Kapitel 16

3.2K 110 14
                                    

*2 måneder senere*

"Hvornår var det nu du skulle til det der fodboldhalløj i Spanien?" Mig og Chloe er på vej ned af gangen til kantinen. " i overmorgen" siger jeg og hviner. På fredag tager mig og resten af holdet til Spanien! Jeg glæder mig helt vildt og jeg tænker på det 24/7. Der er ikke sket så meget den seneste måned, andet end mig og Jackson faktisk er blevet ok gode venner. Chloe og jeg går ind ad døren til kantinen og vi bliver straks mødt af larmen fra alle eleverne. Alle bordene er delt ind i grupper, i midten af kantinen sidder alle de populære: altså Jackson og hans venner og plastikdullerne. De andre grupper er sportsnørderne, de stille og generte, nørderne, musiknørderne, drama nørderne, asiaterne, de dystre og tilsidst Chloe, Smilla, Camille og mit bord. Vores bord er nogenlunde i midten, men alligevel sidder vi i fred.

"Altså jeg fatter ikke hvordan du kan leve af det der!" Siger Camille til Chloe's salat og tager en kæmpe bid af sin kød-sandwich. Når hun spiser får jeg også helt lyst til at blive veganer. Vi griner lidt af hende og spiser så videre. Idag valgte jeg en salat med avocado, mozzarella og alt andet der nu er i en salat. "Årh Victoria, du er så heldig at du skal til Spanien!" Siger Smilla og sukker. "Bare rolig. Jeg skal nok sende et postkort" siger jeg og fniser. Det bliver så fedt! Men jeg er ikke sikker på om vi vinder. Vi har spillet nogle kampe hvor vi både har tabt og vundet. Jeg tager en bid af min salat og prøver at følge med i den samtale, som Camille og Chloe har om katte.

"Jeg skal have biologi" siger jeg og kigger på Camille. Hun har igen glemt om hun er sammen med nogle af os i tysk. Men ærligt talt, så har jeg også glemt det. "Fysik" siger Chloe og sukker irriteret. Smilla har dansk, så vi må alle klare os helt alene. Gudskelov har Theo og Luke også biologi, så jeg bliver ikke helt alene. Der er 2 minutter til timen ringer, så jeg snupper mine bøger fra mit skab og går til time. Luke og Theo sidder allerede ved vores pladser. Jeg går hen og sætter mig i midten af dem.

"Hey" kommer det fra Luke. "Hey" svarer jeg ham og laver et lille nik. "Glæder du dig til Spanien?" Spørger Theo. "Omg ja!" Siger jeg og klapper i hænderne. Vi sidder og snakker da vi bliver afbrudt af mrs. Fields. "Vi gennemgår lektierne til at starte med" siger hun og finder en bog frem. "Fuck havde vi lektier for?" Spørger Luke panisk og kigger på mig. "Det er mrs. Fields? Hvad havde du regnet med?" Siger jeg og griner af ham. Han bliver så meget slagtet!

"Luke, hvad bliver spørgsmål 8?" Siger mrs. Fields og kigger hen imod ham. Haha nu får han tæv. " øhm jeg har ik-" Luke bliver afbrudt af brandalarmen der går igang. Der var han heldig. Alle rejser sig og begynder at gå ud imod fodboldbanerene. Ja, det er der vi mødes når brandalarmen går igang.

"Okay allesammen hør efter!" Råber mrs. Fields der står og prøver at få styr på alle eleverne. "Da der kun er 7 minutter til timen slutter, får i bare fri nu" siger hun og sukker. Vi jubler alle og begynder at gå imod indgangene. Jeg har faktisk lidt travlt. Vi skal være til træning om et kvarter. Jeg prøver at mase mig igennem den store klump af teenagere, men det er ret svært. Når jeg endelig kommer fri løber jeg mod mit skab. Jeg skynder mig at tage min sportstaske og løber så mod omklædningsrummene.

Jeg er på vej ud imod banerne, men den sædvanlige klump af drenge er der ikke. Der står kun én dreng med ryggen til. Jeg går hen og prikker ham på skulderen. "Hey smukke" siger Jackson. "Hvor er alle de andre?" Spørger jeg og laver en underlig bevægelse med hånden. "Aner det ikke" siger han og lægger armene på kors. Jeg tager min mobil op ad tasken og går ind på min mail. Jeg stønner irriteret og ligger mobilen ned i tasken igen. "Hvad?" Spørger Jackson. "Træningen er aflyst. Træner Walters mener åbenbart at vi skal hvile os". "Hvad? Vi skal jo det omvendte af at hvile os" siger Jackson irriteret og sparker til en klump jord. "Vi kan stadig træne?" Siger jeg og sender ham et smil. Han smiler tilbage og finder en bold frem fra sin taske.

Efter at have trænet to timers tid beslutter mig og Jackson os for at holde en pause. "Hey vil du lige hjælpe mig med noget?" Spørger Jackson og finder et stykke papir frem. "Selvfølgelig" siger jeg og går hen til ham. "Det her er holdopstillingen, men jeg ved ikke om den er god nok" siger han og giver mig papiret.

På papiret står der:

Kasper Hansen, målmand
Loui Schmidt, venstre forsvar
Phillip Johansen, højre forsvar
Villads Jensen, midt forsvar
Jackson rivers, midt forsvar
Luke Nielsen, venstre midtbane
Oliver Poulsen, højre midtbane
Rasmus Westerberg, midt midtbane
Theodor Edwards, midt midtbane
David Thomsen, angreb
Victoria Reed, angreb.
Liam Lund, udskifter
Mads Nissen, udskifter
Cameron Andersen, udskifter
Adam Lindberg, udskifter

"Måske skulle du få David til at skifte plads med Luke. Jeg tror ikke han fungere særligt godt som angriber. Men ellers er det mega godt!" Siger jeg. David skal bare ikke spille angreb med mig. Jeg vil ikke samarbejde med et fjols, om så jeg skulle ofre min plads som angriber. "Okay det vil jeg tænke over" siger han og smiler. "Skal vi sige det var nok træning for idag?" Spørger han og pakker papiret ned. "Ja" siger jeg og henter min taske.

XxforfatterbeskedxX

Hejsa!:)

Først og fremmest mange tak for de 3k læsere! Det er helt vildt at min bog har fået så mange læsere. Jeg håber at alle stadig har lyst til at læse min bog.

Jeg ville have opdateret igår, men det nåede jeg ikke helt, så i får et lift længere kapitel nu. Jeg har ikke rettet kapitlet fordi... Ja det magtede jeg ikke helt.

Stem og kommenter hvis i nu får lyst:D

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora