Kapitel 46

2K 62 7
                                    






"Er Loui og Chloe egentlig sammen?" spørger Luke ud af det blå. Det bryder gudskelov den pinlige tavshed mellem Jackson, Luke og jeg. "Jeg ved ikke om de har gjordt der officielt endnu" svarer jeg. "Det så nu ellers sådan ud" siger han med et smil på læben. "Der er ikke tid til kærester, når vi skal fokusere på fodbold" kommer det fra Jackson, der går med hænderne i lommerne. "Så så, man har lov til at være ung!" Det er da noget underligt noget at sige. selvfølgelig må man da have kærester selvom man spiller professionel fodbold. Se bare på Messi! Han har da både kæreste og børn. "Hvis man skal fokusere på fodbold, hvorfor drikker du dig så fuld hver weekend?" mumler jeg lige højt nok til at Jackson kan høre det. Luke griner lidt over min kommentar. "Det er ikke det samme" ender Jackson med at sige.

Allerede flere huse inden vi når til mit hus, kan man høre musikken pumpe derudaf. "Wow, var det ikke bare et par venner der skulle på besøg?" spørger Luke og kigger på mig. "Øhmm, det var da det han sagde". Jeg er da helt sikker på at William kun ville få besøg af et par af hans venner. Men det lyder ikke sådan.

"Navn?" spørger en eller anden mand, der står foran min hoveddør. "Victoria Reed?" svarer jeg ham. "Du står ikke på listen" siger han. "Jeg bor her. Luk mig ind lige nu!" siger jeg og træder nogle skridt hen imod ham. "Undskyld frue" siger han skræmt og træder til siden, så vi kan komme ind. "Hahah godt klaret V!" siger Luke, da vi træder ind i huset. Jeg smiler til ham og begynder derefter at lede efter William. Huset et fyldt op med en masse fulde og dansende mennesker. Jeg fik drengene til at dele sig, så vi nemmere finder William. "Hej" kommer det pludseligt fra Jackson, der valgte ikke at adlyde mine ordrer. "Øhm hej?" svarer jeg uden at fjerne mit blik fra menneskemængden. Jackson smiler muntert og fortsætter med at følge efter mig. "Hvad forstod du ikke af at vi deler os?" spørger jeg. "Det er bare kedeligt" svarer han. Jeg magter ikke helt at diskutere med ham, for når Jackson er i sit 'det er bare ærgerligt' humør, så er der intet man kan gøre for at stoppe ham.

Efter en rundtur i hele huset, får jeg endelig øje på William. Han sidder i en lille gruppe, der er i gang med noget flaskehalsen peger på. Jeg går hen og prikker ham på skulderen og han smiler da han ser mig. "Hva så søs?" spørger han. "Du sagde sku da at der kun ville komme et par venner på besøg?" siger jeg og hentyder til alle de mennesker der render rundt i vores hus. "Tjo, de venner inviterede nogle andre venner som også inviterede nogle andre. Og tilsidst blev det til det her" siger han og smiler. Jeg ruller øjne af ham og går min vej. William og jeg har lavet en pagt hvor vi ikke fortæller mor om de fester vi holder. Det skal William fandme være glad for. "Hvad nu?" spørger Jackson. "Jeg ved ikke med dig og Luke, men jeg skal se noget Netflix på mit værelse" svarer jeg og prøver at mase mig igennem de mange dansende mennesker.

"Hey fandt du ham?" spørger Luke der lige når at fange mig inden og går op ad trapperne. "Jeps, han holder åbenbart en fest " siger jeg og stopper op. Luke nikker og følger efter mig op på mit værelse. "Skal du være med til at se noget Netflix?" spørger jeg og finder min macbook frem. "Jepper" siger Luke og kaster sig i min seng. Jeg sætter en random film på og kravler ind under min dyne. Det er lidt svært at høre hvad de siger i filmen, når musikken nedenunder er så høj. Jeg gør dog ikke noget ved det, for så bryder jeg pagten.

_________________________________

Jeg krammer Luke og Jackson farvel og bliver indtil de er forsvundet ud af døren. Da de er gået prøver jeg at finde William. "William!" råber jeg, da jeg får øje på ham. "Jeg smutter i seng, så bed dine venner om at holde sig væk fra mit værelse. Han nikker bare og fortsætter sin drukleg. Jeg ruller øjne af ham og går ovenpå. Lige da jeg træder ind på mit værelse, ser jeg at der lægger 4 personer i min seng. Og de snorker ret højt. Jeg prøver at vække dem, men det er ligesom at vække en bjørn, der er gået i vinterhi . Jeg stønner irriteret og puster noget af det hår, der er faldet ned over mit ansigt væk. "Hey, jeg glemte min jakke" siger Jackson der lige er trådt ind d døren til mit værelse. Han begynder straks at grine, da han ser de sovende personer i min seng. "Det er ikke sjovt" siger jeg og prøver igen at vække dem.

"Du må da godt sove hos mig" siger Jackson efter at vi har været rundt i hele husets værelser og har fundet sovende personer i hvert rum. Jeg skal lige til at sige nej, men så tænker jeg på at jeg nok ikke får sovet herhjemme. På den anden side skal jeg så tilbringe en hel nat med Jackson. Det ender med at jeg siger ja tak, fordi søvn er helt sikkert det vigtigste for mig. Vi forlader mit hus, og sætter kurs mod Jacksons hus.


XxforfatterbeskedxX

Heeeej venner!:)

kom der et nyt kapitel ud, endda ikke så lang tid efter det sidste! *Klap på skulderen til mig* hehe. Nå, men jeg håber i kan lide det!

Der går nok heller ikke forfærdelig lang tid før næste kapitel kommer ud:)

Jeg har faktisk ikke rigtigt mere at sige, så

Husk at stem og kommenter hvis i har lyst!:)

Kapitlet er ikke rettet som altid

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz