Kapitel 8

3.6K 108 3
                                    


"Hvad fanden lav-" "please lyt nu til mig" afbryder personen mig. "David?!" "Prøv at hør på mig" " nej! Jeg gider ikke snakke med dig David!" Siger jeg hårdt og prøver at lede efter udgangen. Pis, døren er bag David og han ligner ikke en der vil flytte sig. "Flyt dig så jeg kan komme ud" "nej ikke før vi har snakket" "flyt dig!" Hvæser jeg mod ham. "Nej" siger han bestemt og lægger armene over kors.

Nu er det nok, jeg sætter mine hænder på hans bryst og skubber ham væk. Eller rettere prøver at skubbe ham væk. David er utrolig stærk så han er ikke den nemmeste at få væk. Jeg synes selv at det var et mega kraftigt skub, men ikke ifølge David. Han tager bare et skridt tilbage og griner af mig og mit skub. "Hvad?!" Hvæser jeg. Han griner stadig af mig. Det der mega irriterende grin, som han også grinte den aften hvor han kyssede mig. "David hvis du ikke flytter dig lige nu, så flår jeg dit hoved af!" Råber jeg af ham. "Dig? Victoria helt ærligt, du er 1.60 høj og vejer 47 kilo. Hvad skulle DU kunne gøre?" Han lægger tryk på du og jeg tror at ikke bare mit hoved, men hele min krop er helt rød af raseri.

"Jeg skal vise dig hvad jeg ka-" jeg bliver afbrudt af døren der går op. Ind kommer en forvirret Jackson. Mine øjner skriger hjælp og det kan han se. "Hvad sker der her?" Siger Jackson til David. "Fuck af Jackson jeg skal bare lige snakke med Victoria". "Er det rigtigt Victoria?" David giver mig dræberblikket og jeg ryster med hovedet som et nej. Jackson går hen imod mig. Han tager fat i min hånd og trækker mig med forbi David. Jeg sender ham dræberblikket og lige inden jeg bliver trukket ud ad døren kan jeg høre David mumle "fucking Jackson".

"Mange tusind tak" siger jeg til Jackson, der er igang med at følge mig til time. "Altid" siger han og smiler ned til mig. Jeg kigger skeptisk op på ham. "Jeg mener det! David er en fucking taber og det har han altid været". Jeg griner af hans kommentar og mit grin smitter af på ham. Da vi går forbi gruppen med plastikdullerne, får jeg en hel masse dræberblikke. Helt ærligt? Hvordan han man være jaloux på mig? På grund af Jackson? Selvom han lige har reddet mig betyder det ikke at han er et godt menneske. Jeg vil aldrig komme til at kunne lide Jackson. Måske som venner en dag, men kun hvis han ændrer sin personlighed, hvilket aldrig sker.

Timen er slut og Chloe og jeg er på vej ind i kantinen. "Hvad ønsker du dig?" Spørger jeg Chloe da hun har fødselsdag om 2 dage "Det aner jeg virkelig ikke" svarer hun. "Ej det mener du ikke. Alle ønsker sig da noget!" Siger jeg og lyder sikkert mega mærkelig. "Hmmmm, måske et nyt armbånd eller noget" svare hun mig. Chloe har fødselsdag om 2 dage og jeg har tænkt mig at give hende den bedste gave i verden. Jeg er ikke lige den bedste gave giver men Cathrine lovede at hjælpe mig med at købe en gave.


_______________________________

Der er en 10 minutter til træningen starter. Mig og Theo spurter ned ad gangen og vælter en masse mennesker på vejen. Vi løber ind i hver vores omklædnings og jeg nærmest flår mit tøj af. Jeg skynder mig at lave en hestehale og så er jeg ellers ude ad døren. Jeg vælter ud på banen og ser at drengene allerede står samlet med træneren. Shit. Første træning og allerede forsinket. Super Victoria! Det er bare super. Theo kommer prustende op ved siden af mig og han ligner seriøst en der er ved at dø. "Du burde komme i bedre form" siger jeg grinende til ham. Han griner bare og prøver stadig at få pusten.

Mig og Loui står og øver frispark. Loui virker mega sød og jeg har tænkt mig at lære ham og alle de andre drenge bedre at kende. Jeg kender selvfølgelig nogle af dem, da jeg har spillet med dem de sidste 1,5 år. Jeg står og drømmer da jeg ligepludselig får en bold lige i fjæset. "Av for fuck" råber jeg og tager mig til hovedet. Great, nu får jeg sikkert en kæmpe bule. Jeg høre nogen grine bag mig og jeg vender mig om for at se hvem det er. "Luke?!" Råber jeg. Han flækker af grin og jeg spurter hen imod ham og vælter ham. Jeg sætter oven på ham og tager hans hænder over hans hoved. Selvfølgelig er Luke stærkere end mig så han vælter mig tilbage, så det nu er ham der sidder oven på mig.

"Luke! Mit hoved gør ondt!" Han flækker af grin igen og jeg ligger bare under ham og surmuler. "Er du sød at gå væk så jeg kan træne videre?" Spørger jeg. Han flytter sig og jeg rejser mig op og børster jorden og græsset af mine bukser. "Victoria?" Jackson kaldte på mig. Jeg løber over til ham for at høre hvad han vil sige. "Træner Walters siger at jeg skal træne dine spark" "hvorfor? Jeg synes de er fine nok?" Svarer jeg ham. Mine spark er da mega gode! Eller måske ikke mega, men de er da okay. "Jaja, men det er bare fordi du ved, du er en pige og du har ikke ligeså meget styrke som os drenge" "øhm okay" han henter en bold og siger at jeg skal sparke til den.

Resten af træningen spillede vi kamp. Mit hold tabte, men det snakker vi ikke om. Fordi nu skal Chloe og jeg hjem til hende og holde sleepover. Yay! Jeg glæder mig til at æde mig fed i slik og is og se en masse film med lækre skuespillere i. Jeg skynder mig ud til skabene og hen til Chloe. Så går turen til hendes hus.

XxforfatterbeskedxX

Uff! Det var heldigt at Jackson lige kom.
Jeg følte mig i fødselsdagshumør siden jeg selv har fødselsdag, så selvfølgelig skal Chloe da også lige ha det snart
Nok her fra. Tak fordi i læser med!:)

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now