Kapitel 31

3K 100 14
                                    


Hey alle! Dette er en halloweenspecial. Jeg ved godt halloween er ovre, men i får et kapitel alligevel. ^Victorias hippie outfit^

De orange blade, den kolde vind, græskerene udenfor husene og butikkerne fyldt op med kostumer, kan kun betyde en ting. Halloween. En af mine absolute ynglings dage på hele året. Det er allerede i aften! Mig og pigerne er blevet inviteret med til årets sejeste fest. Selvfølgelig er det Jackson der holder den, da det er den fest flest ser frem til. I starten havde jeg tænkt mig at klæde mig ud som vampyr, men ja... Til halloween fester nu gælder det mere om at være halvnøgen og sød end uhyggelig."Havde du mine briller med?" Spørger jeg Smilla. Nu hvor jeg ikke kan være vampyr skal jeg være hippie. Jaja, det er ikke uhyggeligt, men altså Camille skal være en kanin. Smilla lovede at tage et par helt runde solbriller med til mig. "Ja, her" svarer hun og rækker mig mig solbrillerne. De passer helt perfekt til mig tøj. Vi er alle samlet i Smilla's hyggelige hus. Det er ikke engang halvt så stort som mit, men det er meget hyggeligt. Jeg har forklaret pigerne hvad der skete mellem mig og Jackson i Spanien. De er helt overbeviste på at han vil invitere mig ud. Det tror jeg ikke helt. Jackson er ikke den type der dater.

Efter 2 timer er vi alle endelig færdige med vores kostumer. Smilla er en engel, Chloe er en djævel, Camille er en kanin og jeg er en hippie. Vi ser faktisk alle pænt godt ud. Der er omkring 20 minutter til festen starter. Chloe's far har været så venlig og vil køre os derhen. Han kommer om et par minutter. "Skal vi tage sko på?" Spørger jeg og springer ned fra sengen. "Jep" siger pigerne i kor og vi går ned mod hoveddøren. Allerede 2 gader fra Jacksons hus, kan man hører musikken. "Bare sæt os af her far" siger Chloe og er klar til at tage sin sele af. "Er du nu helt sikker" spørger Chloe's far. "Ja" siger hun sukkende og tager selen af. Han holder ind til siden og vi stiger alle ud af bilen. "Tak for turen" siger jeg og vinker til ham. "Skulle det være en anden gang" svarer han og kører væk. Vi begynder at følge musikken. Og efter 10 minutter, står vi foran et enormt gråt hus. Jeg har faktisk aldrig været hjemme sådan 'rigtigt' hos Jackson.

"Navn?" Spørger en stor mand der står i sort. Wow, er der virkelig brug for en sikkerhedsvagt? "Victoria Reed" svarer jeg og kigger afventende på ham. Han kigger listen igennem og tilsidst på mig igen. "Har du taget nogle med?" Spørger han. "Ja, de her 3" svarer jeg og hentyder til Camille, Chloe og Smilla. Han nikker og træder til side, så vi kan komme ind. Indenfor er huset helt prop fyldt med mennesker. Og som jeg sagde, har ingen af dem et rigtigt kostume på. "Hey!" Siger Luke og krammer mig. "Hej Luke!" Siger jeg og krammer igen. Han er klædt ud som et skelet. "Fedt kostume" siger han og giver mig elevatorblikket. "I ligemåde" svarer jeg. Det ser mega fedt ud, hans kostume lyser nemlig i mørke.

"Velkommen!" Siger en allerede halvfuld Loui, der vakler mod os. Han går straks over til Chloe og giver hende et kæmpe kram. De er nu meget søde. "Hov hov Romeo, ikke ødelæg min veninde" siger Camille og river dem fra hinanden. De griner lidt og ligepludselig er de begge forsvundet ud på dansegulvet. "Jeg finder lige Jackson" siger jeg til Camille og Smilla. Camille wikler med øjenbrynene og jeg slår hende blidt på armen. Jeg begynder at lede efter Jackson. Det er som at finde en nål i en høstak."Jackson!" Siger jeg da jeg får øje på ham i menneskemængden. "Hey" siger han og giver mig elevatorblikket. Denne gang kan jeg ikke blive sur over det. "Jeg kan virkelig godt lide dit hus" siger jeg begejstret og kigger rundt. "Det kan jeg også" svarer han. Der går en tjener med et fad hvor der står 2 drinks på forbi os. Jackson tager fat i drinksene og rækker den ene til mig. "Kan jeg byde på en drink" siger han formelt. "Mange tak" svarer jeg og griner lidt.

__________________________________________

Efter lang tid kan jeg godt mærke alkoholen. Jeg er ikke nær så fuld som elle andre herinde. Klokken er allerede omkring 2 om natten. Jeg er også ved at blive godt træt. Jeg begynder at lede efter pigerne, det kan være de også er blevet lidt trætte. Camille står som altid midt ude på dansegulvet. Jeg går hen til hende og trækker hende med væk fra de dansende mennesker. "Skal vi snart hjem?" Spørger jeg. "Hvad? Nej! Festen er jo lige begyndt" siger hun og griner. "Ved du hvor de andre er?" Spørger jeg sukkende. "Chloe er vist nok ovenpå og jeg aner ikke hvor Smilla er" svarer hun. Jeg smiler til hende og prøver så at finde den trappe der fører mig op til anden sal. Den er stor og hvid, og fylder virkelig meget. Jeg går rundt og prøver at åbne lidt døre. Jeg når til den sidste dør og jeg åbner den forsigtigt. Inde på værelset er Loui og Chloe i fuld gang med at sluge hinanden. "Victoria?" Spørger Loui forvirret. "Undskyld!" Siger jeg hurtigt og smækker døren. Det her bliver en lang aften...

XxforfatterbeskedxX

Hej! Jeg ved godt at der er gået mega lang tid siden sidst og det beklager jeg. Jeg har haft mega travlt med lektier. Jeg lover at der kommer et nyt kapitel ud snart.

Undskyld det blev et lidt kort kapitel, men igen jeg havde virkelig travlt. Håber i stadig har lyst til at læse med!

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst!:)

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now