay... Victoria! S p eller k?" Spørger Loui og alle vender opmærksomheden på mig. "Øhm.. K" siger jeg og klapper i hænderne. Alle hujer og klapper. "Okay du skal enten smide din trøje og løbe rundt nede i lobbyen imens du synger". What?! Det gør jeg ihvertfald ikke! "Eller kysse med Jackson i 10 sekunder". Eller... Måske gør jeg. "Okay... Jeg har vel også brug for lidt motion" siger jeg og rejser mig op. "Skal jeg smide min trøje nu eller i lobbyen?" Spørger jeg og kigger ned på Loui. "I lobbyen" siger Loui og rejser sig op. Alle drengene hujer og jubler. Vi går alle sammen hen til elevatoren og venter på at den kommer. "Hvad skal jeg synge?" Spørger jeg hele gruppen. "Sugar" siger de alle i kor.

Dørene til elevatoren går op og vi går alle ud i lobbyen. Der er ret mange mennesker og det gør mig lidt nervøs. Måske skulle jeg bare have kysset Jackson. Nah, så hellere slikke en gris. Jeg tager en dyb indånding og tager fat i min trøje. Jeg tager den over hovedet og begynder at råbe/synge imens jeg løber rundt og laver vejrmøller.

"I'm hurting, baby, I'm broken down
I need your loving, loving
I need it now
When I'm without you
I'm something weak
You got me begging, begging
I'm on my knees

I don't wanna be needing your love
I just wanna be deep in your love
And it's killing me when you're away, ooh, baby,
'Cause I really don't care where you are
I just wanna be there where you are
And I gotta get one little taste

Your sugar
Yes, please
Won't you come and put it down on me?
I'm right here, 'cause I need
Little love, a little sympathy
Yeah, you show me good loving
Make it alright
Need a little sweetness in my life
Your sugar
Yes, please
Won't you come and put it down on me?"

XxforfatterbeskedxX

Hej allesammen!

Jeg undskylder for det korte kapitel, men jeg kunne ikke finde på mere. Som jeg har sagt før tager jeg på lejrskole imorgen og jeg kommer først hjem på fredag:( jeg får nok ikke tid til at skrive, men til gengæld vil jeg lave et skrive-maraton i næste weekend.

Hvis i ikke havde gættet det, så er jeg fan af 5sos (5 seconds of summer)! Så selvfølgelig skal Luke da med i historien.

Mange tusind tak for de over 5k læsere. Det er helt utroligt at så mange gider læse min kedelige bog.

Stem og kommenter hvis i får lyst:D

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now